Şimdi Ara

.::Nokia 6131 Kullanıcıları Buraya Lütfen::. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
31.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende siyah modelini 480 YTL ye dün aldım, ekran kalitesi gerçekten çok hoş ancak insan biraz daha kaliteli resim çekme kabiliyeti olsa süper olacaktı demekten alıkoyamıyor kendini

Aldıgım adam aletin kötü tarafı olarak bir zaman sonra şu parlak işaretlediğim alanda çizikler olabileceğini belirtti, nispeten uzun zamandır kullanan arkadaşlarda bu alanda durum nedir acaba?

Gerçi ben o alanın metal partlatıcılarla çiziklerinin giderilebileceğini düşünüyorum ama

.::Nokia 6131 Kullanıcıları Buraya Lütfen::.

• Bu telefonda mesaj yazmak istediğimde karakter 1000 olarak gözüküyor bunu nasıl 140 karakter yapabilirim. Ayrıca mesaj yazma ile ilgili bir not kağıdı çıktı bende mesaj yazmayı indirgenmiş olarak ayarlayın diyor tr karakterleri kullanmayın diye öneride bulunuyor ama indirgenmiş olarak ayarladığım halde gene tr karakterler yazılıyor bunu önleyen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: taxonera

Bu telefonda mesaj yazmak istediğimde karakter 1000 olarak gözüküyor bunu nasıl 140 karakter yapabilirim. Ayrıca mesaj yazma ile ilgili bir not kağıdı çıktı bende mesaj yazmayı indirgenmiş olarak ayarlayın diyor tr karakterleri kullanmayın diye öneride bulunuyor ama indirgenmiş olarak ayarladığım halde gene tr karakterler yazılıyor bunu önleyen var mı?

Mesaj yazma ekranında iken # tuşuna basılı tutup yazma dilini ingilizce olarak seçersen sorun kalmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Bende siyah modelini 480 YTL ye dün aldım, ekran kalitesi gerçekten çok hoş ancak insan biraz daha kaliteli resim çekme kabiliyeti olsa süper olacaktı demekten alıkoyamıyor kendini

Aldıgım adam aletin kötü tarafı olarak bir zaman sonra şu parlak işaretlediğim alanda çizikler olabileceğini belirtti, nispeten uzun zamandır kullanan arkadaşlarda bu alanda durum nedir acaba?

Gerçi ben o alanın metal partlatıcılarla çiziklerinin giderilebileceğini düşünüyorum ama

.::Nokia 6131 Kullanıcıları Buraya Lütfen::.

İşaretlediğin alanlarda üst kapaktan dolayı çiziklerin meydana geldiği doğru..Sadece o kısımda değil zamanla metal olarak görünen tüm alanlarda çizikler oluşuyor...

• arkadaşlar bende bu tel u çok beğeniyorum yakın bi zamanda da alıcam inş... ama benim sormak istediğim bilgisayardan oyun, program,tema falan gibi şeyleri atmak için ne kullanıyoruz.... bi de bunların fiyatları ne kdardır...
  • arkadaşlarwww.mobile9.com die bi adres gerçekten çok güsel bi site çoğu telefon için tema,duvar kağıdı, ekran koruyucu vs.. yi bedava bilg indirmeyi sağlıyo... tabiki 6131nin de çok güsel temalar falan var... bence bi bakın bende daha tel olmadığı için deneyemedim ama siz bi deneyip yorum yaparmısınz...

bide burda ekran koruyucuları bölümünde herhangi bi tel seçilmiyo genel olarak gif formatında.. acaba 6131 ekran koruyucu olarak bu gif uzantılarını atsak ekran koruyucu olarak seçebilirmiyz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrieal -- 28 Şubat 2007; 23:17:01 >
  • ya ben bişeyi anlayamıyorum.adamlar bir telefon yapıyor bluetooth mp3 java 16 milyon renkli ekran kamera gibi birçok özelliği koyuyorlar. sonra bir bakıyosunuz şarjı 2 gün gidiyor.
    ya ben sürekli şarj aletini yanımda gezdireceksem ne yapayım öyle telefonu.istediği kadar bluetoothu olsun bilmemnesi olsun..
  • walla ben 1112 kullanıyorum ne kadar cok kameralı renki ekranlı tel. kullandım ama...oh hayatı 1112 de buldum. aleti bişarj ediyorum beni 5 gün götürüyor.ve beni şu ana kadar hiç üzmedi(eylülden bu tarafa kullanıyorum)özellikleride yeterli..ha tamam bu tel karizma ve özellikleride üst düzeyde ama şarj olmadıktan sonra neye yarar ki
    edit:arkadaşlar sakın kişisel almayın. bu sadece benim görüşüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagrieal

arkadaşlar bende bu tel u çok beğeniyorum yakın bi zamanda da alıcam inş... ama benim sormak istediğim bilgisayardan oyun, program,tema falan gibi şeyleri atmak için ne kullanıyoruz.... bi de bunların fiyatları ne kdardır...

