Şimdi Ara

Nokia 1020 Almadan İYİ DÜŞÜNÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yine bir Nokia aldım ve yine hata yaptığımı 5. dakikada anladım...

Turkcell-Avea hiç bir kartı tanımayan bir telefon...

Sony Z1 ile Samsung Note ile Iphone5 ile çalışan sim ( Adaptör kullanarak ) ve ya orjinal boyut ile NOKİA 1020 ile çalışmıyor...

LANET OLSUN BU NOKİANIN YAPTIĞI TELEFONLARA...

Reklamlara kanıp almayın arkadaşlar...

• arkadaşım garantiye gönderir para iadesini istersin. Şansına böyle denk gelmiş. Bunun üzerinden koskoca firmayı suçlayamazsın yada tek cihazdan ötürü tüm seriye çamur atamazsın. Kimsenin aklını boşuna karıştıramazsın. Nereden aldığını bilmiyorum ama kimisi dedaha ucuz diye ne olduğu belirsiz indirimden alıyolar defolu malı sonra olmaz olsun nokia, yere batsın apple vs. İşimiz var.Zamanında symbian aldık desteği kesince elimizde kaldı. Şimdi 150 tl vermiyolar tele. Yani fanboyluk yapacak değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunco34

Evet yine bir Nokia aldım ve yine hata yaptığımı 5. dakikada anladım...

Sony Z1 ile Samsung Note ile Iphone5 ile çalışan sim ( Adaptör kullanarak ) ve ya orjinal boyut ile NOKİA 1020 ile çalışmıyor...

enteresan valla benim sim kartı anında tanıdı

sim kartı çıkarıp tekrar takın veya sim kartınız tam olarak oturmamış olabilir son olarak da sim kartınız hasarlı olabilir/yeni sim kartla deneyin
  • 2 adet avea 1 adet turkcell sim kart hatalı... Cihaz GENPA dan alındı... TURKCELL cihazı... Sadece bir kez Avea hatlardan birini tanıdı ondan sonra hiç hattı bir daha tanımadı... Onlarca telefon kullandım bu başıma 2. kez geliyor ilk geldiğinde Cihaz NOKİA N8 idi Şimdikide LUMİA 1020 İLGNÇÇÇÇ ...
  • quote:

2 adet avea 1 adet turkcell sim kart hatalı... Cihaz GENPA dan alındı... TURKCELL cihazı... Sadece bir kez Avea hatlardan birini tanıdı ondan sonra hiç hattı bir daha tanımadı... Onlarca telefon kullandım bu başıma 2. kez geliyor ilk geldiğinde Cihaz NOKİA N8 idi Şimdikide LUMİA 1020 İLGNÇÇÇÇ ...

cihaz arızalıdır geri götürün onlarda servise yollarlar zaten sıfır cihaz olduğu için ve arızalı ise de değiştirirler

bu aldığınız her cihazda olabilecek bir arıza

kiminde kasada açıklık olur, kiminin bataryası arızalı çıkabilir, şebekeyi çekmez, ölü piksel olur, kamerası çalışmaz v.s. neticede elektronik alet ama bunu tüm
    cihazlara maletmek bence doğru değil
  • Cihaz arızalı belli gönder servise değişim yada para iadesi iste çözülür büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2 adet avea 1 adet turkcell sim kart hatalı... Cihaz GENPA dan alındı... TURKCELL cihazı... Sadece bir kez Avea hatlardan birini tanıdı ondan sonra hiç hattı bir daha tanımadı... Onlarca telefon kullandım bu başıma 2. kez geliyor ilk geldiğinde Cihaz NOKİA N8 idi Şimdikide LUMİA 1020 İLGNÇÇÇÇ ...

ilk geldiğin n8 ikincide nasıl 1020 oluyor orayı anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

ilk geldiğin n8 ikincide nasıl 1020 oluyor orayı anlamadım

Çok komplike değil yazdığım ama sim tanımama işi 25-30 telefon içinde 2 kez başıma geldi 1. N8 2. LUMIA 1020...

Bu arada 2 gün önce gelmiş orjinal kesim Turkcell hattımlada çalışmadı yani toplam 2 turkcell 2 avea kart ile çaışmadı... Yarın iade edilir İSTEMEYE İSTEMEYE IPHONE 5S alınır.... Birdaha da NOKİA ya ASLA YANAŞILMAZ...

