Şimdi Ara

.::Nokia 6131 Kullanıcıları Buraya Lütfen::. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
0
Favori
31.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonunuzun versiyonu kaç arkadaşlar?
    Hiç güncelleme yaptınız mı? illa GPRS üzerinden mi yapılıyor güncelleme ve son sürüm kaç bilen var mı?
    Ayrıca telefon hafızasını nasıl yedekleyebilirim Yetkili sitede türkilizce birşeyler anlatılmış ancak benim telefonumda mevcut değil.
  • abi bu telefona bluetooth ile bilgisayardan şarkı atmak istiyorum fakat önce telefon hafızasına sonra micro sd karta taşımak zorunda kalıyorum
    önce hafıza kartına göndermenin bir yolu yokmu acaba arkadaşlar saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: paşalı

abi bu telefona bluetooth ile bilgisayardan şarkı atmak istiyorum fakat önce telefon hafızasına sonra micro sd karta taşımak zorunda kalıyorum
    önce hafıza kartına göndermenin bir yolu yokmu acaba arkadaşlar saygılar

Telefon hafızasında boş yer olduğu sürece öncelik Telefon Hafızasınındır. Ne zaman ki telefon hafızası dolar o zaman yolladığın belgeler direk hafıza kartına kaydedilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pr1aPoS

Telefon hafızasında boş yer olduğu sürece öncelik Telefon Hafızasınındır. Ne zaman ki telefon hafızası dolar o zaman yolladığın belgeler direk hafıza kartına kaydedilir.

Telefon hafızası dolduğunda Bluetooth ile dosya gönderildiği zaman telefon , Bluetooth ile gelen dosyayı kaydedebilmek için ne kadar boş alana ihtiyaç olduğunu gösteriyor ve bu kadar alan açmak için dosya silmek ister misiniz diye soruyor.Telefon hafızası dolduğu zaman karta kaydetme diye bir özellik yok maalesef.
  • bu telefon bu fiyatından daha ucuzlarmı? Muhteşem bir telefon.Ah birde şarjı biraz daha uzun gitse.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 30 Mayıs 2007; 2:20:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

Orjinalden alıntı: Pr1aPoS

Telefon hafızası dolduğunda Bluetooth ile dosya gönderildiği zaman telefon , Bluetooth ile gelen dosyayı kaydedebilmek için ne kadar boş alana ihtiyaç olduğunu gösteriyor ve bu kadar alan açmak için dosya silmek ister misiniz diye soruyor.Telefon hafızası dolduğu zaman karta kaydetme diye bir özellik yok maalesef.

Valla hocam bende tam olarak anlattığım gibi durum mesela telefon hafızasında 2 mb'lık bir yer olsa bile istersem 200mb'lık bir dosyayı bluetooth ile telefona aktarabilirim ki direk hafıza kartına kaydeder. :)

• Eşime oldukça az bulunan pembe 6131 aldım.Oldukça hoşuna gitti.
  • 6131 deki locak mode olayı bir problem mi yoksa olağan bir durum mu??bilgi verirseniz sevinirim..
  • 6133 piyasaya çıktı mı? 16 milyon renk ve pil ömrü daha iyi özelliklerine baktığımda.
  • SLM herkeze 4 ay önce eşime 6131 telefon aldım ukraynadan (200$) kırmızı 1 aydır da ben kendim kullanıyorum. Soylemek istediğim bu tlefon tek kelimeyle süper.
    bu telefonda n73 deki gibi hafıza kartı doluyken kilitlenme sorunu olmuyor.
    bu telefonda n73 den daha fazla ses çıkışı mevcut.
    bu telefonda mp3 sesleri zil sesi yaptıgınızda telefon çaldığında n73 kullanıcıları bile donüp bakıyor:).

genel olarak super fotograflar cekmek sizi ilgilendirmiyorsa bu telefon 16 milyon büyük ekranıyla sizi büyüleyecektir.
    6 saat aralıksız mp3 dinleyerek sarjı bir günde bitiriyorum. bazıları için bu sorun ama bana degil.

kapak açılışı muhteşem. click sesi ve karizması harika.

ucak modunda kiev istanbul arası kesintisiz müzik keyfini bizzat yaşadım.

sesli aramayı denemedim ama var.

radyo kulaklık takılıyken dısarıya ses verebiliyor.

temaları yüklerken cok dikkat edin bence. virusler heryerde. muhakkak tarama yaptırın.
    herkese sevgiler

• quote:

Orjinalden alıntı: MaviBodrum

Selamlar,

6131 için Grafikler, Temalar, media araçları, oyun vs. vs. ücretsiz olarak nereden indirebilirim ?

www.zedge.com
  • abi bu zedge için üye olmak gerekiyo,
    6131 iiçin msn programı oyun vesaire, nerden bulabilir.
    yardımcı olursanız sevinirim....
  • bende nokia 6131 var bu telefon her yönden çok iyi fakat .. ekranın açma düğmesine bastığımda hafif bir çıt sesi geliyor birde açıldığında ekran 1sn sonra geliyor... Bu normal mi? Acele cevaplarsanız sevinirim??? cevabını bir zahmet atarsanoz minnettar kalırım DeLi_DoLu_21m@mynet.com
  • arkadaşlar buna bletooth la mp3 yukledim bir parça sonra hafıza dolu diyerek yarıda kesiyor bütün hafızayı sildim hala dolu diyor bütün hafıza derken çektiğim fotoları videoları.bir türlü hafıza kartına aktarayım mı diye sormuyor
  • Arkadasım dıstan bloetooth la gelen verileri telefon hafızasına kaydediyor zaten 3tane mp3 dolduruyor aldıklarını hafıza kartına tası hafıza kartının içene kaydet bloetoothla gelen butun verileri alırısın tavsiyem telefon hafızzasında veri bulundurmaman. bi problemin kalmaz..:D
  • Arkadaşlar 6131 de kapak açıldıktan sonra tuş kilidi otomatik açılmıo..Bunun cevabını bilen varmı acaba?
  • Selam arkadaşlar

Bende uzun zamandır var bu telefon ve birçok özelliğini öğrendim artık. Ekran büyüklüğü çok güzel ama kamera çekerken gece modundan çıkarmazsam böyle yeşil yeşil çizgiler geliyor ve fotoğraf kalitesini %70 düşürüyor. Buna bir çare bulabilir misiniz?

Birde tek Fifa 2007 oyununu buldum telefona başka oyun bulan varsa paylaşabilir mi?

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DominicR -- 2 Eylül 2007; 8:33:46 >
  • arkadaşlar telefonu alalı 2 ay oldu telefon harika ama benim için en büyük sorunu iç kapağın yanındaki siyah şeritlersoyuldu o siyah yer tamamen gri oldu ve telefon iğrenç gözüküyor iç yerleri hep çızıldı ne yapacam bilmiyorum valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: imavis55
    arkadaşlar telefonu alalı 2 ay oldu telefon harika ama benim için en büyük sorunu iç kapağın yanındaki siyah şeritlersoyuldu o siyah yer tamamen gri oldu ve telefon iğrenç gözüküyor iç yerleri hep çızıldı ne yapacam bilmiyorum valla

Valla kardeş ben daha o içindeki ince şeffaf bandı çıkarmadım. Sen herhalde çıkarmışınki çizilmiş. Hiç çıkarmasaydın iyi olurdu.
    MusaKa92
  • bunun hafıza kartı yerı nerde
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.