Bildirim
NOKİA 5800 CREATİVE EP-630 KULAKLIK?
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben kullanmıyorum ama yorumların hepsine bakarsan kaliteli bir kulaklıkla herkes çok daha iyi ve kaliteli ses alıyor zaten.
fark edeceği kesin birşey. -
Ben kullanıyorum kesinlikle denemelisin arkadaşım tavsiyemdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korner12 -- 23 Aralık 2009; 9:27:23 > -
öneriler için teşşekür ederim... bugün siparişi veriyorum -
bence cx300 al bende ep630 arkadasımda cx300 var ve bence cx300 ün sesi daha iyi -
10 dk önce sipariş ettim konu da 7 saat önce açılmış :D deneyelim bi ep630 efsanesini -
2 yıldır kullandığım bir kulaklık 5800 ile deneyemedim fakat bir kaç telefonla denedim.Güzel performans veriyor.F/P olarak da iyi. Memnun kalırsın -
Süper ikili oluyorlar ben kullanmaktayım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: sloomkan
Arkadaşlar bu 5800 orjinal kulaklığında son ses açsam bile o kadar rahatsız edici bir ses çıkmıyor ne bas ne tiz creative ep-630 alsam aynı sıkıntıyı bundada yaşarmıyım dikkatinizi çekerim creative ep630 düşünüyorum ep630 i değil kullanan arkadaşlar memnunmu?
cx350II ile kullanıyorum mukemmel;)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefondan hesap makinesi silindi
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- çin nokia imei değiştirme kodu
- stereo ses nedir
- telefon yönlendirme
- numara sorgulama
- gps nedir, ne işe yarar
- cep telefonu kim icat etti
- türk telekom numara değiştirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X