Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DephroN

Wi-fi'de olsaymış tadından yenmezmiş

şimdi bronzunu bekliyorum ya, gelmedi varsayalım;
    6700i diye bir modeli çıkar, symbian, wi-fi, bronz renk hepsi olur, elimdeki telefonla da beni kanser eder nokia
  • 6300'ın da VoIP için wi-fi'lı modeli çıkmıştı ama gelmedi TR'ye.
    ki zaten cihaz S40.

Bu da normal 6300 başarısını sürdürsün yeter zaten Nokia'ya.
  • çok tutar bu model
    ama fiyat 400ün altına inmesi lazım
    gideri o...1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScORphY

çok tutar bu model
    gideri o...1

neden?
  • Ender, ben DC nin deri kılıfını aldım.Sanıyorum 20-25TL idi oldukça memnunum.Orijinali hem pahalı hem de deri değil sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

çok tutar bu model
    gideri o...!

neden?

6220c 400 civarına düştü
    ki çıkalı çok fazlada olmadı
    ve bu cihazdan üstün...!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

çok tutar bu model
    gideri o...!

neden?

6220c 400 civarına düştü
    ki çıkalı çok fazlada olmadı
    ve bu cihazdan üstün...!

hmm özellik olarak bir şey diyemem ama bu telefonun y.dışı fiyatı kimi yerlerde bizden daha pahalı, bizde genele göre ucuz hatta...
    sebebi de krizden ötürü fiyatının 700 lere çekilmesi, normalde bin lira civarı olacakmış.
    sebebi de içindeki özellikler değil dış kasasının kalitesi, telefona dokunduğunuzda verdiği his zaten kalitesini belli ediyor.
    hatta sirocco lite olduğu geçiyor yabancı forumlarda.
    bendeki n73 mesela 2.5 senede 2 defa komple değişim geçirdi. ama bu telefon hiç o dökülecekmiş hissi vermiyor.

• quote:

Orijinalden al�nt�: Transope

Ender, ben DC nin deri k�l�f�n� ald�m.San�yorum 20-25TL idi olduk�a memnunum.Orijinali hem pahal� hem de deri de�il san�r�m...

Evet çok sağol. Bu arada ben orjinali için Cevahir alışveriş merkezinde Nokia ve Nokiacare merkezlerine sordum, Türkiye'de bile bulamayabilirsin orjinal taşıma çantasını dediler Ben de DC'nin kılıflarına bakiim o zaman tavsiyen üzerine.

• arkadaşlar yapmayın.. 6220 nın 2 kamerası var dıe 6700 dan daha ustun bı telefon demek hakkaten cok komık oluyo! sahinin altına neon takıp bu araba bmw den daha ustun demekle aynı dıe dusunuyorum! kaldı kı ozellık olarak da 6220 daha ustun falan degıl sadece onde bı kamerası var ıste ekstradan. yoksa 6700 ın kullanım kolaylıgı, ana menu ozellıklerı kısayolları, sensor ozellıklerı, ekran duyarlılıgı 6220 de yok. kasadan bahsetmek bıle ıstemıyorum bırı atken bırı resmen esek oluyo cunku! kaldıkı emınım 6220 de daha fazla bılmedıım eksıkler de vardır.
    bende dun 10 lıralık ı kılıf aldım derı bıle oldugunu sanmıyorum. ama zaten telefonun cızılmesı falan mumkun dııl sadece kamerayı korumaya calısıyorum o yuzden cok masraf etmeye gerek yok dıe dusunuyorum.
    bıde arkadaslar telefonu update edebılen var mı acaba? ben test mode da kıtlenıyorum hep...
  • 3g yok.wi-fi yok.symbyan yok.lensufak. 5 mp olsa bile aşırı kaliteli görüntü veremiyor. n 78 ile bu telefon arasında kalmıştım.N 78 i tercih ettim. Ayrıca 6700c ,Boyutlarına göre çok ağır.elinize alınca hissediyorsunuz.fakat kasa sı da bir o kadar hoş.arkası ayna gibi
  • Rica ederim Ender, Dc kılıf oldukça kaliteli ve iş görüyor,

Kamera kavramı göreceli sanırım.Çünkü 6700 ın foto çekimi ve kamerası diğer 5mp li cep telefonlarından daha iyi diyenler de var.Ancak şu bir gerçekki son model 3g li bir telefonda 2 kamera olması gerekirdi.Bu benim için sorun değil ama bir kameralı 3g li tek telefon 6700 sanırım :)
  • http://www.turkcell.com.tr/bireysel/3G#tt3

NOKIA 6700classic Tek taraflı onun için alınmaz bu model
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

3g yok.wi-fi yok.symbyan yok.lensufak. 5 mp olsa bile aşırı kaliteli görüntü veremiyor. n 78 ile bu telefon arasında kalmıştım.N 78 i tercih ettim. Ayrıca 6700c ,Boyutlarına göre çok ağır.elinize alınca hissediyorsunuz.fakat kasa sı da bir o kadar hoş.arkası ayna gibi

3G nin kralı var..

10 MBPS

Muhtemelen bu yüzden Wi-Fi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnitine

arkadaşlar yapmayın.. 6220 nın 2 kamerası var dıe 6700 dan daha ustun bı telefon demek hakkaten cok komık oluyo! sahinin altına neon takıp bu araba bmw den daha ustun demekle aynı dıe dusunuyorum! kaldı kı ozellık olarak da 6220 daha ustun falan degıl sadece onde bı kamerası var ıste ekstradan. yoksa 6700 ın kullanım kolaylıgı, ana menu ozellıklerı kısayolları, sensor ozellıklerı, ekran duyarlılıgı 6220 de yok. kasadan bahsetmek bıle ıstemıyorum bırı atken bırı resmen esek oluyo cunku! kaldıkı emınım 6220 de daha fazla bılmedıım eksıkler de vardır.
    bende dun 10 lıralık ı kılıf aldım derı bıle oldugunu sanmıyorum. ama zaten telefonun cızılmesı falan mumkun dııl sadece kamerayı korumaya calısıyorum o yuzden cok masraf etmeye gerek yok dıe dusunuyorum.
    bıde arkadaslar telefonu update edebılen var mı acaba? ben test mode da kıtlenıyorum hep...

arkadaşım biri java biri symbian
    birinde görüntülü konuşma yok diğerinde var
    6700ın tek sütün olabileceği nokta malzeme belki...!

6300la 6120 ne ise
    6700la 6220de odur

fiyat düşecek bundan emin olabilirsin...!

• bencede fiyat hızla düşecek gibi, bu arada arka bölümünün anten kısmı metal değil o görünüm nikelaj kaplama ile metal görünümü verilmiş,sorunlu bir tanesi telefoncuda idi o bölüm çizilmiş altında plastik aksam görünüyordu.
  • kulaklı 3.5 mu normal mi...!
  • kulaklık girişi hiçde 3.5 değil,usb tarzında usb girişinden oluyor.
  • Radyo sesini de dışarı vermiyor, benim eski 6610'um bile dışarı veriyordu. 6700'ün hoparlörü de güzel ama radyo dinleyemiyorsunuz işte ne yazıkki :(
  • kulaklık takılı olduğu halde bile radyo sesini dışarıya vermiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de-ka -- 6 Ağustos 2009; 13:26:16 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.