Şimdi Ara

.::Nokia 6131 Kullanıcıları Buraya Lütfen::. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
31.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kvk shop'da pesin 530'a buldum telefonu ama 12 taksite bolunce 590 ytl oluyor .
  • brules nasıl buldun ya 590 a ohaa..!! super ama burda nıe oyle degıl pekii..bende kvkya gırdım sordum adam bana 640 lardan bahsettı vadelı fıyat 12 ay..yaa varmı bu adamların adresı falan ısmırde bı arastırıyımm..bu arada telini gule gule kullan brulesss cok iyi bi tercih yapmıssın bı de ben bulsam da alsam su telii cok sevınccem ızmırde hıcbıryerde depolarda su an sıyah rengı yok delırcemmm ya..
  • ARKADAŞLAR BENDE YENİ TELEFON ALICAMDA NOKIA 6131 VE SAMSUNG E 900 ARASINDA KALDIM TELEFON OLARAK 6131 DAHA GÜSEL AMA KAMERA OLARAK SAMSUNG DAHA ÜSTÜN GİBİ KATILIRMISINIZ???
  • eger e900 ıcın para verırım o kadar dıosann bence e900 al ama yanıı bı dokunmatık tus takımı bı de kamera farkı var o kadar cok fark yok..eger kamera senın ıcın onemlıysee kullancaksan cok e900 al ama yok kullanmıcaksan o akdar onemlı degıl dıosan osellıklerı daha fazla olan ve fıyatıyla daha ucuz olan 6131 al derımmm..
  • Antalya'da kvkshop da buldum hocam

quote:

Orjinalden alıntı: mrt_35

brules nasıl buldun ya 590 a ohaa..!! super ama burda nıe oyle degıl pekii..bende kvkya gırdım sordum adam bana 640 lardan bahsettı vadelı fıyat 12 ay..yaa varmı bu adamların adresı falan ısmırde bı arastırıyımm..bu arada telini gule gule kullan brulesss cok iyi bi tercih yapmıssın bı de ben bulsam da alsam su telii cok sevınccem ızmırde hıcbıryerde depolarda su an sıyah rengı yok delırcemmm ya..

• hojam bende bı kvk shop bakıyım olmassa saolasınnn...
  • evet sonunda aldım teliii cok sukur..saolsun vatan computer.. ewet teli cok iyi inceledım bıkac sey soyleyebılırım alcak arkadaslara belki faydası olur..ewet telefonda tam ıstedıgım gıbı herseyy ama yanındaki kapagı acma tusundan ziyade benım hosuma gıtmeyen baska bısı var.tus takımı..osellıkle numaraların oldugu tus takımını begenmedım..kalıtesız geldı bana.ama ust taraf gayet iyi.telefonun ana ekranııı super gerek cozunurluk gerek goruntuu..dencek bı laf yok..mini ekran denen on taraftakı ekranda ıse butun herseyınızı gorebılıyosunuz.saat jarj telın durumu ve en guselı arka plana ıstedıgınız seyı secıp koyabılıosunuz ekran kalıtesı cok gusel..osellıkle hosuma gıden baska bısey menulerın kolaylıgı ve aralarındaki hızlı gecıs..tel cok hızlı gercekten symbian sıstemı yok dıye usulen veya elestıren arkadaslar bence boyle olması cok daha ıyı olmus..yeterınce saten java tabanlı programlar yuklenebılıyoo..hıc gerek yok sybıana cok yavaslatırdı saten olsaydı bencee cok ısabetlı bı karar verılmıs symbıansız olması.. jarjına gelince..bısey dıyemıcem cunku dun aldım gece bıttı jarjı bılmıyorum ne kadar gıdıcek ama tahmınım 2 gunden fazla gıtmes ekranlar cok jarj yıyıyo cunku..osellıkle ana ekran..bı baska olayda arkadakı kapak olayı..data gırısıyle bırlesık yapılmıs yanıı bence ayrı olsaydı daha ıyı olurdu..kamerası 1.3 yanı cok ıyı degıl cok beklentınız olmasın gunduz ısıklı ortamlarda cekım yapmaya calısın..baska sasırtan olayda radyosunun mp3 playerının acaıp kalıtelı olması..cok yuksek ses verıo radyo ınanamadım..gayet doyurucu yanıı..ses goruntu menuler programlar hızı gorunusu karısmasıı( siyah tabıkıde ) mukemmel bır telefon..ama sımdı sızden rıcam msn yukleyebılıyomuyus onu rıca edıyorum bılıosanız lutfen cvplayın yaa..anlamadıgım yada eksık gordugum seylerı yasmaya devam edıcemm.bu tel cok cok kaliteli cok ufak seylerı ıncelemeyınn gercekten ıstedıgınız herseyı verıoo bu tel...kndınıse ıyı bakın 6131 dostlarııı..

