Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen öyle vermiyor ne yazıkki. Sadece kulaklıktan radyo dinleyebiliyorsunuz. Gıcık bir durum, belki de software update ile düzeltilebilecek bir durumdur. Ama sanmıyorum 6700c'yi böyle kabul etmemiz gerekecek :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ender^^

Aynen öyle vermiyor ne yazıkki. Sadece kulaklıktan radyo dinleyebiliyorsunuz. Gıcık bir durum, belki de software update ile düzeltilebilecek bir durumdur. Ama sanmıyorum 6700c'yi böyle kabul etmemiz gerekecek :(

bence telefonun en önemli sorunu firmware update'ini yapamaması
    test mode'da sıkışıp kalıyor, deli etti beni.
    çözümü olan var mı?

edit: biraz araştırdım, nokia'nın genel sorunuymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 8 Ağustos 2009; 0:13:03 >
  • Evet ama eğer nokia europe tartışma forumunu takip ettiysen orda bazılarının software update edebildiğini görebilirsin. Yani software update yapabilenler var ama bunlar azınlıkta haklısın. şu da var tabi o software update ile bizim farkına varabileceğimiz sorunlar çözülmemiş galiba ne yazıkki.
  • aksi gibi şu an nsu'nun kullanıcılara sağladığı update'in de yenisi geldi, birkaç gün sonra o da çıkacak
    nokia'ya gidicem update edicem, 3 gün sonra gene yenisi çıkıcak, olacak iş mi yani
  • Güncelleme çıkarsınlar ama gözle görülür ve işe yarar farklar olsun bari. Bu arada haberiniz olsun 3 gün önce kamera sorunundan dolayı 6700c'yi teknosaya verdim. Bakalım neler gelişecek, sizce iyi mi etmişim?
  • ver tabi, sendeki sorun bende yok, muhtemelen teknik bir hatadır.
    gözle görülür farklar var mı acaba güncellemede? ben merak ediyorum.
  • nokia nın sıtesınde sonradan guncellemeyı yapan bırı yenı applıcatıonlar var bide bıraz daha hızlandı tel dıe yazmıstı..
  • @funkmaster

Bendeki sorun tam olarak şu: gece flaşlı çekim yapınca mavi bi duman görüntüsü oluşuyor fotoda. Çektiğim nesne yakınsa anlaşılmaz oluyor ama uzaksa çok belirgin oluyor. Sen de denedin mi flaşlı bir şekilde, çünkü ben nokia europe tartışma foromunda bu soruna sahip birkaç kişiyi daha okudum?

@carnitine

Telefonun hızlanması iyi olmuştur tabi ki, zaten menüsü yeterli hızda olan bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ender^^

@funkmaster

Bendeki sorun tam olarak şu: gece flaşlı çekim yapınca mavi bi duman görüntüsü oluşuyor fotoda. Çektiğim nesne yakınsa anlaşılmaz oluyor ama uzaksa çok belirgin oluyor. Sen de denedin mi flaşlı bir şekilde, çünkü ben nokia europe tartışma foromunda bu soruna sahip birkaç kişiyi daha okudum?

@carnitine

Telefonun hızlanması iyi olmuştur tabi ki, zaten menüsü yeterli hızda olan bir telefon.

menüsü çok hızlı canım, symbian ile kıyas bile kabul etmez
    senin dediğini denemek için aşırı karanlık ortamda çekim yaptım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 8 Ağustos 2009; 15:27:59 >

• çok kötü ve flu bir çekim olmuş,sanırım çekim hatası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

çok kötü ve flu bir çekim olmuş,sanırım çekim hatası.

arkadaş olabildiğine en karanlık ortam dedi, ben de çekebildiğim en kötü resmi çektim

yoksa böyle çekimleri de var bu makinanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 8 Ağustos 2009; 17:14:00 >

• Beyler n82 mi almak daha mantıklı yoksa 6700 classic mi?

Galiba Symbian dışında bir fark yok.

Kamera,ses kalitesi olarak hangisi daha iyidir?
  • bu çok daha iyi ama diğerinde sallama neticesinde bir fluluk var onun için çekim hatası demiştim.
    quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

çok kötü ve flu bir çekim olmuş,sanırım çekim hatası.

arkadaş olabildiğine en karanlık ortam dedi, ben de çekebildiğim en kötü resmi çektim

yoksa böyle çekimleri de var bu makinanın

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaGunes

Beyler n82 mi almak daha mantıklı yoksa 6700 classic mi?

Galiba Symbian dışında bir fark yok.

Kamera,ses kalitesi olarak hangisi daha iyidir?

symbian'ı dert etmiyorsan 6700 öneririm, en azından daha dayanıklı bir şey olduğu belli...
    ekranı falan 6700'ın daha net ama sanırım n82 in kamerası daha kaliteli, n82 konusunda örnek resimlerle karşılaştırmanı tavsiye ederim
  • @funkmaster

Gerçekten uğraşların için teşekkür ederim, eğer o karanlık ortamlarda benim makina ile çekim yapsaydık fena olurdu. Senin makinanda öyle bir hata olmamasına sevindim. İnşallah ben de öyle sorunsuz bir makinaya kavuşacağım en geç 1 ay sonra Teknosa sayesinde :)
  • her şey hallolur, önemli olan sabırlı olabilmek :)
    ben yeni update yaptım mesela, şu anda menüsünün hızlandığını farkettim.
  • funkmaster nası update ettıgını bızımle de paylasırsan mutlu oluruz:) :)
    ender hocam senın problemının bıre bır aynısı nokia formlarında vardı, o dırek kameranın bozuk olmasından kaynaklanıyor dıe sonuclandırmıslardı tartısmayı.. umarım telefonun servısten temız bı sekılde gelır bılıyosun servıslerde napıolarsa paso cızık ıcınde gerı gelıo teller.. bence degıstırtme sansı varsa onu zorla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnitine

funkmaster nası update ettıgını bızımle de paylasırsan mutlu oluruz:) :)

nokia shop

en temizi, 5 dakika sürüyor.
    update olmaması da laptop ya da bilg. ın içindeki hafızayı veri depolayıcı olarak görmesinden kaynaklanıyormuş. bir gün laptop'u getirin evde nasıl yapacağınızı da anlatalım dediler. onu da buraya aktarırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 9 Ağustos 2009; 14:06:40 >
  • @carnitine

Aynen dediğin gibi ben de değiştirme talebinde bulundum zaten. Çünkü telefonu alalı 3 hafta olmuştu servise verdiğimde. Yasal olarak tüketici haklarına göre ilk 30 iş günü içerisinde servis tarafından alınan ürünün arızalı olduğu tespit edilirse, yani ürünün ayıplı olduğu anlaşılırsa (ki buna yetkili servis karar veriyor) yenisi ile değiştirmek isteyebiliyorsun. Tamiratı kabul etmeme ve 0'ı ile değiştirme hakkın var. Ben de bu hakkı kullanarak Teknosa'ya ürünü verirken bunu dile getirdim. Başınıza böyle birşey gelirse haberiniz olsun. İlk 30 iş günü çok önemli, sorunlu ise değiştirmek zorundalar. Sorunlu olduğuna da servis karar veriyor, siz bu sorunlu ben bunu hemen değiştirmek istiyorum da diyemiyorsunuz haberiniz olsun.

@funkmaster

Evet nasıl yapılacağını bizimle de paylaşırsan çok hoş olur. Bunun için forumlarda resmen deliriyorlar elemanlar :D:D

• delirmesinler, dağ başında mı yaşıyorlar gitsinler nokia shop'a
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.