Şimdi Ara

.::Nokia 6131 Kullanıcıları Buraya Lütfen::. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
0
Favori
31.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ugur851

@kenya64 bu konuda bilgim yok umarım aydınlatırlar :D

Telefon eşimin. Bazen bir şarkı istiyor, onu yolluyorum ama birazdan hata veriyor. Hafıza yetersizmiş.
  • peki telefon hafızasından birkaç parça dosyayı hafıza kartına taşısan en azından telefonda 3-5 mb bi yer kalsa dosyayı alır gibime gelio. gelince yine taşırsın hafıza kartına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

peki telefon hafızasından birkaç parça dosyayı hafıza kartına taşısan en azından telefonda 3-5 mb bi yer kalsa dosyayı alır gibime gelio. gelince yine taşırsın hafıza kartına.

Zaten öyle yapıyoruz ama saçmalık bu zaten. Ben dosyayı hafıza kartına atamıyorum, hatta telefon hafızası dolu olmasına rağmen atamıyorum.

İşin tuhaf tarafı, önce benim w810i ye gönderip, ordan 6131 e gönderirsem dosyalar hafıza kartına gidiyor.
  • eger sorunsuz bir şekilde hafıza kartına şarkı atmak istiyorsanız bluetooth u öneririm
    BlueSoleil buletooth ile pcden telefonuma sorunsuz bi biçimde mp3 veya dosya atabiliyorum .... bluetooth dan tlfomuna uzaktan erişim yapıyorum ve istedigim klasöre veri arabiliyorum ... eger diger yöntemlerden sorun çıkıyorsa benim dedigimi deneyebilirsiniz..

http://img511.imageshack.us/my.php?image=6131ce2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SercaN_ -- 2 Ocak 2007; 0:43:06 >
  • Arkadaşlar bende bugün aldımda 6131 i bişey sormak istiyorum.Bu standart BL-4C bataryası yerine BL-5C bataryasını kullanırsak ne olur?Telefona zararı olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda Türkmen

Arkadaşlar bende bugün aldımda 6131 i bişey sormak istiyorum.Bu standart BL-4C bataryası yerine BL-5C bataryasını kullanırsak ne olur?Telefona zararı olur mu?

bence zararı olmaz
    bu durum mercedese ferrari motoru takmak gibi birşey :D bişey olacagını zannetmiyorum ...
  • quote:

Arkadaşlar bende bugün aldımda 6131 i bişey sormak istiyorum.Bu standart BL-4C bataryası yerine BL-5C bataryasını kullanırsak ne olur?Telefona zararı olur mu?

Arkadaş ben BL 5C Bataryasını taktım bir sürede kulandım. Sorun yok. Ancak batarya kapağı biraz şişkin duruyor. Tabi sıkıştırmak için biraaz sağdan soldan plastiğinden traş etmek gerekiyor. Zahmetli ve biraz tehlikeli eniyisi orjinal bataryasını kullanmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: narinci

quote:

Arkadaş ben BL 5C Bataryasını taktım bir sürede kulandım. Sorun yok. Ancak batarya kapağı biraz şişkin duruyor. Tabi sıkıştırmak için biraaz sağdan soldan plastiğinden traş etmek gerekiyor. Zahmetli ve biraz tehlikeli eniyisi orjinal bataryasını kullanmak

Peki ne kadar farketti şarj süresi?

• arkadaşlar özür dilerim forumun genel konusuyla ilgili değil ama bu nokialarda videoları nasıl görüntülüyoruz. bilgisayardan atıyorum ama açmıyor. yardımcı olabilirmisiniz...
  • quote:

quote:

quote:

1 gün fark ediyor.. (BL 5C BL 4C boyutlar aynı BL 5C biraz daha kalın.. Vakti zamanında BL 5C yi 6100 ra da takmıştım.. Onunda orjinal bataryası BL 4C idi )

• quote:

quote:

quote:

quote:

1 gün fark ediyor.. (BL 5C BL 4C boyutlar aynı BL 5C biraz daha kalın.. Vakti zamanında BL 5C yi 6100 ra da takmıştım.. Onunda orjinal bataryası BL 4C idi )

az değilmiş aslında eğer bende bataryadan şikayetçi olursam uğraşıyım o yontma şarj işiyle

Sağol @narinci

• evet radyo sesini dısarı verebiliyoruz ama kulaklık takılı iken
  • quote:

Orjinalden alıntı: yahyacavus

arkadaşlar özür dilerim forumun genel konusuyla ilgili değil ama bu nokialarda videoları nasıl görüntülüyoruz. bilgisayardan atıyorum ama açmıyor. yardımcı olabilirmisiniz...