• Hayırlı olsun dostum güle güle kullan
  • saolasın dostummm..
  • güle güle kullan arkadaşım
  • güle güle kullan mrt_35 arkadaşim bugun bende bir tane siyah renk 6131 elime aldım sadece dokunabildim alamadım çok pahalıydı o çünkü kadarcık iinceleme bile bazı konularda beni oldukça şaşirttı özellikle telefonun dış yuzey kaplamsı gümüşten çok farklı kadifemsi bi kaplama var üzerinde yani çok kaliteli elinize aldığınızda hissediyorsunuz ayrıca mrt_35 arkadşima pek katılmıyorum tuş takımı gayet hoş bence bi sorun çıkartmaz yani alacak herkesin söylediği gigbi ana ekran muhteşem arkadaşların pişman olmayacağını düşünüyorum mrt_35arkadşim kullandıkça izlenimlerini paylaşirsın artıktekrar iyi günlerde kullanman dileği ile....

• Arkadaşlar merhaba.1 haftadır internetten 6131 i inceliyorum.TElefonumu yeni sattım.Bir telefondan beklentimi de belirteyim önce.Kamera ve mp3 player benim için bir anlam ifade etmiyor.Bana lazım olan şey, malzeme kalitesi,çözünürlüğü yüksek bir ekran ve detaylı bir işletim sistemi.Neyse, dün gittim 6131 i incelemek için.Bana gümüş & beyaz olan modeli uzattı telefoncu.Elime aldığımda elemana ilk sorduğum şey şu oldu.Pardon ama bu maket mi? Adam bi an baktı bana ve orjinal olduğunu söyledi.1 haftadır ne okuduysam ne düşündüysem bi anda siliniverdi aklımdan.Bu kadar kötü bir malzeme kalitesi beklemiyordum.Sattığım 2600 ın dış malzemesinden zerre fark yok,iç tarafta tuş takımı tam bir fiyasko ve en önemlisi o tuş,telefona oyuncak görüntüsü veriyor resmen.Basmanla kapağı açması ve açma hızı tam bir fiyasko.Bir önemli şey daha, ekranında koruma namına hiçbirşey yok.Bu şu demek, aşırı kirlilik ve dayanıksızlık.Telefonu kulağınıza götürdüğünüzde ekran ile kulağınız direk temas halinde.Bu da kirlenmesi demek.Temizlemeye kalksanız ekrana temas etmeniz gerekiyor ki bu da hiç sağlıklı değil.Düşünün en ufak bir ter veya yağmur ne hale getirir o ekranı.Tamam belki her cihaz için tehlikeli şeyler bunlar ancak bu cihaz daha korumasız.Nokia ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama benim gözümde biraz daha ufaldı.İşletim sistemine ekran kalitesine hiç birşey demiyorum harika olabilir.Eğer bir telefondan beklentisi benimkilerle benzeşen arkadaşlar varsa onları uyarmak istiyorum,iyi düşünün taşının.Aradığınız telefon 6131 değil bence.Nokia orta sınıf telefon üretirken biraz daha dikkatli olmalı.

• arkadaslarrr cok sagolun iyi dilekleriniz için..tabıkıde paylasıcam daha bugun ılk defa kullanabıldım jarjdaydıı tel..en yakın zamanda yazıcam yeniden..yaa tus takımına alıstımm aslında o konuda cok gaddar davrandım galıbaa ..aslında cok rahatmıss farkettım sadece hanı tuslar bıras oyunuoo o yonden korktum ama guzel yaa o dusuncelerımı rafa kaldırıyorum sımdılık..maddoc arkadasım dediklerine katılmıyorumm hiçte maket gıbı degil gayet karısmatık ve sık duruyoo..dıs kaplaması osellıkle super sadece mini ekrana dıkkat etmek gerekıyo kullanırken.kamera dedıgım gıbı gece degıl gunduz cekimi icin kullanılır, mp3 playerda yeterlii seviyededir...egerki ben bu dedıklerınden herhangi birisiyle karsılastıgım an durustce yazıcam buraya hıc cekınmeden..ama zanletmıyorumm..neysee herkese yenıden tesekkurler alacak olan arkadaslarıma da hıc kafalarının karısmamasını ve gönül rahatlıgıyla almalarını oneririm..sağlicakla kalın arkadaslarım...

