Şimdi Ara

Nokia 5800 XM ekranında siyah bir nokta var ve silince geçmiyor .s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia 5800 XM ekranında siyah bir nokta var ve silince geçmiyor sizde ölü piksel mi vardır?

Bide hafıza kartını taktığımız yuvanın üstündeki plastik düştü sadece o kısım tamir edilebilir mi?

Yardımlarınızı bekliyorum

• Telefonu servise gönderdinmi hiç ?
    Ben dokunmatik panelin değişmesi için servise göndermiştim servisten gelince telefonun ekranında 2 tane siyah nokta olduğunu farkettim Bu yüzden sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theviperr

Telefonu servise gönderdinmi hiç ?
    Ben dokunmatik panelin değişmesi için servise göndermiştim servisten gelince telefonun ekranında 2 tane siyah nokta olduğunu farkettim Bu yüzden sordum

Evt servise göndermiştim.Yani K.V.K mı bozdu diosun
  • eee bu durumda ne yapacaksınız ? Tekrar servis mi ?
    quote:

Orijinalden alıntı: android345

quote:

• nick ve mesaj uyumsuzlugu var sende , cihazi elden cikar basini agritir , androidli bir cihaz al bak keyfine
  • gecmıs olsun olur boyle seyler servıs bu hersey beklıcen abi.
  • quote:

quote:

Evet KVK titiz çalışmadığından telefonu açarken içine toz vs şeyler kaçıyor Bence tekrar gönderme dahada fena olur telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: cudam

nick ve mesaj uyumsuzlugu var sende , cihazi elden cikar basini agritir , androidli bir cihaz al bak keyfine

Kardeş Anroid telefon almayı düşünyorum zaten.5800ı elden çıkaracam en kısa zamanda.Mayıs-haziran gibi HTC Wildfire S almayı düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Evet KVK titiz çalışmadığından telefonu açarken içine toz vs şeyler kaçıyor Bence tekrar gönderme dahada fena olur telefon

Haklısın göndermicem direk satmayı düşünüyorum artık en kısa zamanda bu sorunlu telefondan kurtulacam

• iyi tercih hayırlısı olsun
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cudam

nick ve mesaj uyumsuzlugu var sende , cihazi elden cikar basini agritir , androidli bir cihaz al bak keyfine

Kardeş Anroid telefon almayı düşünyorum zaten.5800ı elden çıkaracam en kısa zamanda.Mayıs-haziran gibi HTC Wildfire S almayı düşünüyorum.
  • isabetli bir karar arkadaşım...

quote:

Haklısın göndermicem direk satmayı düşünüyorum artık en kısa zamanda bu sorunlu telefondan kurtulacam
  • Telefonum ekran değişimden gelmişti aynen 1 tane siyah nokta vardı telefoncuya gösterdim tekrar yollayalım dedi ben 1 ay beklemişim
  • pixel mi ölmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychiatrist

pixel mi ölmüş

Yok abi , K.V.K nin servisinden içine toz vs. kaçmış büyük ihtimal.. Diğer arkadaşta aynı sorundan yakınıyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.