Şimdi Ara

Nokia 6600 hakkında....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size sormam gereken bazı şeyler var telefon hakkında,
    Telefonun ekranını pc ye bağlayabilirmiyim,yani ekran kartı çıkışını telefona bağlayıp telefonun ekranını kullanmak istiyorum olurmu bu?Veya bunun için önerebileceğiniz çeşitli yazılım vs. varmı?
    Bir başka sorum ise tüm dh yi kaydedip telefondan html olarak okumak istiyotum.Bu telefon html okuyormu?Ve dh deki tüm mesajları nasıl kaydederim?

• ekran kartına monitör ve tv bağlanabilir diye biliyorum ama blutoothla falan telefonun için açraken telefonun ekranını açan programlar var yani telefonun menüsünü o telefon şekilli programla açıyosun ancak bunla mümkün ama bu program veya linki bende yok sadece bilgimi yazayım dedim
  • ayrıca adobe reader gibi programla doc dosyalarını açabilirsin symbian programıylarıyla birçok şeyi yapabilirsin
    ayrıca topic kirliliği yapmışsın bu soruları 66xx topiğinde sorman gerekirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 3 Ocak 2006 23:03:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

ayrıca adobe reader gibi programla doc dosyalarını açabilirsin symbian programıylarıyla birçok şeyi yapabilirsin
    ayrıca topic kirliliği yapmışsın bu soruları 66xx topiğinde sorman gerekirdi

Ya benim gibi fantazi yapmak isteyen yoktur diye yaptım,ya bana yardım edebilirmisin bu konuda.Pc kasasından aldığım görüntüyü dediğim gibi telefona aktarmak istiyorum,telefonun ekranını kullanıcam.Bluetooth aletim var.Pc nin fanlarını sökücem ,çok sessiz oluyor o zaman.Bu mümkünmüdür?Olmazsa 14' Lcd alıp kablo çektirecem kasaya notebook gibi kullanıcam yatakta.Otura otura gebericem.
  • telefondan bilgisayara zor bilgisayardan telefona olcağını ben pek sanmıyorum çünkü tv-out'lu bir bilgisayara tv bağlayabilirsin ama telefonu bağlaman zor olsa bile bluetoothla olmaz
  • Tamam onu boşverdik,htm dosyasını bu telefonda nasıl çalıştırıcam bt ile attım ama olmuyor?
  • valla hayalgücünün sınırı yok

helal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.