yaaa lutfen yardımmm 6131 mi samsung d520 mi asırı kararsızımmm.. 2 telınde kendıne gore zayıf yonleri var..okudum butun yorumları 6131 de jarj sorunu var samsungta yazılım sorunları herseyı desteklemıoo..yanı arada kaldımm anlıcagınız lutfen bilgisi olan arkadaslarımın cvplamısını dılıyorumm acil sekıldee..bı de benım için en onemlı seylerden biride msn..6131 msn destekliomu kullanabılıomuyus programlarlaa bunuda cvplarsanız sevinirimmm...tesekkurler sımdıden herkeseee..
valla arkadaşim bence nokia dan şaşma samsung biçok konuda geri kalıo çunku nokiadan samsungda radyo yok ayrıca nokiada 6131de 16milyon renk buda artı bi özellik ayrıca nokianın tek tuşla açılmasıda çok karizma hem telefonu çok düşüren ve sinirlenince bi yerlere firlatıyorsan bence bu telefonlarda vazgeç en iyisi 1110 al derim tam sana göre olurtabi 6131de de şarj problemi olduğunu söyleniyor ama çok kurcalamdıkça uzun gideceği kansındayım karar sana kalmış msn konusuna gelince onun hakında bir fikrim yok eğer nokia kapaklı bi telefon istiyorsan illaki 6125 i de bi düşün derim
kesin karar verdimm haftasonu gıdıorum ve 1 tane nokıa 6131 alıyorumm..gercekten hem ekran kalitesi hem ozellikler bakımından her türlü samsungu geçiyoo.bi jarj sorunu var onuda gormezden gelcez artıkk bole bı tel kacırılmaz..ınsallah bı terslık cıkmazzz..ne dıyımkı hayırlı olsun bana yalnız arkadaslar msn konusunda yardımlarınızı bekliyorum tele msn yuklenebılıomu ve progu varmı nerden ındırebılırım yardımcı olursanız sevınırımmm...
pişman olmayacaksın arkadaşim şimdiden hayırlı olsun aldıktan sonra görüşlerini paylaşırsın artıkdaha birçok 6131 almak isteyen arkadaş var çünkü...
paylasıcaz tabii adamımm..tel hakkında herseyi yazıcamm buraya..sende alsana yaw 1 tane
bende alicam da alamadim gitti kvkda yoktu genpadan da alsam mi bilemiyorum kararsiz kaldim :(
ya brules sorma yaww teknosada en uygun su anda ama alamıom adam bana erzurum dedı yaa ordan gelcekmıs tel..ızmırde bulamıom teknolarda..kvk ya da turkcellden alcam ama pahalı bak soylıyım..bi turlu almak kısmet olmadı su telii..teli bulsam bu sefer sıyah rengını bulamıom delırcem yanıı..
işallah kısmet olursa bende bi tane almak istiyorum ama dedğin gibi piyasa da 6131 kıtlığı var siyah istiyorum bende ama bi türlü bulamıyorum zaten bakalım kısmet artık hafata içi son kez bakacam yoksa başka tel alacam çaresizşu anda zaten kafamda 3 tane telefon var biri 6131 ilk sirada ikincisi w810i bide 6280 üçünden birini seçecez artık
kardes 6131 ile w810i i aynı keseye koyman bş kere ayıp w810i varsa aklında onu al 6131 sadece konusma telefonu gibi bişey ve bide arkadaslar bulamıyomus sanıırm 6131 i ben ankarada armada alıs veris merkezinde alt kattaki turkcelle den aldım tanıdıktı 560 ytl ye aldık
tabiki w810 la 6131 aynı kefeye koymuyorum zaten koyamamda sadece sonyerricsson hiç kullanmadım o yuzden tereddütlerim var biraz daha önceden bikaç arkadaşın canı yandı da ericssondan.ben izmirdeyim buradaki bazı bayilerde bulamadım zaten biraz daha vakit var almama daha artık kesin alacağım zaman bi seçim yapacaz yakından inceleyip
bende hep nokia kullandım ama sony ericssonda hiç yanlızlık seçmedim w810i al ama şu ada piyasada bulmak zor fiyatlar birden dustuğu için stoklarda 1 . party bitti 2. party gelicek o zm alırsın
ok arkadaşim tavsiyelerin çok teşekkürler dediğim gibi acelem yok iyice düşünüp karar verecem
adamım enigma bulamadık bı tel yaww ama sabret zafer bızım olacak bulucaz.. ayrıca bi arkadas sadece konusma teli demıs 6131 e.. 6131 super bır tel yaww sadece konusmak ıcın falan degıl yanııı bıcok osellıgıyle on planda sadece tel demek bıras ayıp olur yanııı..
Valla genpada var sanirim pazartesi bakicam 575 ytl 12 taksit arti olarak 512 mb hafiza kartida veriyorlar. Simdi gideriz oraya bakariz siyahi yoktur :'(
Dostum tercih senin tabii de 2 megapixel kamera icin bu muhtesem dizayni elinin tersiyle itme derim, tek tusla acilan kapak ekranda ki goruntu zenginligi, telde ki estetik 6131 disinda hangi telefonda var.
quote:
Orjinalden alıntı: EnigM@
tabiki w810 la 6131 aynı kefeye koymuyorum zaten koyamamda sadece sonyerricsson hiç kullanmadım o yuzden tereddütlerim var biraz daha önceden bikaç arkadaşın canı yandı da ericssondan.ben izmirdeyim buradaki bazı bayilerde bulamadım zaten biraz daha vakit var almama daha artık kesin alacağım zaman bi seçim yapacaz yakından inceleyip
6131 e zaten kötü demiyorum ama benim için özellik ve dizany gelir ilk önce 6131 de bişey yokkiözellik olarak
quote:
Orjinalden alıntı: brules
Dostum tercih senin tabii de 2 megapixel kamera icin bu muhtesem dizayni elinin tersiyle itme derim, tek tusla acilan kapak ekranda ki goruntu zenginligi, telde ki estetik 6131 disinda hangi telefonda var.
quote:
Orjinalden alıntı: EnigM@
w810i de nasil bir dizayn varsa 6131'de de o kadar ozellik var ;)
quote:
Orjinalden alıntı: funy251
6131 e zaten kötü demiyorum ama benim için özellik ve dizany gelir ilk önce 6131 de bişey yokkiözellik olarak
sana göre kardes zevkler ve renkler tartılısmas ama bana göre w810i nin yanında 6131 ın lafı bile olamas
quote:
Orjinalden alıntı: brules
w810i de nasil bir dizayn varsa 6131'de de o kadar ozellik var ;)
quote:
Orjinalden alıntı: funy251
arkdaşlar peki symbian işletim sistemini olmasınn dne dezavantajları var ben de bi 6131 almak istiyorumda :)
bence fena sayılmaz sade telefonlardan hoşlananların seçimi olacağını düşünüyorum