Şimdi Ara

Nokia 6600 Satan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Temiz, sorunsuz, tamir görmemiş, vuruk kırık olmayan bişey olmalı.

Teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• usta haftasonu kayınpederın evınde 2 adet 3210 buldum bataryaları gebermıs tabıkıde 3-4 senedır yatıyormus aktıf kullanıyormuslar zamanında kaynana ile. adama sigara parası çıksın ıstersen ıkısını 30 liraya yollarım sana. resım cektım watsapp fılan yollarım ıstersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

usta haftasonu kayınpederın evınde 2 adet 3210 buldum bataryaları gebermıs tabıkıde 3-4 senedır yatıyormus aktıf kullanıyormuslar zamanında kaynana ile. adama sigara parası çıksın ıstersen ıkısını 30 liraya yollarım sana. resım cektım watsapp fılan yollarım ıstersen.

Mehmet kardeş, daha önceki yolladıkların gibiyse yolla gelsin. Ben pil temin eder bakarım çalışıp çalışmadıklarına. Adresi biliyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

usta haftasonu kayınpederın evınde 2 adet 3210 buldum bataryaları gebermıs tabıkıde 3-4 senedır yatıyormus aktıf kullanıyormuslar zamanında kaynana ile. adama sigara parası çıksın ıstersen ıkısını 30 liraya yollarım sana. resım cektım watsapp fılan yollarım ıstersen.

Mehmet kardeş, daha önceki yolladıkların gibiyse yolla gelsin. Ben pil temin eder bakarım çalışıp çalışmadıklarına. Adresi biliyorsun?

Biliyorum, yollarim bakar edersin donersin bana :)

Sikinti yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Biliyorum, yollarim bakar edersin donersin bana :)

Sikinti yok.

Teşekkür ederim, bekliyorum o halde :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    motorola e398 nadir bulunur
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.