Şimdi Ara

NOKİA 3600'E NASIL FORMAT ATILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda bulamadım,hoş googleda da bulamadık.Elimde bir tane nokia 3600 slide telefon var,format atmak istiyorum çünkü telefon iyice randımansızlaştı yavaşladı vs vs...

Bildiğimiz symbianlardaki gibi yıldız-kare7370kare işe yaramıyor.yıldız-3-yes-power da işe yaramıyor.Bu telefon symbian değil bildiğim kadarıyla,ama ben tel hafızasını formatlamak istiyorum,hafıza kartını pcsuit ile silicem komple ama tel hafızasını nasıl formatlarım yani fabrikasyon haline geri getirmek istiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n79 -- 1 Kasım 2009; 4:11:28 >

• format sadece s60 sistemli cihazlarda olur,senin ki s40 buda java platfor mu o yuzden yapman gereken sey,tel hafizasindaki yuklu dosya ve klasorleri,tel hafizasina tasiman,boylelikle en iyi randimani alirsin!
  • eyvallah arkadaşım ama yazarken karıştırmışsın belliki,neyi nereye taşıyalım?ayrıca bunun yazılıma faydası olmaz.format olmuyosa yazılım mı güncellemek lazım?ben mesela 20tane tema kurdum ve silmek istiyorum kırpıntılar kalıyo telefonda bu işlemleri bu kadar millet nasıl yapıyo?kodu falan var mı bu format işinin?

yıldız kare7780kare işe yaramıyo s40larda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n79 -- 1 Kasım 2009; 21:19:50 >
  • o bildigin kodlar s60 yani piyasa adi ile symbian isletim sistemli tel icin format yontemi!senin ki s40 yani java platformu sayet su ana kadar duymadim bu cihazlara format atildigini
  • o bildigin kodlar s60 yani piyasa adi ile symbian isletim sistemli tel icin format yontemi!senin ki s40 yani java platformu sayet su ana kadar duymadim bu cihazlara format atildigini,senin yapman gereken tel hafizasini hafiza kartina atman,diger kalan dosyalarida gereksizlerini bulup tel hafizasindan silmen
  • Arkadaşlar merhaba benim 3600 tuşkilidini acılıştaki güvenlik kodunu degiştirdim ama yazdıgım şifre unuttum telefon acamıyorum google baktım reset format bulamadım bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bir yardım edebilirmi rica etsem ACİLLLLLLLLLLLL..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.