Şimdi Ara

.::Nokia 6131 Kullanıcıları Buraya Lütfen::. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
31.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benede bu telefona takmış durumdayım, aklım çelen 6125 var aralarındaki fark sadece 6131de ekran 16M ve mp4 video oynatıyor. 6125de ise ekran 256K ve mp4 oynatmıyor. kapaklarının oto açılması ve küçük ekranların birinde daha küçük olmasının saymıyorum temel farkları belirttim. En azından benim gözüme çarpanlar bunlar.

Benim için kamera önemli değil aslında ekranları arasındaki farkı gözle ne kadar fark edilir bilemiyorum. şuanda 3100 var ekranı 4K 6230i ile yanyana koyduyum da anladım 4knın kötü olduğunu gözüme iyi gözüküyordu.

Bide şu kapağın tuşla açılması var. O tuşlu açılma mekanızması zamanla bozulma ihtimali olabilir mi? Veya tuşu kullanmadan açsak nasıl olur sizce.

Fiyat olarakta aralarındaki 50ytl civarında.
  • sana tavsiyem 6131 i al ... 6125 ile 6131 in yanyana tut ve kapaklarını aç ... ekranı gördügün zaman kesinlikle 6131 diyeceksin ...
  • görsel olarak bir diyeceim yok kafam tuşlu kapak açma mekanizmasında takılıyor.
  • illa tuşla açmak zorunda degilsin elle hafif bir şekilde açmanın hiç bir zararı olmaz..

tuşlu açma sadece acil durumlar için :D

şaka bir yana benimde kafama ilk zamanlar takıldı ama şuan için bir problem yok ...

sonuçta karar senin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SercaN_ -- 14 Ocak 2007; 21:28:27 >
  • valla kardeş yollarsan ii olur bende 1 hafta oldu teli aldığım mükemmel bişey şık tasarım kullanımı kolay
  • bende geldim

sanırım önceden yazmamışım bende bu yaz aldım ve aşırı memnunum böyle bir hoparlör ve ekran görmedim
  • bana adam akıllı bi oyun söyleyin link vs upload eder misin lütfen her indirdiğim oyun çeyrek ekran yaw
  • Bence 6131'in ekranı işi götürür. 6125 yerine kesinlikle tercih ederim.

İşine yarar belki diye şu linkte Türkçe Nokia 6131 incelemesi var. Orda da durum farklı gözükmüyor.

http://www.ctmania.com/content/view/116/27/

Tabii ki en nihayetinde karar senin.
  • Telefonu yeni olanlara soruyorum bu icad mpeg dosya oynatıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: taxonera

Benede bu telefona takmış durumdayım, aklım çelen 6125 var aralarındaki fark sadece 6131de ekran 16M ve mp4 video oynatıyor. 6125de ise ekran 256K ve mp4 oynatmıyor. kapaklarının oto açılması ve küçük ekranların birinde daha küçük olmasının saymıyorum temel farkları belirttim. En azından benim gözüme çarpanlar bunlar.

Benim için kamera önemli değil aslında ekranları arasındaki farkı gözle ne kadar fark edilir bilemiyorum. şuanda 3100 var ekranı 4K 6230i ile yanyana koyduyum da anladım 4knın kötü olduğunu gözüme iyi gözüküyordu.

Bide şu kapağın tuşla açılması var. O tuşlu açılma mekanızması zamanla bozulma ihtimali olabilir mi? Veya tuşu kullanmadan açsak nasıl olur sizce.

Fiyat olarakta aralarındaki 50ytl civarında.

