Şimdi Ara

NOKİA 5800 A RESİM ATAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia 5800 aldım.ama resim atamıyorum.cd sini yükledim ama bişey anlamadım.nasıl atıcam yardımcı olur musunuz ?

• Telefonu usb ile tak depolamayı seç sonra hafıza kartında imagesin içine at resimleri..

• quote:

Orijinalden alıntı: disconnect4141

Telefonu usb ile tak depolamayı seç sonra hafıza kartında imagesin içine at resimleri..

ve ya pc suite indir usb ile tak pc suite i seç gerisi çocuk oyuncağı zaten. pc suite in menüsü çok basit. son olarak da bilgisayarının bluetooth u varsa kablosuz da yaparsın bu işi ama çok daha uzun sürer
  • ya da hafıza kartını çıkar bilgisayarının kart okuyucusuna tak images klasörüne atıver resimleri, seçenek bol
  • PC Suite çok basit bir şey değil.Özellikle konudaki arkadaş için oldukça karışık gelecektir.

Telefonu USB'ye takıp telefonun ekranında çıkan menüde Depolama seçeneğini işaretle.Hafıza kartındaki Images klasörüne resimlerini, Sounds klasörüne müziklerini atabilirsin.

Müziklerini attıktan sonra müzik çalara girip Seçenekler->Kütüphaneyi yenile demen müziklerin tanınması için yeterli olacaktır.

Videoları da Videos klasörüne atarsın.
  • telefonla gelen yazılım beş para etmez sen internet den yeni versiyon indir zaten iki gün sonra cwf yükleyeceksin bu tarz sorunlarin kalmayacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.