Bildirim
Nokia 6280mi yoksa sonyericsson w700i mi? ACIL YARDIMMM!!!
Stanley Adventure Vakumlu Soğuk İçecek Bardağı, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/Stanley-Adventure-Vakumlu-%C4%B0%C3%A7ecek-Barda%C4%9F%C4%B1/dp/B07NLXVZLK
50 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tabikide 6280...aslında 6280 den daha iyi 6233 var..bence 6233 ila w700 arasında karar ver -
Sony Ericsson W700i piyasadaki en iyi fiyat / performans oranına sahip telefonlarındandır.
Eğer Nokia 6280'i almaya karar verdiysen ben 6233 modelini gözden geçirmeni tavsiye ederim. -
yani ya 6280 yada 6233 diyosunuz öylem??? -
Eğer yüksek fiyat / performans oranına sahip bir telefon almayı düşünüyorsan W700i güzel bir seçim olacaktır.
Ancak üzerine biraz daha ekleyebilirim diyorsan 6280'den çok 6233 modelini tavsiye ederim. Her iki telefon da aynı kamera donanımını kullanıyor.
6280'nin avantajları:
- Daha büyük ekran
- Flaş
6233'ün avantajları:
- MP3 kalitesi
- Hoparlör ses çıkışı (Stereo)
- Malzeme kalitesi -
6280 daha güzel bir seçim olacaktır ama biraz beklersen 6288 çıkıor hem daha yeni modelini almış olursun -
quote:
tabikide 6280...aslında 6280 den daha iyi 6233 var..bence 6233 ila w700 arasında karar ver
bence de -
Kıyaslanan telefonların kategorileri farklı
w810 falan desen anlarım
bence 6280 ama 3250 yede bir bak istersen 6233 de yabana atılamaz
bu telefonlları incele -
İkisi her ne kadar farkli telefonlar da olsada fiyat-performans olarak bence daha cazip -
6280 -
Nokia 6280 ni inceledim gercekten güzel ve kaliteli telefon artik son kararimi vermem lazim... -
ben bı aydır 6280 kullanıyorum her acıdan mukemmel.. flaslı olması buyuk ekran rahat msj yazmayı saglayan yumusak tuslar kapaklı olusundan dolayı dahıp oldugu farklı bı hava. sadelık ve sıklıgın bı arada bulunması 2 gb ye kadar arttırılabılır hafıza sayesınde vıdeo oyun foto mp3 ıcın bol yer ( gercı 6233 de 2 gb yı desteeklıyo)..cızılmez karbon on kasa...ve fıyat olarak 6233 ıle aynı.. w 700 un fıatını bılmıyorum.. sahsen ben 6280 derım her turlu..
bence 6288 ı beklemene gerek yok 6280 le hıc fark yok sadece yanında gelen hafıza kartı daha buyuk 512 lık ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biolog_hakan -- 3 Kasım 2006; 14:16:05 > -
kardeş bu telefonlar arsında dağlar kadar fark var video dan tutunki ekran kalitesi ve saymakla bitmez kesin 6280 düşünme bile -
6233 diyorm tabii yine son karar senin ama 6280 den uzak derm tel tam vasat (bence)w700i joystick var sorun yapar mı bilemem ama ben tekrar tekrar altını çizerek sana 6233 ü öneriyorm -
YA arkadaslar tel. dedigin nedir?
Arama yapan
Mesaj çeken alet,
NE bu teknoloji teknoloji
MEDENİYET DEDİGİN TEK DİŞİ KALMIŞ VAN CANAVARI
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefon ekranı neden yanıp söner
- ınsert sım ne demek
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- gök gürültüsü tehlikelimi
- ithalatçı garantili ne demek
- teşhir telefon ne demek
- telegramda video nasıl izlenir
- gprs nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X