Merhaba arkadaşlar. Bugun nokia 6270 Aldım. Sybian desteği yokmuş. Msn çok kullanıyorum ama telefon'a yükleyemedim .sis uzantılarını desteklemıyormuş. Bana yardımcı olursanz sevınıcem. Eyer Yuklenmıyorsa başka telefonla değiştiricem yarın. (Değiştirmekte istemıyorum ama msn olmadan'da olmaz)
hayırlı olsun.Bildiğim kadarıyla tel. java tabanlı uygulamalar kabul ediyo(s40) Msn in javası belki olur.Bi de kaça aldığını yazarsan seviniriz
quote:
Orjinalden alıntı: donatello
hayırlı olsun.Bildiğim kadarıyla tel. java tabanlı uygulamalar kabul ediyo(s40) Msn in javası belki olur.Bi de kaça aldığını yazarsan seviniriz
Teşekkür Ederim. Bonus Card'la aldım 12 ay taksitle 929 YTL'ye geldi. biraz kazık oldu yani :)
Msn'in Javası yani s40 nerden bulabilirim.http://www.ceptemsn.com/ Bu adrese baktım ama bütün telefonlar var bir benim aldığım yok. Yardımcı olursan sevinirim!..
Bu tel yeni çıktı o yüzden pek bilgim yok daha deneyimli üyelerden yardım iste.Bide 920 ytl ye n70 de bulabilirdin ama 6270 de hoş tel sesi iyi diye duymuştum
Öncelikle hayırlı olsun diyorum ve inceleme bekliyoruz
Tşk ederim.. Tek kelime ile Mükemmel. İki Hoperlör ÇIkışı yani Stereo ses Radyo'da vede mp3'lerde mükemmel ses verıyor. Original Kulaklıkları ise Çok güzel çalıyor. Bas Vede tiz ii.
7 adet Ekolayzer Ayarı var. Müzik çalar özelliği Çok iyi yani.
Gelelim Kamera'ya 2,0 Mp Kamera ile Resimleri çok iyi çekiyor. yani Kaliteli. Videolarda isede çok güzel. Daha çözmeye çalışıyrm..
Menüsü'de çok kullanışlı. Normal Yani S60 serileri gibi değil. Birazda olsa Samsung D500 Tarzı Menüsü var.
Şuanda tek üzüldüğüm şey Sybian özelliği olmaması. Oyüzden .sis dosylarını yukleyemıyrm. Vede benım için en önemliside Msn yukleyemıycm. Belki daha sonra bu telefon içinde çıkıcaktır ama Beklıyıp görücez.
Eyer yuklenebılıyorsa ustalarım'dan yardım beklıyorum.. Şimdilik Bu kadar. telefon kullandıkça eksilerini artılarını Bu başlık altında yazıcam.. Saygılar!..
hayırlı olsun öncelikle..ayrıca diğer symbiansız nokialar için olan msn programları olabilir diye düşünüyorum..
Usta tşk ederim.. Nerden Bulurum peki o programı. Yüklenmediği için çok üzülüyorum. Yardımcı olursan minnettar kalırım.. Şimdiden teşekkürler!..
quote:
Orjinalden alıntı: Lakes
Usta tşk ederim.. Nerden Bulurum peki o programı. Yüklenmediği için çok üzülüyorum. Yardımcı olursan minnettar kalırım.. Şimdiden teşekkürler!..
rica ederimolacağından tam emin değilim ama bu 6230,6230i için olanları denemende fayda var..hatta 6230inin msnle ilgili bi topici de var..ordan bilgi alabilirsin..fakat ben baktım bi türlü olmadığı söyleniyor..(linki de bu;http://forum.donanimhaber.com/m_5205517/tm.htm )ama siemenslerde de olmadığı söyleniyor fakat ben şu an ki telefonumla hem opera ile nete hemde emsn ile msne bağlanabiliyorum..onu dene derim..tabi bunun 6270e uygun olanı bulman gerek..ben baktım yok ama diğerleri de olur büyük ihtimalle..(ben bi sözlük uygulamasını hem siemenste,hem nokiada,hemde se'de kullandım..olabilir yani)http://www.getjar.com/software/Nokia
Bu ürün bi kaç yerde daha satışa sunulmuş ancak onlarda grey market yani paralelithalat yazıyo.. bu site de bu şekilde mi satıyo???
Bi de belirtilen ölçüler ( telefon boyu) çok fazla geldi bna.. tuştakımı açıkken mi bu ölçüde yoksa kapalıyken mi?
hayırlı olsun
hayırlı olsun kardes telin internetinden wap.ceptemsn.com a girip yükleyebilirsin s40 yani java bölümünü secmen gerekiyor