Şimdi Ara

Nokia 6267 detaylı inceleme denilebilir (: resim eklendi 2. sayfada) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
21.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım güle güle kullan sende kazasız belasız
  • slm kardes daha once sordum ama cvp verılmemis ben suan 6131 kullanorum bu telefona normal fılmleri 3gp dosyasına cevirip atıyorum =sınemna fılmleri=bu fılmleri ızlerken ses ılerde 15-20 sanıye ılerde gıdıyo yani 6267 de boyle bır sorun var mi bunu ogrenmek ıstıyorum 6267 almayı dusunuyorum telefonun ozellıkllerını bılmek ıstıyorum fılm ızlebılıyor mu..?
  • daha film izlemedim ama cektiğim videolarda ses gayet net ve aynı bi kaymı gibi bişey yok yani.
  • hayırlı olsun kardes bende bu telı cok ovduler bnde dusunuyom ekranı nasıl kalıtelı mı buyukmu kontrast falan nasıl?iç ekran?
  • hayırlı olsun bencede fiyat biraz daha düşerse daha makul olacaktır
  • kapaklı telefona göre fiyatı pahalı... çok orjinal durmuyor...
  • Güncel fiyat listesi (02.01.2008):

Ereyon.com.tr: 426 YTL / 418 YTL (Havale indirimi)
    Ereyon.com.tr (Paralel ithalat): 411 YTL / 402 YTL (Havale indirimi)
    KVK.com: 505 YTL
    Genpatech.com: 535 YTL / 513 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 485 YTL / 471 YTL (Havale indirimi)
  • acaba bu telefonun ekranı 6131 de olduğu gibi LCD monitör seklinde mi? Ayrıca dahili modem var mı yani modem olarak kullanabiliyor muyuz
  • bu telefonu kullanan yok mu
    quote:

Orjinalden alıntı: mustist81

acaba bu telefonun ekranı 6131 de olduğu gibi LCD monitör seklinde mi? Ayrıca dahili modem var mı yani modem olarak kullanabiliyor muyuz

• saol arkadaşım eline sağlık..
    resimleri galba oldukça iyi çekmiyor..
  • arkadaşım lcd derken ne demek istediğini anlamış değilim 6131i görmediğim için.
    modem olarak görüyor bilgisayar
    arkadaşlar versiyonlarınız nedir telefonunuzdaki
  • v 03.22
  • hocam yani lcd monitor ekranları varya onun malzemesinden mi ekran yoksa N95 n73 n70 gibi mi

quote:

Orjinalden alıntı: jet0n

arkadaşım lcd derken ne demek istediğini anlamış değilim 6131i görmediğim için.
    modem olarak görüyor bilgisayar
    arkadaşlar versiyonlarınız nedir telefonunuzdaki
  • arkadaşlar bu topik neden ölü?? telefon cok güzel halbuki ama pek aktif değil
    acaba bu telefona uyan yazılım tema v.s var mı nerden bulabiliriz
  • GÜzel telefonmuş...
  • arkadasa bugun aldık beğendim bende alıcam insallah acaba ilk şarj diye bişey var mı satıcı 12 saat şarj edin dedi ilk şarjda ben gerek yok diye biliyorum
  • lcd ekran konusunda bi fikrim yok üzgünüm arkadaşım. ama ekran güzel :)

kitapçığında 8 saat şarj edin diyor ben bitene kadar harcadım sonra şarj ettim.

neden ölü olduğunu bilmiyorum aslında güzel telefon ve alan kullanan bi kaç kişi varız.

benimkininde v3.22

yazılım ve tama için 6300 ile aynı ben onlardan kullanıyorum :)
  • kitapçıkta "8 saat şarj edin" diye bir kısım nerde acaba oyle bir ifade bulamadım sadece 1.5 saatte dolacağı yazıyor
    6267 kesinlikle hak ettiği yerde değil harika bir telefon bence..

quote:

Orjinalden alıntı: jet0n

lcd ekran konusunda bi fikrim yok üzgünüm arkadaşım. ama ekran güzel :)

kitapçığında 8 saat şarj edin diyor ben bitene kadar harcadım sonra şarj ettim.

neden ölü olduğunu bilmiyorum aslında güzel telefon ve alan kullanan bi kaç kişi varız.

benimkininde v3.22

yazılım ve tama için 6300 ile aynı ben onlardan kullanıyorum :)
  • telefon hakkındaki görüşlerimi yazmak istiyorum belki arkadaşlara yardımcı olurum..

Malumunuz 6267 S40 serisinden olduğu için yeterince hızlı, zaten 4GB kart destekliyor olması bunu bir nebze ispatlıyor

Menusu anlaşılır ve kullanışlı.Yalnız arama süresini ancak arama sonunda görebiliyorsunuz bu iyi olmamış.Alarm ajanda uygulamalar takvim v.s herşey düşünülmüş..Kısa yollar çok kullanışlı.Uçuş modu,e-posta,bas konuş,3G UMTS servisi,web tarayıcı,oyunlar,temalar ve dahili modem özelliği olduğunu eklemek istiyorum

Şarj olayını herkes çok merak ediyor.Normal bir kullanıcı için 3-4 gün rahat idare eder..Bu da çok iyi bir süre..

Kamerası vasat..Zaten amaç fotoğraf değil fakat videosu gayet kaliteli teknik olarak bilgi veremiyorum ama 640*480 destekliyor ve ben cok memnun kaldım.2.kamera açılmıyor yani 3G hizmete girdiğinde kullanılacak..Ya da ben açamadım :)

Bir multimedya canavarı diyemeyiz ama gerçekten mp3 player olsun, radyo olsun, video izleme olsun hepsinde yeterli ve tatmin edici.Kulaklıkla müzük dinlemekten büyük keyif aldım..Zaten amacı multimedya olan bir insanın alacağı modeller belli ama hepsinden yeterli seviye ve kalitede isteyenler için iyi bir seçim olur..

Malzeme kalitesi ise önceki 6131 e ve birçok modele göre çok daha iyi..Kapaklı telefon kullanmak isteyenler ya da geçmeyi düşünenler tereddüt etmesin bence.Ele iyi oluruyor rahat ergonomik bir konuşma ve kullanım sunuyor.

Kutudan data kablosu ve kart çıkmıyor önemsizde olsa bence büyük eksiklik.Boyle şeylere insan önem veriyor.

Önemli bir konuda SAR değeri..yani radyasyon..0.31W/kg..Şimdiye kadar gördüğüm en düşük değer..Bu değer N73 te 1.13 6120 de 1.18..N95 te yanlış hatırlamıyorsam 0.60 gibi bir değerdi..

Genelde artı özellikleri ağır basan bir telefon ama henüz daha piyasaya tam yerleşmedi..Bence birçok telefondan üstün ve öne çıkması gereken bir model bakalım zaman ne gösterecek :)

Umarım almayı düşünenlere yardımcı olmuşumdur

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 17 Ocak 2008; 22:11:23 >

• telefonun tam olarak şarj olduğunu nasıl anlıyoruz?
    sarj aletini bağladığımda dış ekranda batarya resmi aşağı yukarı giderek doluyordu 1.5 saat oldu aşağı yukarı gitmiyor ama azda olsa yine hareket var batarya resminde bunu anlamadım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustist81 -- 18 Ocak 2008; 0:12:06 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.