Şimdi Ara

NOKIA 6260

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu telefonu kullanan yada goren var mı?
    Ve alabilecegimiz bir fiyat ?

• daha telefon çıkmadı biraz araştırsan görürsün fiyatta belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sca®fa©e

daha telefon çıkmadı biraz araştırsan görürsün fiyatta belli değil
    bence sen bi arastır. Dogubanka bi ugra
  • quote:

Orijinalden alıntı: flame

Alıntıları Göster
    arkadaşım naptın sen ya tel kasım da fln çıkcak diyorlar. eminmisin 6260 olduğuna 7200 fln olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flame

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: flame

Arkadaşım telefon Kasım da çıkıyor muhtemelen bende bekliyorum onu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: flame

Arkadaşım telefon Kasım da çıkıyor muhtemelen bende bekliyorum onu

Alıntıları Göster
    galiba bende 6260'ı bekleyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

galiba bende 6260'ı bekleyecem.

Alıntıları Göster
    @flame: arkadaşım bu telefonun ismini böyle destursuz alma ağzına lütfen rica ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    6230i
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richy

@flame: arkadaşım bu telefonun ismini böyle destursuz alma ağzına lütfen rica ediyorum

Alıntıları Göster
    Süper telefon ya 6600 gibi çok yayılmaz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: pew

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pew

kesin yaılacak başlarda 6600 da olduğu gibi herkesde olmayacak ama 3-4 ay sona kro olcek alet yazık olcek p900 karizmasına varamadan nakvt olcek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: athloon

quote:

Orjinalden alıntı: pew

kesin yaılacak başlarda 6600 da olduğu gibi herkesde olmayacak ama 3-4 ay sona kro olcek alet yazık olcek p900 karizmasına varamadan nakvt olcek...

Alıntıları Göster
    yaw bende 6260bekliorum ama 6600 gibi buda herkeste olacak gibi geliyo banada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

yaw bende 6260bekliorum ama 6600 gibi buda herkeste olacak gibi geliyo banada...

Alıntıları Göster
    Ya nasıl bir telefon o öyle be hertarafa dönüyor. Çabuk kırılı,bozulur,,iki parça arasında iletim bozukluğu olurç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Ya nasıl bir telefon o öyle be hertarafa dönüyor. Çabuk kırılı,bozulur,,iki parça arasında iletim bozukluğu olurç

Alıntıları Göster
    Bilisim de Nokia standında telefonu gördüm, ama öyle normal bir stand da falan sergilenmiyordu, 6 serisi telefonlarin orada duran görevli arkadaşa sordum, o da cebinden çıkardı, gösterdi:) gercekten cok iyi bir telefon, yani gördüm ve onayladım, iki ay kadar beklememiz gerekiyor sadece, yani öngörülen çıkış tarihi kasım ayı içi. Fiyatina gelince net bir sey yok ama 6230 un 850 M. dan ciktigina göre düsünürsek bence 1Milyar-1.2M arasi bir fiyat olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: creep3

Bilisim de Nokia standında telefonu gördüm, ama öyle normal bir stand da falan sergilenmiyordu, 6 serisi telefonlarin orada duran görevli arkadaşa sordum, o da cebinden çıkardı, gösterdi:) gercekten cok iyi bir telefon, yani gördüm ve onayladım, iki ay kadar beklememiz gerekiyor sadece, yani öngörülen çıkış tarihi kasım ayı içi. Fiyatina gelince net bir sey yok ama 6230 un 850 M. dan ciktigina göre düsünürsek bence 1Milyar-1.2M arasi bir fiyat olabilir.

Alıntıları Göster
    bencede 6230 850milyondan çıkıyorsa 6260 da da 6230 un bütün özellikleri+symbian +ekran olduğuna göre kesin 1.1-1.2 den aşağı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: duncan21

bencede 6230 850milyondan çıkıyorsa 6260 da da 6230 un bütün özellikleri+symbian +ekran olduğuna göre kesin 1.1-1.2 den aşağı olmaz.

