Şimdi Ara

Nokia 500 Sorunlar Diyarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar avea kampanyasından almış oldugum nokıa500 telefonum günde 3 , 4 kez donuyor ekranda dik şekilde siyah mavi çizgiler oluşup kapanıyor ve tekrar açılıyor.İşletim sistemi symbian anna.Belleye güncellemesını bir türlü yapamadım.Nokıa mşteri hizmetlerını defalarca aradım her defsında aynı cvbı aldım.baska pc kullanarak güncelleme yapın dediler 4 tane pc de denedim ama sonuc alamadım.pc de bulunan virüs programından dlayı olmuyor dediler bende virüs programını pc den kaldırdı güvenlik duvarını kapattım denedim yine sonuc aynı.en sonunda bahaneyı usb kablosunda buldular baska usb kablosu takın dedıler onu zaten onlar söylemeden yaptıgımı söyledım.ozaman servise götürün dediler.simdi benım telefonun kapanıp acılması acaba güncelleme yapılmadıgından dolayımıdır yoksa donanımsalmıdır acaba.nokıa 500 kullanıp aynı şeylerle karsılasan varmı ve çözüm buldumu onu merak edıyorum.ah nokıa ah senı kullananların kaderı hepmı böyle olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknsncn -- 1 Temmuz 2012; 11:05:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nokia500 kullanan yokmu hiç yav

• Bence telefonu direk garantiye verin.
  • 1. telefonu telefondan güncelleyebilirsiniz.
    2.Telefonda yada pcde nasıl bir hata alıyorsunuzda güncellenmiyor.
    3.Normalde bırakın güncellemeyi adam kendi yaptığı yazılımı güncelliyor.Yani güncelleyemiyorum gibi bir mesele bana çok saçma geliyor.

Muhtemel olarak pcde sorun yaşıyorsunuz.ilk olarak denetim masasından tüm nokia ile ilgili şeyleri kaldırın.(cablo driver vs nokia yazan ne varsa)Sonrasında en güncel nokia suite programını yükleyin.Sonrasında baktınız yine olmuyor telefondaki tüm dosyalarınızı yedekleyin ve telefonunuza format atın.Hatta hafıza kartınıda çıkarın.(burada yazdıklarım tüm seçenekleri eleyerek en garantili çözüm yoluna ulaşılması konusunda ki tavsiyelerdir.)

Nokia belle anna ya göre oldukca üstün bir güncelleme.Sorunlarınız büyük bi ihtimal ile belle ile gidecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

1. telefonu telefondan güncelleyebilirsiniz.
    3.Normalde bırakın güncellemeyi adam kendi yaptığı yazılımı güncelliyor.Yani güncelleyemiyorum gibi bir mesele bana çok saçma geliyor.

Muhtemel olarak pcde sorun yaşıyorsunuz.ilk olarak denetim masasından tüm nokia ile ilgili şeyleri kaldırın.(cablo driver vs nokia yazan ne varsa)Sonrasında en güncel nokia suite programını yükleyin.Sonrasında baktınız yine olmuyor telefondaki tüm dosyalarınızı yedekleyin ve telefonunuza format atın.Hatta hafıza kartınıda çıkarın.(burada yazdıklarım tüm seçenekleri eleyerek en garantili çözüm yoluna ulaşılması konusunda ki tavsiyelerdir.)

Nokia belle anna ya göre oldukca üstün bir güncelleme.Sorunlarınız büyük bi ihtimal ile belle ile gidecektir.

Telefonu telefon üzerinden güncelleyemiyorum çünkü Pc kullanarak güncelleyin uyarısı veriyor.Nokıa.com dan en güncel pc suıtı ındırdım kurdum.Herşey yolunda gidiyor yedekleme vs yapıyor güncelleme işlemi başlıyor ve her defasında %35 ten yukarı cıkmıyor usb bağlantınız kesildi telefonunuzu kapatıp açmayın bekleyin diyor.Yaklaşık 10 dakika bekliyorum tel kendi kapanıp açılıyor durum böyle işte.Cvp içinde teşekkürler kardeşm

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Bence telefonu direk garantiye verin.

En sonunda öyle yapıcam galiba:)

• quote:

Orijinalden alıntı: oknsncn

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

1. telefonu telefondan güncelleyebilirsiniz.

Telefonu telefon üzerinden güncelleyemiyorum çünkü Pc kullanarak güncelleyin uyarısı veriyor.Nokıa.com dan en güncel pc suıtı ındırdım kurdum.Herşey yolunda gidiyor yedekleme vs yapıyor güncelleme işlemi başlıyor ve her defasında %35 ten yukarı cıkmıyor usb bağlantınız kesildi telefonunuzu kapatıp açmayın bekleyin diyor.Yaklaşık 10 dakika bekliyorum tel kendi kapanıp açılıyor durum böyle işte.Cvp içinde teşekkürler kardeşm

Güncelleme sırasında usb bağlantınız kesildi gibi uyarıların gelmesi çok normal.Ancak anlayamadığım bazı noktalar var.

mesela %35de takılıyor diyorsunuz ancak buyükleme aşamasındamı yoksa güncellemeyi indirme aşamasındamı oluyor?nokia suite önce güncellemeyi indirir bu sırada telefonu kablosundan çıkarsanız dahi sorun olmaz çünkü henüz güncelleme başlamamıştır.Ancak güncelleme yüklemeye başlayınca usb bağlantısı kesildi gibi uyarılar alabilirsiniz.Tavsiyem sabırlı olun biraz 10dk az bir süre.Yaklaşık güncelleme indikten sonra 15dk felan sürüyordu yüklemesi.

ayrıca farklı usb girişleri deneyin.yine dosyalarınızı yedekleyip format atabilirseniz telefona(rehber vs dahil yedekleyin) sorununuz muhtemelen ortadan kalkacaktır.Garantiyi en son düşünün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de böyle sorunlar yaşıyodum ilk başta.sonra avea ya gittim.sorunları anlattım.tamire gitti ve belle güncellenmiş olarak geldi.doğrudur belle birçok sorunu ortadan kaldırıyor.sen avea ya git ve anlat onlar büyük ihtimal tamire gönderirler
  • Nokia akıllı telefonların yaygınlaştığı sırada sönüp gitmiş bir markadır. Kesinlikle almayacağım bir telefon, o zamanlardan beri. ha 3310 zamanında kraldı o ayrı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.