• tunco34 T kullanıcısına yanıt
    oda senin şansına ne diyelim
  • quote:

Bi bitmediniz harbiden ya, aynı şeyi iphone yaşasan samsung da yaşasan onlarada lanet edecektin.. siz ve sizin gibi müşteriler yüzünden gsm sektörünü bıraktım, madem böyle bişey oldu aldığın yere götür ne diye kalkar burada yok almayın filan diye yazıyorsun ki ben bunu anlayamadım. Nokia fanboy filan da değilim hiçbir markanın esiri de olmadım ama artık objektif olun biraz sonuçta elektronik bir ürün.. Gsm sektöründeyken sen ve senin gibi insanlara telefon satışı yapmıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: İğrenç Espiri Uzmanı

quote:

Bi bitmediniz harbiden ya, aynı şeyi iphone yaşasan samsung da yaşasan onlarada lanet edecektin.. siz ve sizin gibi müşteriler yüzünden gsm sektörünü bıraktım, madem böyle bişey oldu aldığın yere götür ne diye kalkar burada yok almayın filan diye yazıyorsun ki ben bunu anlayamadım. Nokia fanboy filan da değilim hiçbir markanın esiri de olmadım ama artık objektif olun biraz sonuçta elektronik bir ürün.. Gsm sektöründeyken sen ve senin gibi insanlara telefon satışı yapmıyordum

Çok haklısın dostum sana katılıyorum.Sonuçta elektronik bir cihaz alınmış tabiki arızalı çıkma durumu var çıkabilir de! Ama bu durum,tüm firmayı karalamak için kullanılmamalıdır!! arkadaş kısaca"Ben aldım arızalı çıktı! Siz de almayın" demiş resmen Madem Genpa garantili alınmış cihaz verin Genpaya değişim talep edin olsun bitsin...

• Telefona GENPA SAHİP ÇIKMADI Aldığım firmaya götürdüm onlarda Nokia ya Gönderdiler... NOKİA Türkiye inanamamış nasıl olur diye bakalım inceleyeceklermiş döneceklermiş... Söyleyeceklermiş...
  • quote:

quote:

Mükemmeli ve kusursuzu arayanlarla çalışmaman harika olmuş senin için... Kusursuzu arayan insanı mutlu etmek zordur... Markaya bakmaz, fiyata bakmaz, sadece kendisine sunulan ürün ve hizmetin mükemmel olmasına bakar, bunu sağlayamayan firma ve insanlarla çalışmaz o kişi ve firmalarda doğal seleksiyon yolu ile seçilir ve yok olurlar... ANLADIN...

• quote:

quote:

quote:

Mükemmeli ve kusursuzu arayanlarla çalışmaman harika olmuş senin için... Kusursuzu arayan insanı mutlu etmek zordur... Markaya bakmaz, fiyata bakmaz, sadece kendisine sunulan ürün ve hizmetin mükemmel olmasına bakar, bunu sağlayamayan firma ve insanlarla çalışmaz o kişi ve firmalarda doğal seleksiyon yolu ile seçilir ve yok olurlar... ANLADIN...

Satış temsilcileri arasında sizin gibiler için ''kılkuyruk'' tabiri kullanılır, ve kimse uğraşmak istemez.
    Durumunuzu en iyi Murphy kanunları açıklıyor.

Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir."
    "Bir şeyin birkaç şekilde ters gitme olasılığı varsa, hep en kötü sonuç doğuracak şekilde ters gidecektir."
    "Bir şeyin ters gidebileceği olasılıkları engelleseniz bile, anında yeni bir olasılık ortaya çıkacaktır."
    "Bir şeyin olma olasılığı, isteme olasılığı ile ters orantılıdır."
    "Er ya da geç olası en kötü koşullar zincirlemesi vuku bulacaktır."
    "Ne zaman bir şeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir."
    "Olmuyorsa zorlayın, kırılırsa zaten değişmesi gerekirdi."
    "Ne kadar beklersen bekle istenmediği zaman gelecektir."
    "Çözülen her problem yeni problemler yaratır."
    "Her şey yolunda gidiyorsa, kesin bir terslik vardır."

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun, hatalı cihaz gelmiş belli ki
  • lumia serisi güzeldir. ben 1020 almayı düşünüyorum açıkcası önceliğim kamera olduğu için. senin şansına öyle gelmiş olabilir. bir arkadaşımda da htc hd a9090 modeli tek sim kartı okuyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.