• Bakın yanlış anlaşılma olmasın sakın.Telefoncuya ellerinde siyah olan 6131 olup olmadığını sordum, ellerinde yokmuş.Ben gümüş&beyaz renkli olan modeli inceledim.Fark var mı diye sorduğumda evet onun dış kaplaması(siyah olanın) farklı dedi.Ben siyah 6131 i incelemedim yani.Velhasıl yıkılmış hayallerimle bugün yine telefoncuya gittim.6233 ü gördüm.O cihaz da güzel.80-90 ytl gibi bir fark var aralarında.Biraz daha bayılıp 6233 aldım siyah olanından.Çok güzel telefon gayet şık.Eğer telefon almayı düşüneniniz varsa bi göz atın derim.
  • arkadaşlar 2 haftadır kullanıyorum memnunum 6131den. şarjı çok da sorun olmuyor, normal kullanımda 3-4 gün gidiyor. menüleri, geçişler, hızı gayet iyi, telefonu kullanışlı kılıyor. loş ortamlarda gece modu bana göre çok fark ediyor, 1.3 mplik kamera için normal özellikte kayıtlar yapmakta. ana ekran harika görünüyor. kapak açma tuşu alıştıktan sonra çok kullanışlı gelmeye başladı, estetik açıdan görünüşü çok şık. bluetoothda bir sorun yaşamadım, hem telden bilgisayara hem ters yönde mp3 resim aktarımı sorunsuz ve hızlı çalışmakta. paketten harici bellek çıkmaması bir eksikti, artık onu da bi card reader alarak herhalde en iyi şekilde çözmüş olacağım.

bunlar dışında aklıma gelen birşey yok şimdilik. henüz sensor'u kurcalamadım, yakında onuda didiklerim iyi bişeye benziyo. kısaca fiyat/perf. açısından bence çok tatmin edici, özellikle siyah modeli-kaplaması açısından-tavsiye ederim almayı düşünen arkadaşlara.

• yakın bir zamanda çıkacak olan pil süresi iyileştirilmiş ve çok daha şık bir tuş takımına sahip 6133 bence çok daha iyi alternatif olacaktır. bence beklemekte fayda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: grcim

yakın bir zamanda çıkacak olan pil süresi iyileştirilmiş ve çok daha şık bir tuş takımına sahip 6133 bence çok daha iyi alternatif olacaktır. bence beklemekte fayda var

doğru söylüyor olabilirsin ama çıktığı zaman onun fiyatı 6131 den pahalı olacak sonuçta ayrıca çıktı zaman yine herkes siyah renki tercih edeceğinden bulmakta sıkıntı yaşayacağızneyse zaten ben cumartesi günü 6131 siparşi verdim bugun allah nasip ederse alacağım teli aldıktan sonra detaylı yorumlarda bulunurum ayrıca gerçektende siyah rengin kaplaması müthiş süper bişeydiğer renk 6131 lerle alakası yok

• 6131 alınıcaksa kesınlıkle sıyah alınmalıdır..alacak arkadaslar bence dıkkat etmelı bu noktayaa cunku teli tel yapan seylerın basında en cok konusulan sey sıyah rengı..yanı ılk once gose carpan bu nokta ..her yonuyle otekı renklerden ayrılıyo dış kaplaması bıle farklı yanı..onun dısında telın her swf formatını desteklemedıgını gordum yukledıgım programlarlaa..program sıkıntısı cekıyorum..ayrıcaa bıldıgınız ındırebılcegımıs tema sıtesı varsaa yasarmısınız bı de msn desteklıcek bı programm...tesekkurler ıyı aksamlarr...
  • wap.mig33.com adresinden 6131 için msn programını indirebilirsiniz...Program ücretsiz bir program...Programı kullanabilmeniz için gereken ayarları birazdan yazıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 17 Ekim 2006; 10:21:58 >
  • Mig33 Programını ilk çalıştırdığınıza size bağlantı türü için 3 seçenek sunacak.Siz TCP olanı seçiyorsunuz..Bir sonraki sayfada size iki şık daha gelecek...Register yazan yeri seçerek kendinizi kayıt edin...Merak etmeyin burada vereceğiniz bilgiler sizin için sakıncalı çıkarmayacaktır...Ben uzun zamandır kullanıyorum....Kendinize bir kullanıcı adı ve şifre belirleyeceksiniz...Daha sonra ise bu kullanıcı adını ve şifreyi kullanarak sisteme login olacaksınız ve msn adresinizi kayıt edeceksiniz...Kullanım çok basit...Güle güle kullanın...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.