Şimdi Ara

.::Nokia 6131 Kullanıcıları Buraya Lütfen::. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
31.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ben de geçen gün bu telefonu 525 milyona nokia'dan satın almış bulunuyorum bilenler bilir bakırköyde nokia bayisinden. İçinden çıkan micro sd kart gayet güzel. Bu telefonu ikinci cep telefonum olarak kullancağım için küçük şık bir şey arıyordum z550i ile arasında klamıştım ama sanırım bunu seçmem daha iyi oldu sahibi olan bütün arkadaşların güle güle kullanması dileği ile sevgilier saygılar...
  • 525 pesinmi aldin
  • evet peşin 525. 512 mini sd kart hediyeli 535 tek çekim kredi kartı renk siyah değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

evet peşin 525. 512 mini sd kart hediyeli 535 tek çekim kredi kartı renk siyah değil

ben 1 ay önce 650ytl ye almiştim tüh ya acık bekleseymişim
  • he bide bi sorum olucak tele sarkı atamıyorum heterli hafıza yok diyor sarkının hafıza kartına direk gönderilmesi için napabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SilkYolu

he bide bi sorum olucak tele sarkı atamıyorum heterli hafıza yok diyor sarkının hafıza kartına direk gönderilmesi için napabilirim?

Pc Suite kullanın ya da Mp3'leri Card Reader kullanarak atın...
  • arkadaşlar bu mp3 atma konusunda benimde sıkıntım var..

alt alta sıralı mp3'lerden seçiyorum telefonun hafızaya kopyalıyorum..
    kafasına göre bazı parçayı atıyor bazısında "uygulama başarılamadı" uyarısı veriyor..

bunun nedeni nedir..
    en verimli ve sorunsuz mp3 atma yöntemi nedir?
  • merhaba,

ben 6131'iwww.hepsiburada.com'dan aldım, "512MB hafıza kartı hediye" kampanyası ile.

ama 2 gün önce tlf elime ulaştığında hediye edilen kartın MicroSD diil MMC kart olduğunu gördüm. boyut itibariyle telefona takılamıyo yani bu kart. sizce bu bi teslimat hatası mı yoksa hepsiburada.com alakasız bi kart mı hediye ediyo öylesine?

web sitesine msj attım, yanıt gelmedi hala.

benim gibi tlfunu hepsiburada.com'dan alan var mı? Varsa ne tür bi hafıza kartı geldi size?

teşekkürler
  • Sanırım pek fazla 6131 kullanıcısı yok
  • telefonumu bugün aldım şarj da olduu için aha hiçbişeyine bakamadım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarletwitch

herkese iyi bayramlar.bende yaklaşık 1 ay önce nokia 6131 aldım.almadan önce bu foruma denk gelmiştim,ve baya fikir edinmiştim.ama aldıktan sonra bi konuda çok büyük hayalkırıklığı yaşadım.böyle bi hafıza olur mu ya?galeride maksimum 10 tane fotoğraf tutabiliyorum,sonra hafıza dolu diye bağırmaya başlıyo.şimdi alanlara 512 lik hafıza kartı hediyesi var,bizim suçumuz neydi?bu konu beni gerçekten sinir etti.ama çare yok hafıza kartı alınacak.size sormak istediğim şu,önceki mesajlarda hafıza kartı yerine kart okuyucu gibi bi cümle gördüm.biraz daha açık olabilirmisiniz?şimdiden teşekkürler..

1.3 mp kamera foto çekiyorsun her biri 1 mb ye yakın yer kaplıyordur hafızanın hemen dolması normal
    Bende almayı düşünüyorum bu teli ama bayaa kararsızım

• quote:

Orjinalden alıntı: grcim

yakın bir zamanda çıkacak olan pil süresi iyileştirilmiş ve çok daha şık bir tuş takımına sahip 6133 bence çok daha iyi alternatif olacaktır. bence beklemekte fayda var

Bence bu teli beklemek lazım
    http://www.nokia.co.uk/nokia/0,1522,,00.html?orig=/softwareupdate
  • kapaklı telefon sevenler için nerdeyse herşeyin mevcut olduğu bi telefon 6131.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 14 Kasım 2006; 1:04:42 >
  • bugün almış bulunmaktayım :)
  • Sympatique kardeş bu video problemini nasıl çözecez başka telefonlarda düzgün çalışan videolar benim telde ses görünütüden önce geliyor sanırım bi senkronazisyon sorunu var ama imtoo ile çevirmedim 3gp mp4 video kalmadı başka telefonlarda 6630 problem yok 6131 de aynı sorun var çözüm önerilerinizi bekliyom.
  • arkadaşlar kardeşime geçen hafta 6131 aldık ama şarzı 1 gün anca gidiyor sizdede bu böylemi.bide foto çekerken ilk çekildiği an güzel gösteriyor ama bir iki saniye sonra resmin netliği bozuluyor bi çözümü varmı.
  • Benim 6131'i alalı 3 hafta oldu, şarjı 24 saat açık olmak üzere 3 - 3,5 gün gidiyor. Günde ortalama 15 dk. konuşma, 30 dakika mp3, ve bir kaç tane fotoğraf çekiyorum genelde. Kamera gerçekten çok kötü ama. Kamera sizin için önemli ise bu teli almayın. Ancak ekran görüntüleri muhteşem, özellikle ana ekran, renkler süper, sırf ekranlar için alınabilinir. Video oynatmada bende de problem var, 6.1 mb'lık bir avi dosyasını 3gp yapıp sd karta attım ancak sadece ses verdi görüntü olmadı, codec problemi mi var acaba anlamadım. Sonuç olarak ben gayet memnunum 6131'den. Fiyatına göre performansı çok iyi, kapaklı telefon arayanlara öneririm...
  • arkadaşlar 6131 alcam ama nereye sorduysam kırmızı rengi yok. olan yerlerde de fiyatı diğer renklere göre çok pahalı. Acaba önerebileceğiniz kvk veya genpa garantili olan KIRMIZI bir 6131 satan bi yer var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SilkYolu

he bide bi sorum olucak tele sarkı atamıyorum heterli hafıza yok diyor sarkının hafıza kartına direk gönderilmesi için napabilirim?

Bu çok sinir bozucu bir şey. Nasıl halledeceğiz bunu ?
  • @kenya64 bu konuda bilgim yok umarım aydınlatırlar :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.