Şimdi Ara

Nokia 5800 XM GPS Sorunu............

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gps ile ilgili sorun yasıyorum ....... sadece tümlesik GPS acık olmasına rahmen kontürüm gidiyor bu konuda bilgisi olan arkadasların yaridimini istiyorum ......... (sürüm:v40)

• ayarlar >> telefon >> uygulama ayarları >> konumlama >> konumlama sunucusu >> konumlama sunucusu KAPALI olacak
  • kapalı zaten
  • BENİM GPS ÇALIŞMIYOR İYİ Mİ?

BİR TÜRLÜ NAVİGASYONA BAĞLANMIYOR
  • ovi haritalarda ayarlara bir internet>bağlantı çevrim dışı ayarla
  • YA GPS E BAĞLANMIYOR DELİRECEM YA
  • arkadaslar ben her haritayı acdigimda kontür gidiyor sadece tümlesik gps acık digerleri kapalı ..... bu konuda yaridm istıyorum benım niye GPS ye girdigimde kontürüm gidiyor.... yardimci oldun lütfen.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuNLeSS
    arkadaslar ben her haritayı acdigimda kontür gidiyor sadece tümlesik gps acık digerleri kapalı ..... bu konuda yaridm istıyorum benım niye GPS ye girdigimde kontürüm gidiyor.... yardimci oldun lütfen.......

yazdık ya yukarda görmüyormusun
  • Sadece tümleşik gps açık olduğu zaman kontör gitmiyor ama bu seferde konumlama yapmıyor.Yani araç sür yürü gibi şeyleri kullanamıyoruz en azından ben yapamıyorum.
  • bugun baglandım biraz kurcaladım ama sur e girince bana 10 gun kullanma hakkın var 1 gunu simdi kullan diye bir uyarı veriyo benım bildigim ınırsız degilmiydi
  • Nasıl bağlandın ben bi türlü bağlanamıyorum gps uydusu tek bir sarı ışık yanıyor sürekli aranıyormuş gibi ama çekmiyor :S
    quote:

Orijinalden alıntı: SuNLeSS

bugun baglandım biraz kurcaladım ama sur e girince bana 10 gun kullanma hakkın var 1 gunu simdi kullan diye bir uyarı veriyo benım bildigim ınırsız degilmiydi
  • ohooo :D eski ovi sendeki :D yenile onu:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_casanova

ohooo :D eski ovi sendeki :D yenile onu:D

benimkimi eski ben mi yenilicem
  • ovi haritanın surumu:3.03 nasıl güncellicem ...........................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.