Bildirim
Nokia 5800 XM GPS Sorunu............
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ayarlar >> telefon >> uygulama ayarları >> konumlama >> konumlama sunucusu >> konumlama sunucusu KAPALI olacak -
kapalı zaten -
BENİM GPS ÇALIŞMIYOR İYİ Mİ?
BİR TÜRLÜ NAVİGASYONA BAĞLANMIYOR -
ovi haritalarda ayarlara bir internet>bağlantı çevrim dışı ayarla -
YA GPS E BAĞLANMIYOR DELİRECEM YA -
arkadaslar ben her haritayı acdigimda kontür gidiyor sadece tümlesik gps acık digerleri kapalı ..... bu konuda yaridm istıyorum benım niye GPS ye girdigimde kontürüm gidiyor.... yardimci oldun lütfen....... -
quote:
Orijinalden alıntı: SuNLeSS
arkadaslar ben her haritayı acdigimda kontür gidiyor sadece tümlesik gps acık digerleri kapalı ..... bu konuda yaridm istıyorum benım niye GPS ye girdigimde kontürüm gidiyor.... yardimci oldun lütfen.......
yazdık ya yukarda görmüyormusun -
Sadece tümleşik gps açık olduğu zaman kontör gitmiyor ama bu seferde konumlama yapmıyor.Yani araç sür yürü gibi şeyleri kullanamıyoruz en azından ben yapamıyorum. -
bugun baglandım biraz kurcaladım ama sur e girince bana 10 gun kullanma hakkın var 1 gunu simdi kullan diye bir uyarı veriyo benım bildigim ınırsız degilmiydi -
Nasıl bağlandın ben bi türlü bağlanamıyorum gps uydusu tek bir sarı ışık yanıyor sürekli aranıyormuş gibi ama çekmiyor :S
quote:
Orijinalden alıntı: SuNLeSS
bugun baglandım biraz kurcaladım ama sur e girince bana 10 gun kullanma hakkın var 1 gunu simdi kullan diye bir uyarı veriyo benım bildigim ınırsız degilmiydi
-
ohooo :D eski ovi sendeki :D yenile onu:D -
quote:
Orijinalden alıntı: tolga_casanova
ohooo :D eski ovi sendeki :D yenile onu:D
benimkimi eski ben mi yenilicem -
ovi haritanın surumu:3.03 nasıl güncellicem ...........................
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- sim kart depolama alanı dolu
- çin nokia imei değiştirme kodu
- ınsert sım ne demek
- telefon ekranı neden yanıp söner
- gök gürültüsü tehlikelimi
- türk telekom numara değiştirme
- telefonda ekran görüntüsü alma
- pin kodu kaldırma
- numara sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X