Şimdi Ara

nogame.win ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam olarak nedir bu ? Var mı bilgisi olan açıklayabilecek birisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cs deki jackpot gibi işte herkes ortaya coin atıyor en yuksek coin atanın sansı daha fazla ortadaki para bi kişiye gidiyor şans işi. %2 de kazanabiliyor %80 de. coinflip bölümüde yazı tura gibi işte %50 500 o atıyor 500 sen orneğin kazanan 1000 alıyor gibi 1v1 yani
  • Evet hocam öğrendim :) İş bayağı büyük kumara bile girmiş :))
  • Hocam serverlara göre alıp-satarken coin miktarı değişiyor. Evet gb ile coin alıyorsun oyun oynuyorsun. Yine aynı şekilde istediğin serverda coin ile gb alıyorsun.

• Şu siteyi gençleri kumara özendiriyor diye şikayet etsek kapatırlar aslında :)
  • Arkadaşlar bilgilendirme amaçlı link paylaşacaktım fakat forum kuralları nedeni ile paylaşamıyorum. Bahsi geçen linkteki konuyu açan oyuncu ''nogame.win'' sitesine girmesi nedeni ile karakterinin soyulmasının ilgisinin olabileceğini belirtmiş. Dikkatli olmakta fayda var. İyi forumlar

''iGuidingWodkaa Soyulma videosu'' olarak aratırsanız konuyu bulabilirsiniz (Donanımhaber'de değil konu).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macgdestor -- 8 Nisan 2016; 13:19:02 >
  • nogame.win bynogame e ait bi site bynogame de nttgame in arkadaş baya saçmalamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam EU key çalışmadı.
    8 yıl önce açıldı
    Meta quest 3 VPN Kurmak
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • macgdestor kullanıcısına yanıt
    Baktım da "bir de 31 coins bırakmışlar " :))) [diyor çarı soyulan kişi]
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Arkadaşlar bilgilendirme amaçlı link paylaşacaktım fakat forum kuralları nedeni ile paylaşamıyorum. Bahsi geçen linkteki konuyu açan oyuncu ''nogame.win'' sitesine girmesi nedeni ile karakterinin soyulmasının ilgisinin olabileceğini belirtmiş. Dikkatli olmakta fayda var. İyi forumlar

''iGuidingWodkaa Soyulma videosu'' olarak aratırsanız konuyu bulabilirsiniz (Donanımhaber'de değil konu).

iyi sallamış.
  • nogame'e üye oldum 100 coin veriyor tel nosuyla üye olunca, onunla 3000 coin kazandım 40-50m civarı bir para almıştım pathosta, daha da girmedim :D
  • animaniax kullanıcısına yanıt
    İyi kaldırmışsınız hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.