Arkadaş videoları izlemek için kodek yüklemen gerekiyorr .. Aşağıdaki linkten Download [ K-Lite Codec Pack 2.82 FULL ] indir bilgisayarına kur bütün video ve sesleri açabilirsin

http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm

• Arkadaşlar ben telefonumu 3 gün önce aldım.Allah'a şükür bi sorun yok şu ana kadar.Fakat kapağı açma düğmesine basınca ekran kapak açıldıktan 1 saniye sonra falan geliyo.Yani daha kapak açılırken ekran gelmiş olmuyo.Bu bi sorun mu.Yoksa herkesde böylemi? Yani kapağı açma tuşuna basınca kapağın çok hızlı açılmasından dolayı ekran telefonun algılaması geç mi oluyo.Merak ettim bunu sadece.Bu arada telefonu herkese tavsiye ederim
  • Arkadaşlar, benim de nokia 6131 telefonum var 4-5 aydan beri kullanıyorum. Telefondan genel olarak memnunum ama bir sorunu var. Sizlerinde başına geldimi bilmiyorum ama bence büyük bir sorun.

Nokia Bluetooth BH-800 kulaklık aldım telefonla eşleşiyor, kullaklık üzerinden son arananları arıyor fakat kulaklıktan ses gelmiyor.
    Nerdeyse diğer bütün nokia telefonlarla kulaklığı denedim hiç bir sorun çıkarmadı. Aynı telefondan eşimde de var onda da aynı sorunu yapıyor.
    Sormadığım yer kalmadı. Nokia2 nın türkiye ve yurt dışı sitesinde bu kulaklığı desteklediğini yazıyor, aynı şekilde kulaklığında telefonu desteklediğini.Hiç kimse konu hakkında tam bilgiye sahip değil.tam cevap veremiyorlar. Nokia yı aradım yazılım güncellemesi yaptırın dediler. Yaptırdım olmadı. Tekrar aradım bu seferde kulaklıkla beraber teknik servise bırakın dediler. Bırakacam bakalım ne olacak merak ediyorum.

Bluetooth kulaklıkla ilgili bu şelikde srounla karşılaşan oldu aranızda arkadaşlar?

• quote:

Orjinalden alıntı: yagiz16

Arkadaşlar ben telefonumu 3 gün önce aldım.Allah'a şükür bi sorun yok şu ana kadar.Fakat kapağı açma düğmesine basınca ekran kapak açıldıktan 1 saniye sonra falan geliyo.Yani daha kapak açılırken ekran gelmiş olmuyo.Bu bi sorun mu.Yoksa herkesde böylemi? Yani kapağı açma tuşuna basınca kapağın çok hızlı açılmasından dolayı ekran telefonun algılaması geç mi oluyo.Merak ettim bunu sadece.Bu arada telefonu herkese tavsiye ederim

Hepsinde öyle, beni rahatsız etmiyor ama...
  • Yeri geldi bluetooth kullancağın tuttu ne olacak peki ozaman. sonuçta bu bir sorun ve nokia' nın ayıbı.
    varsa bu özellik neden kullanamıyoruz dimi...
  • fciftci

Ben sana cevap yazmadım ki, yagiz16'nın sorusuna cevap vermiştim dikkat edersen. Senin belirttiğin tabii ki önemli bir sorun, inşallah serviste düzeltirler.
  • Arkadaşlar bi sorun daha var.Dün akşam telefonun saatini kurdum ve yattım.Sabah telefon çalmadı.Kalktığımda ise ekranda local mod yazıyodu.ve telefon hiç açılmadı.sonra aldığım yere götürmeden biraz araştırma yaptım.Bu sorun bi kaç kişide daha yaşanmış.Orda şarzı tamamen bitince local mod yazıyor diyo.ve şarza koyup 10 dakika beklediğimizde şarz olmaya başlar ve telefon açılır,veya bataryayı çıkarın takın diyo.Ben de bunları okurken telefonu annemle yollamıştım telefoncuya.Adam kartı değiştiriken bataryayı çıkarınca heralde düzelmiş ve bi sorun yok demiş.Telefon açılıyo şu anda.Ama yinede soriyim dedim.Bu bi sorun mu.Yoksa sizde de oluyomu.Yani telefoncuya götüriyimmi?En azından bi kere benim için şarza koymayın ve kendiliğinden kapanmasını deneyin
  • Telefonu uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum özellikle ekran kalitesi ve ses kalitesi mükemmel bir çok telefonla karşılaştırdım ne w810 ne n70'in ne n80sesi 6131 kadar çıkmıyor. n73 ayrı tabi :)). Telefonun sistemi s40 olduğu için oyunlar belki biraz az bulunuyor ama bende şuan yaklaşık 95tane oyun var. s40 veya 6280 oyun diye aratırsanız bulursunuz. Temalar için ise buyurun
    http://www.zedge.net/?p=themes&zd=917-0-0-1-

Telefon çok şık belkide türkiyeye ilk geldiğinde almıştım ve telefonu gören telefoncular bu hangi model diye sorup durmuştu. Bu arada bende bluetooth ile atılan şeyler karta geliyor nasıl oluyor bulamadım ama şuanlık.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.