Şimdi Ara

nokia 6680 şu alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia 6680 şu an hepsiburada sitesinde 640 ytl olarak görünüyor bu fiyata bu telefon iyi değilmi sizce sitede 6680 alan pek kişi görmedimde sizce alınmazsa eksileri nelerdir yardımcı olursanız sevinirim

• ben kulanıorm en uzun sure kulandgm telefon olduu gayet kulanslı ve rahat telefon tavsıye ederım .... valla ben herkezde gormeye basladım bu telefonu heralde o fıyata alıncak en ıyı telefondur... n73 beklıorm sımdı cıksn onu alcam .. eger sende beklemem ve maddı acıdan bu ıyı dıosan bence beklemeden al 6680
  • teşekkür ederim haklısın fiyat çok iyi ama bu bile fazla geliyor bende k700 vardı çamaşır makinasında yıkandı alacağım ama 425 milyon suya gitti onun için baya araştırdım fiyat ve kalite bakımından en iyi 6680 ni gördümacaba düşerse fiyatı ne kadara daha düşer
  • 6630 ve n70 arasında kalan bir cihaz... tek kamera olsun dersen aynı özellikler 6630 da var... ama yok illa çift kamera olsun kendimi de çekerim dersen 6680 hoş bir cihaz... umts uyumlu ama n70 daha başarılı bu konuda... yinede karar senin tabi ama yerinde olsam beklerdim biraz daha ....
  • Benimde bir zamanlar beğenerek kullandığım ve elime en iyi yatan cihazlardan biriydi. Lakin ben sıfır alma, ikinci el bişey düşür al derim, maximum da 450 lira ver.
  • n70 düşünüyodum ama param yetmedi onun için daha ucuz ne olur diye baktım 6680 e karar verdim

ikinci el zor bulurum heralde uşak küçük bir il çok zor bir şey bulmak ama arıtorum ikinci elde olabilir
  • o fiyata şahsen K750i alirdim 6680den kat kat iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • k750i nin 6680 den fazlası nedir acaba?
  • 6680 güzel tel
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeT_PiLoT

k750i nin 6680 den fazlası nedir acaba?

Cok daha kaliteli mp3Calar
    Max 4 gb kart destegi
    oto focus lu 2mp camera

Bunlar baslicalari :) Ben olsam bende K750 alirdim
  • Ne alırsan al K750i alma..

1) Türkiye'deki teknik servislere en cok getirilen telefon.

2) En cok joystick arizasi yapan telefon.

3) En kötü tasarımlı telefon.

4) En kötü kasa malzemesiyle üretilen telefon.

5) Çok düşük 2. el piyasası

6680, sana tüm samimiyetimle söylüyorum, seni K750i'den kat be kat tatmin edecektir, herşey multimedya özellik degil.

Kısaca kaliteyi arıyorsan tercihin kesinlikle K750i olmamalı...
  • http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=8& - Havale ile alırsan 598 ytl bu sitede..
  • al bi w810 keyfine bak
    gerisi hikaye
  • sağolun arkadaşlar
  • Aynı siteden 921 ytl ye almıştım 6680 i.Canlı canlı bayıldık o parayı ilk çıktığında.Şuan alınabilecek en iyi telefonalrdan birisi bence.
  • imzamda var diye demiyorum alınır, ne kadar inandırıcıyım dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: asi_

6630 ve n70 arasında kalan bir cihaz... tek kamera olsun dersen aynı özellikler 6630 da var... ama yok illa çift kamera olsun kendimi de çekerim dersen 6680 hoş bir cihaz... umts uyumlu ama n70 daha başarılı bu konuda... yinede karar senin tabi ama yerinde olsam beklerdim biraz daha ....

+1 tüm bunların yerine N72 alsan daha ii. ama 6680 eskidi...
  • onu alacağına w810i derm ben
  • Bende Hepsiburada.com dan siparişimi verdim. Bonusa peşin fiyatına 10 taksit yapıyolar, ayrıca bonuslarımı kulllandım, ve birde hepsiburda hediye çekim vardı. Tlefon bana 618 ytl'ye geldi. Gelince yazarım genearkadaşlar.
  • iyi seçim kardeş. hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.