arkadaşlarwww.mobile9.com die bi adres gerçekten çok güsel bi site çoğu telefon için tema,duvar kağıdı, ekran koruyucu vs.. yi bedava bilg indirmeyi sağlıyo... tabiki 6131nin de çok güsel temalar falan var... bence bi bakın bende daha tel olmadığı için deneyemedim ama siz bi deneyip yorum yaparmısınz...

bide burda ekran koruyucuları bölümünde herhangi bi tel seçilmiyo genel olarak gif formatında.. acaba 6131 ekran koruyucu olarak bu gif uzantılarını atsak ekran koruyucu olarak seçebilirmiyz???

6131 i olan arkdaşlar lütfen yorum yapın ya... yapıcağınız yorumlara göre bu teli 1-2 gün içinde alıcam... lütfen yardım

• kanaatimce 6131 i olan çok kişi yok veyada bu konuya hiç kimse uğramıyo..
  • Bende 6131 var. Ekranı, ses kalitesi dört dörtlük. Şarj sorunu bende de var. Özellikle mp3 dinlemeye ve bluetootha abanırsam çabuk bitiyor. Sadece arama yapıp kurcalamazsam süre daha uzun. Ekrandaki resimlerin parlaklığı canlılığını keyifle izliyorum. MP3 çalarak alarmda zil sesi beni bile uyandırabiliyor :)
    Acaba çizikler oluşur mu tek endişem..
  • merhaba arkadaşlar. ben de bu telefonu almak istiyorum ve epeydir de araştırıyorum.

bi yerde: "bu telefonda sesli aramada sesinizi telefona tanımlamanıza gerek yok. arayacağınız ismi söylüyorsunuz, telefon size numarayı söylüyor ve arıyor"
    diye bi şey okudum. telefonu alan arkadaşlar telefonda bu özellik mevcut mu?

ayrıca şu anda bende s40 6220 var ve jar uzantılı güzel uygulama ve oyunlar olmadığı için sıkıntı çekiyorum. bu telefon geliştirilmiş s40 diyor ve bunun farkını öğrenmek istiyorum.

bi de anlamadığım bluetooth stereo kulaklık kullanılamıyo diyor. normal bluetooth kulaklık ta mı kullanamıyoruz.

biraz fazla oldum ama merak ettiklerim bunlar ve tek sorabileceğim yer de burası. ilgilenen olursa memnun olurum.

saygılarımla...
  • Telefona kendi sesinizi tanımlamanıza gerek yok çünkü bu işi kendisi yapıor ve tam türkçe söyleyemiyor.Bu yüzden biraz problemli.
    Gelelim s40 konusuna s40 ile s40 3rd edition arsındaki fark galiba 3 boyutlu gibi olması
    Bluetooth kulaklık hakkında bişey diyemeyeceğim
    Son bişey daha eklemek istiyorum eğer video çekmeyi seviyorsan 6131 176x144 pixel video çekiyor ve tam ekran olarak ancak video çekimi bittikten sonra görebiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taxonera

arkadaşlar telefonu aldım 4k lık monitörü olan bir telefondan sonra süeper geldi açıkçası ama çözmediğim birkaç olay var.

1- mesajlara girince neden direk sımdeki mesajları göstermiyor. Sım mesajlara ayrı bir şekilde giriliyor.
    2-ikinci ekranın ışığı çok geç kapanıyor eh buda şarjı etiliyor açıkçası. ben kapağı kapayınca en fazla 3 saniye sonra ışığının kapanmasını istiyorum.

soru 2 için:
    dediğini manuel olarak yapabilirsin...örnek vermek gerekirse tuşları elle kilitledikten sonra "No" tuşuna bi kere basarsan telefonun bütün aydınlatması kapanır...küçük bi ayrıntı..yeni çıkan çoğu nokia telefonlarda bu özellik mevcut..bende kazara keşvettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfrw -- 8 Nisan 2007; 18:58:34 >
  • ben telefonu ikinci kez düşürdüm.1 metre yükseklikteydi hafıza kartında resimler duruyor ama mp3ler kaybolmuş
    bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • 6131 deli telefon bence...
  • bu telefona msn yükleyemiorum bilen varmı
  • MSN yüklenebiliyor.
  • son olarak şarjı çok mu yetersiz 4 gün gider mi mesela ortalama bir kullanımda yoksa 6136 yı mı beklemeliyim
  • Ekran çok parlak(16.7 milyon renk) ve bekleme süresi az olduğu için 4 gün gitmez.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.