Bildirim
Nokia 5800 XM ekranında siyah bir nokta var ve silince geçmiyor .s
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telefonu servise gönderdinmi hiç ?
Ben dokunmatik panelin değişmesi için servise göndermiştim servisten gelince telefonun ekranında 2 tane siyah nokta olduğunu farkettim Bu yüzden sordum -
quote:
Orijinalden alıntı: Theviperr
Ben dokunmatik panelin değişmesi için servise göndermiştim servisten gelince telefonun ekranında 2 tane siyah nokta olduğunu farkettim Bu yüzden sordum
Evt servise göndermiştim.Yani K.V.K mı bozdu diosun -
eee bu durumda ne yapacaksınız ? Tekrar servis mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: android345
quote:
Ben dokunmatik panelin değişmesi için servise göndermiştim servisten gelince telefonun ekranında 2 tane siyah nokta olduğunu farkettim Bu yüzden sordum
Evt servise göndermiştim.Yani K.V.K mı bozdu diosun
-
nick ve mesaj uyumsuzlugu var sende , cihazi elden cikar basini agritir , androidli bir cihaz al bak keyfine -
gecmıs olsun olur boyle seyler servıs bu hersey beklıcen abi. -
quote:
quote:
Evet KVK titiz çalışmadığından telefonu açarken içine toz vs şeyler kaçıyor Bence tekrar gönderme dahada fena olur telefon
-
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
nick ve mesaj uyumsuzlugu var sende , cihazi elden cikar basini agritir , androidli bir cihaz al bak keyfine
Kardeş Anroid telefon almayı düşünyorum zaten.5800ı elden çıkaracam en kısa zamanda.Mayıs-haziran gibi HTC Wildfire S almayı düşünüyorum. -
quote:
quote:
quote:
Evet KVK titiz çalışmadığından telefonu açarken içine toz vs şeyler kaçıyor Bence tekrar gönderme dahada fena olur telefon
Haklısın göndermicem direk satmayı düşünüyorum artık en kısa zamanda bu sorunlu telefondan kurtulacam
-
iyi tercih hayırlısı olsun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
nick ve mesaj uyumsuzlugu var sende , cihazi elden cikar basini agritir , androidli bir cihaz al bak keyfine
Kardeş Anroid telefon almayı düşünyorum zaten.5800ı elden çıkaracam en kısa zamanda.Mayıs-haziran gibi HTC Wildfire S almayı düşünüyorum.
-
isabetli bir karar arkadaşım...
quote:
Haklısın göndermicem direk satmayı düşünüyorum artık en kısa zamanda bu sorunlu telefondan kurtulacam
-
Telefonum ekran değişimden gelmişti aynen 1 tane siyah nokta vardı telefoncuya gösterdim tekrar yollayalım dedi ben 1 ay beklemişim -
pixel mi ölmüş -
quote:
Orijinalden alıntı: Psychiatrist
pixel mi ölmüş
Yok abi , K.V.K nin servisinden içine toz vs. kaçmış büyük ihtimal.. Diğer arkadaşta aynı sorundan yakınıyor :D
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon ekranı neden yanıp söner
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- sim kart depolama alanı dolu
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- ınsert sım ne demek
- virüs temizleme
- yenilenmiş telefon nedir
- telefonda ekran görüntüsü alma
- telefon yönlendirme
- 1 yıl kullanilmayan telefon nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X