Alıntıları Göster
    nokia bu telefonda da birseyler unutmustur gibime geliyor hadi bakalım hayırlısı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerakin34

nokia bu telefonda da birseyler unutmustur gibime geliyor hadi bakalım hayırlısı :)

Alıntıları Göster
    ne beklyosunuz dostum sadece şekil değişmiş olcek kamera belki mpx olcek yada mp3 + radyo olcek o nedenle ne gerek var 1.1 milyar civarında para vermeye,bana kalsa en kral tel 3650 nasıl olsa symbian var ve ucuz e bide bellek arttırılabiliyor daha ne olsun kamera çekmeyiversin iyi salla gitsin tel alacak olsam motorola bulamadığım için gider 3650 alırım paranın üstünüde saklarım bakarım rahatıma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

Ben bu telefonu bekliyorum ama bende tedirginim oynar başlı olmasından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sca®fa©e -- 6 Eylül 2004, 16:31:43 >

• quote:

ne beklyosunuz dostum sadece şekil değişmiş olcek kamera belki mpx olcek yada mp3 + radyo olcek o nedenle ne gerek var 1.1 milyar civarında para vermeye,bana kalsa en kral tel 3650 nasıl olsa symbian var ve ucuz e bide bellek arttırılabiliyor daha ne olsun kamera çekmeyiversin iyi salla gitsin tel alacak olsam motorola bulamadığım için gider 3650 alırım paranın üstünüde saklarım bakarım rahatıma...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: athloon
    bana kalsa en kral tel 3650 nasıl olsa symbian var ve ucuz e bide bellek arttırılabiliyor
    daha ne olsun kamera çekmeyiversin iyi salla gitsin tel alacak olsam motorola bulamadığım için gider 3650 alırım paranın üstünüde saklarım bakarım rahatıma...

3650 veya 6600 K700 Veya onun boyutlarında oslaydı bu dediğini ben de yapacaktım
    Hatta bu 2 tel satış rekoru bile kırardı
    Ama olmadı olmaz da zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

quote:

Orjinalden alıntı: athloon
    bana kalsa en kral tel 3650 nasıl olsa symbian var ve ucuz e bide bellek arttırılabiliyor
    daha ne olsun kamera çekmeyiversin iyi salla gitsin tel alacak olsam motorola bulamadığım için gider 3650 alırım paranın üstünüde saklarım bakarım rahatıma...

3650 veya 6600 K700 Veya onun boyutlarında oslaydı bu dediğini ben de yapacaktım
    Hatta bu 2 tel satış rekoru bile kırardı
    Ama olmadı olmaz da zaten

Alıntıları Göster
    isteyince ufalttıkları ortada adamların telleri, ama pazarlama olsa gerek ,yapsalar şöle 6510 boyutunda symbianlı o zaman anlıyayalım işi, demeyelim bizde 3650 die...

• quote:

isteyince ufalttıkları ortada adamların telleri, ama pazarlama olsa gerek ,yapsalar şöle 6510 boyutunda symbianlı o zaman anlıyayalım işi, demeyelim bizde 3650 die...

Alıntıları Göster
    pazarlama stratejisi gereği bunlar yavaş yavaş böyle çıkartıyorlar 1 sene sonra 6510 boyutunda her özelliği olan tel çıkarırlar (pardon her özellik değil kesin birşey eksik olur).
  • quote:

pazarlama stratejisi gereği bunlar yavaş yavaş böyle çıkartıyorlar 1 sene sonra 6510 boyutunda her özelliği olan tel çıkarırlar (pardon her özellik değil kesin birşey eksik olur).

Alıntıları Göster
    athloon sana katılıyorum.ama 3650 kamerası çoğu tele göre iyi şuanda megapixellilerle yarışamaz tabi ama yeterli.bence 3650 nin en büyük eksikliği stereo mp3.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.