Aslında önemli bir fark daha var gözden kaçırılmaması gereken: 6125'in ekran çözünürlügü 128 x 160, ekran 29 x 35 mm iken 6131de 240 x 320, ekran boyutu ise 34 x 44, arada daglar kadar fark var. o yüzden direk elemiştim ben 6125'i...
    Aslında kullanan arakadaşlara benim de bir sorum var: telefonun agırlıgı pek çok sitede 102g olarak geçerken nokia'nın kendi sitesinde ve başka bikaç sitede 112g diyor. Gidip de tartacak haliniz yok tabii ki :) ama bu konuda kesin bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen... Bir de bu telefon kapalı iken mp3 dinleme gibi bir şansımız var mı?
    Ben de bu telefonu almak istiyorum ancak samsung e770 aklımı çeldi, çok daha küçük ve hafif olması ve flash'ının olması dolayısıyla. ama muhtemelen son tercihim nokia olcak...

• Bu telefonda beni en çok düşündüren eksik symbian olmayışı
  • KAPALIYKEN MP3 DINLENEBILIYOR.BI DE SIMBIYON MIDIR NEDIR KAPAKLI TELLERDE GENELDE OLMUYOR O.BILGISI OLAN VARSA PAYLASSIN BU TEL MPEG VIDEO OYNATIYORMU? YENI ALANLAR !
  • oynattığı formatlarda MP4 yazıyor işte malum sitelerde MP4 filmler paylaşımda 250MB falan boyutu 512mblık kart alıp film izlenebilir vey akişisel videoları başkalarına izletmek işte MP4 yapılabilir mP4ün görüntüsü bilgisayarda fena değildi bir tane indirip tlefonda denemek lazım demo videolar nette vardır sanrım.
  • ya arkadaşlar ben bu tele takmış durumdayım alan arkadaşlar cvp verirlerse çok mutlu olurum.Arkadaşlarım sıkı nokia kullanıcıları ve nokiadaki telefon kilidi varya hani telefonun ekranında hep bir anahtar girişi resmi oluyor ve tel açıkken eğer o şifre girilmezse teli kurcalayamıyorlar acaba bu telde o özellik mevcutmu?Bu özellik bana çok lazım yardımcı olursanız sevinirim bir de ben telsim kullanıyorum bedava televizyon izlemek için real player gerekiyor bir sorun çıkmaz değilmi birde video tam ekran izlenebiliyormu.TEŞEKKÜRLER...
  • kullanıcılar cevap verebilrimi?

telefon mp4 videoları oynatabiliryor bu formatta full filmlerde mevcut ama filmler bilindği üzere sinemaskop oluyor dvdden yapılıyor ama telefonun ekranı dik tam aksi yönde yani oyatırken diyor acaba video dosyalarını 90 derece ceviriptemi gösteriyor biz telefonu yan cevirip full ekran seyredebilirmiyiz
  • şekil itibari ile çok güzel bir telefon eğer üst modeli çıkarsa onu almayı düşünüyorum.
    en önemlisi içinde birçok özelliği barındırması kapaklı bir telefon olarak muhteşem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 26 Ocak 2007; 19:41:12 >
  • arkadaşlar telefonu aldım 4k lık monitörü olan bir telefondan sonra süeper geldi açıkçası ama çözmediğim birkaç olay var.

1- mesajlara girince neden direk sımdeki mesajları göstermiyor. Sım mesajlara ayrı bir şekilde giriliyor.
    2-ikinci ekranın ışığı çok geç kapanıyor eh buda şarjı etiliyor açıkçası. ben kapağı kapayınca en fazla 3 saniye sonra ışığının kapanmasını istiyorum.
  • bu telefon bendede var bide paylaşımda yapalım oyun tema vb.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taxonera

kullanıcılar cevap verebilrimi?

telefon mp4 videoları oynatabiliryor bu formatta full filmlerde mevcut ama filmler bilindği üzere sinemaskop oluyor dvdden yapılıyor ama telefonun ekranı dik tam aksi yönde yani oyatırken diyor acaba video dosyalarını 90 derece ceviriptemi gösteriyor biz telefonu yan cevirip full ekran seyredebilirmiyiz

evet aynen öyle tam ekran yapınca telefonu yan tutuyorsunuz sinemaskop film full ekrana sığınır. ama uygun bir mp4 bulmadım cithizden indirdim bir film ses var görüntü yok
  • Sonunda bende aldım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.