Şimdi Ara

NOKIA 5800 XM ölü piksel sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
4.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,ölü piksel konusunda bilgiler yok ayrı ve yetersiz olduğu için yeni bir başlık açtım ve bende sorumu buradan sormak istiyrm

+telefonu 21 mayıs tarihinde satın aldım,aldığımdan beri jelatinini bile çıkartmadım ekranından ve dün akşam karanlıkta fark ettim ki ekranın sol üst köşesinde bir adet ölü piksel bulunuyor,önce toz olup olmadığı konusunda tereddüde düştüm ama parlayıp sönmesinden dolayı artık ölü piksel olduğuna karar verdim.bunun sonucunda 1 haftalık olan nokia 5800 XpressMusic telefonun iadesini istiyorum. sonuçta o kadar para veripde ölü piksel'li bir ürün değil,her şeyiyle tam olan bir ürün almak ister herkes,bu durumda 1 hafta olmasına karşın kvk,genpa yada nokia ya gidildiğinde ürünün değişimi istendiğinde sorun çıkarırlarmı? bu konuda doğrudan değişim yapan arkadaşlarımız varmış ama bnmkisi 1 piksel sanırım(resimlerinide çektim hatta:D), bende huzursuzluk yarattı,neden o kdr para veripde aldğmz tel 1 hafta içinde ölü piksel çıkarsın ki,yada benmi görmedm bilmiyrm.
    +nette araştırırken daha öncesinde nokianın başka bi tel için 5 piksel standardı olduğunu da okudum bu ne kadar doğrudur?
    +son olarakda ölü pikselin yayılma ihtimali varmı?

bu konularda beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
    şimdiden teşekkür ederim
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknbltc -- 29 Mayıs 2009; 21:31:58 >

• çok zor belli oluyor hocam...
    Kullanmak zorunda kalırsan açık renkli bir tema seçerek hiç farkedilmemesini sağlayabilirsin..
  • evet açık renkli temada beli olmuyr ama bi kez huylandm ya:D hani 3-5 ay kullansam okdrda umursamam ama daha 1 haftasını ancak dolduran telde görünce üvey evlat gibi dışladım telefonu:D
  • telefonu aldıktan 2 gün sonra bende de çıktı hemen servise götürdüm aldığım firmaya gidip uğraşamazdım vaktim yoktu işten izin alıp tele service servisine verdim 4 saat sonra gidip aldım telefonu
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EA1903 -- 12 Ocak 2021; 22:13:20 >
  • bildiğiniz gibi 6500 ımı tuş takımı sorunu ve olan ölü piksel [sadece 1 tane] sorunu nedeniyle teleservice götürmüştüm.ücretsiz bir şekilde 1 gün içinde değiştirdiler ve de çok ta ilgili davrandılar.bence telefonunuz bozulursa altunizade teleservice e götürün.
  • benim aldığım gün çıktı öyle nokia shopladan 20 lirayı kurtarayaım diye kıytırık yerlerden alınca değiştirme işide yalan oldu biz satarız kvk da sorumluluk dediler lanet okudum çıktım sonra dedim alışırım ama olmuyor ekranın ortalarında bir tane va,r kvk ya ancak yılbaşı yakınlarında gidebilirim walla butür olayala başına gelen ne tavsiye eder değiştirmeyi çok olası görmüyorum olursa ne ala telefonda başka sorunda yok ekranı değiştirsem desek bakarsın sıra sıra problemler artabilir :( yanlız şunu anlamadım biri direk değştiriyor diğeri 240 lira istiyor garanti garanti değilmidir???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 5 EKRAN PEMBELEŞME SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    N82 Pil Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 5530 kullanıyorum.Teknosadan almıştım ve garantiye gönderdim bu nedenden dolayı. Fakat bir sorunun olmadığı belirtilmiş.Bi dahaki gönderimde 5den fazla ölü pixel (gerçektende öle) olduğunu ayriyetten belirtcem.Umarım hallederler.
  • her türlü monitör ki bunlara cep telefonu ekranıda dahildir bilgisayar monitörü veya tv hiç farketmez 5 ölü pikselden fazlası üretim hatası kabul edilmez 4 tane olmadığına dua et kanunda böyle
  • ayrıca makina ömrü 7 yıldır ömür boyu garantili herhangi bir elektronik cihaz 7 yıl garantilidir not olarak eklemek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: q4li_x

Bende 5530 kullanıyorum.Teknosadan almıştım ve garantiye gönderdim bu nedenden dolayı. Fakat bir sorunun olmadığı belirtilmiş.Bi dahaki gönderimde 5den fazla ölü pixel (gerçektende öle) olduğunu ayriyetten belirtcem.Umarım hallederler.

5 den fazlaysa hallederler
  • Benim telefondada anormal bir cizik var sanki ekranin icinde ama ölü pixel debil ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 6 Aralık 2010; 13:33:47 >
  • 1 Tanede bende var ufacık ama çok göze batıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas
    ayrıca makina ömrü 7 yıldır ömür boyu garantili herhangi bir elektronik cihaz 7 yıl garantilidir not olarak eklemek istedim

2 yil olmasin
  • Ben Dün Aksam Teslim ettim ölü Piksel den Dolayi Vede Yeşil Tuşun içi Kirik Diye bakalım Teleservice'verdim Cihaz Çıkınca Yazarim Buraya
  • Bende teslim edeli 5 gün oldu ölü piksel ve tuş kilidi sıkıntısından ayrıca şarjı yarım gün gidiyordu :D duruma göre bilgilendirme yaparım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.