Şimdi Ara

.::Nokia 6131 Kullanıcıları Buraya Lütfen::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
31.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir başlık henüz açılmadı sanıyorum...6131 kullanıcısı olan herkesi bu başlık altında toplanmaya problem ve çözümlerini paylaşmaya bekliyorum...

.::Nokia 6131 Kullanıcıları Buraya Lütfen::.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 11 Temmuz 2006; 12:49:33 >

• san pm attım dostum
  • 6131 kullanıcıları neredesiniz ? Sesiniz çıkmıyor
  • teli alayım pazartesi geliyorum didikleriz beraberce...
  • Elime bugün geçti telefon.Genel olarak memnunum ama telefonu dik tutup, kapak açma düğmesine basınca kapak tam arkaya kadar açılmıyor.Diğer açılarda normal.Acaba sizdede öylemi?
  • Eveeet bende varım, bir haftadır siyah renk Nokia 6131 arıyordum ve sonunda telefonu dün buldum, telefonu eşime hediye olarak aldım. (Bende hala Nokia 3510 var)

Dün akşam bir kaç saat kurcaladım ve telefon çok şık, tasarımı da çok hoş bir alet. Bu fiyata alınabileceklerin en iyisi diye düşünüyorum, aslında 6125 alacaktım ama 6131 ekranı çok daha güzel o yüzden biraz daha fark ödeyip bu modeli seçtim.

Şimdi sizlere bir kaç sorum olacak, telefona bilgisayardan aktarımı Usb Bluetooth aparatı ile mi yapacağız ? Yoksa hafıza kartı ve Card Reader mi kullanmalıyım, birde USB kablosu varmış bunun, sizce bu üç alternatif arasından hangisi daha iyi ve sağlıklı (Hızlı)

Bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Card reader en mantıklı ve hızlı çözüm...
  • selamlar.bende 1 haftadır 6131 kullanıyorum ve çok memnunum.sadece bi problemim var o da şu: bilgisyardan attığım videoları göstermio.dosya biçimi desteklenmio diyor.mpeg uzantılı bi dosyaydı açmaya çalıştığım.bunun bi çözümü var mı?program falan yükletiliyomuş sanırım.bilginiz var mı?
  • Mpeg uzantılı dosyaları telefon desteklemez. Video Converter programı yardımı ile dosyayı 3gp formatına convert etmen gerekli. Converter Programı olarak sanırsam imtoo isimli bir program olması lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhancan

teli alayım pazartesi geliyorum didikleriz beraberce...

• yaaa lutfen yardımmm 6131 mi samsung d520 mi asırı kararsızımmm.. 2 telınde kendıne gore zayıf yonleri var..okudum butun yorumları 6131 de jarj sorunu var samsungta yazılım sorunları herseyı desteklemıoo..yanı arada kaldımm anlıcagınız lutfen bilgisi olan arkadaslarımın cvplamısını dılıyorumm acil sekıldee..bı de benım için en onemlı seylerden biride msn..6131 msn destekliomu kullanabılıomuyus programlarlaa bunuda cvplarsanız sevinirimmm...tesekkurler sımdıden herkeseee..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt_35

yaaa lutfen yardımmm 6131 mi samsung d520 mi asırı kararsızımmm.. 2 telınde kendıne gore zayıf yonleri var..okudum butun yorumları 6131 de jarj sorunu var samsungta yazılım sorunları herseyı desteklemıoo..yanı arada kaldımm anlıcagınız lutfen bilgisi olan arkadaslarımın cvplamısını dılıyorumm acil sekıldee..bı de benım için en onemlı seylerden biride msn..6131 msn destekliomu kullanabılıomuyus programlarlaa bunuda cvplarsanız sevinirimmm...tesekkurler sımdıden herkeseee..

