Şimdi Ara

NOKİA 6220 CLASSİC ( ARKADAŞLAR ÇOK ACİL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu telefon hakkında bilgisi olan arkadaşların acil paylaşımlarını bekliyorum. Telefonu az önce telefoncudan aldım ama çok ani oldu daha parasını bile vermedim. Yani hala değiştirme şansım var.Sizce ne yapmalıyım? Akşama kart çekicem fiyat olarak 590 TL dedi.(6 TAKSİT YAPACAK) Bu arada wi-fi benim için önemli değil. 2 yıl garantili. Yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden çok teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DosTÇakaL -- 4 Mayıs 2009; 13:30:36 >

• Taksitli fiyatı idare eder sağlam yerden aldıysan, telefon oldukça iyi , tavsiye ederim.
  • Kamerası bile kafidir.
  • Yorumlarınız için teşekkürler. Az önce bi arkadaşla görüştüm telefonu açma geri götür dedi. neden dedim o fiyata gittigidiyordan 2.el 1 yıl garantili n95 bile alırız dedi. 2 arada 1 derede kaldım sizce napmalıyım ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DosTÇakaL -- 4 Mayıs 2009; 16:37:52 >
  • Ben 3 aydır 6220c kullanıyorum gayet memnunum sadece kamerası için bile alınabilir.
  • Senin için wi-fi, symbian ve ekran önemli değilse ne yapacaksın N95'i ? Tabi bunlar önemliyse arkadaşını dinleyebilirsin. Kamera olarak xenon flaşıyla 6220c bir adım daha önde.

Düzeltme: 6220c'de symbian işletim sistemini kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxy_ -- 4 Mayıs 2009; 19:49:01 >
  • N95 oldukça kaba bir model ayrıca sıfır almak varken 2.el seçmen senin tercihin tabi.
  • Yardımlarınız için teşekkürler. 6220C yi bendeyken baya inceledim telefon da güzel fotoğraflar çekinilebilir ama video çekimi kötüydü ve kasası dandikdi..

Dük akşam telefonu geri verdim.Birisinde 2. el n95 buldum 5 aylık 19 ay daha garantisi var ve full aparatlı. 600 tl istiyor şimdilik bunu almaya karar verdim. n95 çok temiz sıfır gibi fiyatı biraz düşerse alıcam.
  • 6220 yı tavsıye ederdım her zaman para eder ama n 95 o boyutla zor gecmıs modellerı kendıne ornek al kıbar telefonlar her zaman daha cok tutulur + kamera olarak da 6220 kat kat ustundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: DosTÇakaL

Yardımlarınız için teşekkürler. 6220C yi bendeyken baya inceledim telefon da güzel fotoğraflar çekinilebilir ama video çekimi kötüydü ve kasası dandikdi..

Dük akşam telefonu geri verdim.Birisinde 2. el n95 buldum 5 aylık 19 ay daha garantisi var ve full aparatlı. 600 tl istiyor şimdilik bunu almaya karar verdim. n95 çok temiz sıfır gibi fiyatı biraz düşerse alıcam.

o fiyata n95 8gb lar var hocam okadar verme 700 küsür n95 in sıfırı çünkü kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.