dostum bende aynı senin gibi bu iki tel arasında kalmıştım hatta bu konuda başlık bile açtım. ben kararımı 6131den yana verdim, 2gündür kullanıyorum. evet şarjı biraz az gidiyo ama kullanımına göre değişecektir yani çok fazla kullanmayacaksan 3 tam günü bile bulabilir şarjı. onun dışında kullanımı çok kolay gayet hızlı adamı yormayan bi tel. msn i de destekliyo bildiğim kadarıyla henüz bakamadım ona. tabi en büyük artıları da kapağı açan tuş, siyah modelin dış kaplaması ve 16 milyon renk ekranı.

bu şarj süresi senin için sorun olmayacaksa nokiayı almanı öneririm-yalnız şunu da belirteyim, d520 yi hiç kullanmadım bilmiyorum nasıldır.

• saol kardesımm bılıorum galıba 2 gunu rahat cıkartabılıyomusuz jarjda oyle dıolar..ben kamera ya da mp3 ıcın almıyorum zaten kucuk olsun hafıf olsun şık kullanışlı yormucak bi tel olsun istiyorum o yusden begendim 6131 i..işte dusundurren bişi daha kapak insallah aldıktan sonra bı sorun cıkartmaz zamanla..en cok radyo kullanıcam msj aramalar arada msn..baska bi amacla kullanmıcam teli..kamerayı nadir sekilde kullanırım tahminim..sonucta insan nokia diye guvenıoo işte..cok tesekkurler bilgilerin için egerki bi problem gorursen telde olumsuz falan yazarsan sevinirim saolasınnn
  • eyvallah ne demek. dediğim gibi bende yeni kullanıcıyım ve bende merak ediyorum telin detaylarını. bu arada şıklık demişsin, o konuda 6131in -özellikle siyah modelin- dizaynı, kapak mekanizması ekranı falan 10 numara.

bi soru da ben sorayım kullanıcılara, radyo sesini dışarı verdirebiliyo muyuz?
  • radyo sesi dısarı verilebiliyo o konuda emın olabılırsın ama kulaklık takılıyken tabıı aldıgım duyumlar bu yonde..ayrıca ses kalıtesıde mukemmelmıs radyo konusunda endıse olmasınn..dızayn olarak ewt bencede super saten hıc suphem yok ınceledım gordumm..ınsallah bı sorun teskıl etmez ılerde telin..bende 3 gun ıcınde alıcam ınsallah..gule gule kullan..
  • 40 günlük 6131 kullanıcısıyım.Şu ana kadar kullandığım en süratli en güzel ekranlı ve en mükemmel sese sahip olan alet bu.Karizmasına gelince,bu karizma bi 6131 de bir de sustalı bıçakta var.
  • Evet arkadaşlar telefonun şarjı az gidiyor bu bir gercek fakat ekran kullanımını gerektirecek oyunlar oynarken şarjı yiyor.Full dolu şarj ve 1 saat oyun telefonun şarjı 24 saat sürmüyor.Telefonu 3 gündür sadece konuşmak ve msj için kullanıyorum.Günde 10-15 dakka ve 30 civarı mesaj.Geceleride 6 saat kapalı ve şarj yarı seviyede daha.2 gün daha gider.Yani sadece telefon için kullanırsanız sorun yok.Ama kurcalıyım mp3 dinliyim oyun oynuyum wapa giriyim derseniz hergün şarj etmelisiniz.Bu yeni şarj cihazları heryerde yok fakat çok ufak bir kit ile eski şarj cihazları ilede şarj edebilirsiniz.Cüzdanınızda bir tane bulunması şart ara bağlantıdan.Normal şarj fişi kadar bi alet.
  • Herkese selamlar bu başlığı yeni gördüm.Telefonun ele oturşu ve özellikleri çok güzel.Zaten kameradan benim gibi fazla bir beklentiniz yoksa tam size göre demektir.
  • bendede var geçen annneme aldık ama dağili hafızası az ve yannda kart gelmiyo o kotu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.