Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fazla model olsun diye telefon çıkarıyolar..
  • Arkadaşlar Nokia 6700 classic'le ilgili izlenimlerimi yazıyorum. Geçen haftasonu 27.06.2009'da Bağdat Caddesi Nokia Shop'tan 2tane 6700 classic aldık kız arkadaşımla. 6500 classic ve N85 kullanıyorum. 6500 ikinci ince hafif telefon olarak. 6700 c hacim olarak 6500 c'yle aynı, aynı kılıfa sığdılar. Kamera olarak oldukça net ama 2tane 5mp kamerayı karşılaştırınca n85'ten görüntüsü daha kötü, flaşı olması güzel tabi. Navigasyon oldukça hızlı bağlanıyor. Özellik olarak 6500c'den çok farkı yok navigasyon ve 5mp kamera. Malzeme çok şık, shoplarda mat versionunun dammysi war gerçeği çok daha çekici.Malesef telefonları ertesi gün iade ettik çünkü türkçe t9'la mesaj yazıp yollayınca indirgenmiş veya tam destekte tr karakterlerden önce bir boş karakter bırakıyordu. buda mesajları anlaşılmaz haline getiriyor. Enteresan olan kendi aralarında mesaj sorunu yok yani 6700dan 6700a mesaj yollarsanız boşluk yok ama n85'e veya 6500c'ye yollarsan var. bu yüzden iade ettik. Yine aynı nokia shopta ilk çıktığında 5800 almıştım ondada aynı sorun vardı. NEdeni nedir bilmiyorum ama Nokia Academy'yle görüşüp geri almayı kabul ettiler kısa sürede bunu düzeltecek yazılım görünmüyormuş ufukta.

• arkadaşlar bu telefonun bronz olanı herhangi bir mağazanın stoklarında var mı acaba?
  • arkadasım neden iade ettin mesaj ayarları menusunden ingilizceyi sectiginde o sorun ortadan kalkıyor!!ilginçtir bunu nokiadaki calısanlar bilmiyorlar turkiyedeki egitim cok yetersiz neyazıkki nokia calısanlarında herseyden bi haberler biz kullanıcı olarak bunları biliyoruz ama onlar neyazıkki kendilerini geliştirmiolar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligzll

arkadasım neden iade ettin mesaj ayarları menusunden ingilizceyi sectiginde o sorun ortadan kalkıyor!!ilginçtir bunu nokiadaki calısanlar bilmiyorlar turkiyedeki egitim cok yetersiz neyazıkki nokia calısanlarında herseyden bi haberler biz kullanıcı olarak bunları biliyoruz ama onlar neyazıkki kendilerini geliştirmiolar..

ingilizce t9 mu? biraz açar mısın? çünkü senin yazdığına göre ingilizce yazmamız gerekiyor.
  • arkadaslar tam olarak acıklarmısınız t9 olayını.bende 6700 almayı düşünüyorum eğer bu sorun varsa vazgecicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p28 -- 8 Temmuz 2009; 19:30:05 >
  • öle bi sorun yok ben catır catır kullanıyorum walla
  • sadece el izi sorunu war
  • arkadaşlar olay şu 1temmuzdan itibaren türkçe karakter kullanıldığı için mesaj boyutu büyüyen telefon satışı yasaklandı. yani türkçede olup gsm alfabesinde olmayan karakterler artık 1kelimelik mesajı 2-3mesaj boyutuna çıkarmayacak. aligzll'in söylediği doğru ingilizceye alabilirdim yazma dilini ama türkçe t9 kullanmak istiyordum. ücretsiz sınırsız mesaj kullandığım için o rahat oluyor. Sorun yavaş yavaş gideriliyor aslında şunu farkettim yeni nokia 6700'dan eski samsung u600'e mesaj yollarsanız sorun yok düzgün gidiyor, nokia 5310'a mesajda sorun var, n85'in eski yazılımında sorun oluyordu ama 30 versiyonu çıktı sorun yok yani yeni telefonlarla uyumlu hale getirildi. Bu olay yeni alacağınız her telefonda olacak. Geçenlerde 1tane 6700classic 1tanede 6303 aldık aralarında sorun yok mesajda, ama 6500classic'e veya 5310'a mesaj yollarsanız t9 türkçe dilince, harfler ayrık gidiyor.
    Bu sorun yeni çıkacak yazılımlarla düzeltilecek sorun etmeye gerek yok

Telefonun bilinmeyen bir özelliği, 8800 sapphire, arte, carbon arte gibi modellerine benzer olarak telefona 2defa tıklatırsanız ekrana saat geliyor, aranırken ilk tıklatmada susuyor ikincide reddediyor.Boyutu 6500c ile aynı, aynı kılıfı kullanıyorum. El izi oluyor evet ama parlatması kolay:) ayrıca paslanmaz çelik kasa öylekola çizilecek cinsten değil, toz geld cebe sok çıkar kılcal çizik oluşmuyor. Özelliklerinde 4gb'a kadar hafıza kartı destekliyor yazıyor ama 8gb taktım sorun yok. Telefonun oyunları çok eğlenceli. Şimdiye kadar nokia'nın en eski snake ve snakeII'si dışında bir tek 6500c'deki sudoku'sunu oynardım bunda özellikle brain challenge gibi bazı oyunlar çok keyifli.Kamerası oldukça kaliteli, yarın denize açılınca n85'le karşılaştırmalı pozlar çekmeyi düşünüyorum isterseniz ekleyebilirim.

• Fotoğrafları bekliyoruz... :)
  • Bu arada ben bu telefonu 3 gün önce aldım. Ve ilk gözüme çarpan şeyler (bence hatalar) şunlar oldu:

1- Radyoyu sadece kulaklıktan dinlemene izin veriyor, hoparlörden radyo sesi alamıyorsunuz.
    2- Flaşlı fotoğraf çekimi yapıldığında (özellikle gece) ekranın ortasında mavi bir duman gibi görüntü oluşuyor. Bunu Nokia'nın resmi sitesinin tartışma bölümünde de okudum.

Bunlardan 1.'si NSU ile düzeltilir gibime geliyor, ancak 2.'si beni korkutuyor. Hatta 2.'si telefonun piyasadan toplanmasına bile sebep olabilir diye düşünüyorum. Çünkü bu telefonun reklamı zaten 5MP kamerayla yapıldı. Sizin yorumlarınız ya da çözüm önerileriniz nelerdir arkadaşlar?

Yeni bir konu açsam daha mı uygun olurdu acaba?
  • ya gercektren foto kalitesi beni hiçmi hiç tatmin etmedi. bak bu foto 2mp çözünürlükte cekilmis deseler yutar yani herkes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow

Telefonun bilinmeyen bir özelliği, 8800 sapphire, arte, carbon arte gibi modellerine benzer olarak telefona 2defa tıklatırsanız ekrana saat geliyor, aranırken ilk tıklatmada susuyor ikincide reddediyor.Boyutu 6500c ile aynı, aynı kılıfı kullanıyorum. El izi oluyor evet ama parlatması kolay:) ayrıca paslanmaz çelik kasa öylekola çizilecek cinsten değil, toz geld cebe sok çıkar kılcal çizik oluşmuyor. Özelliklerinde 4gb'a kadar hafıza kartı destekliyor yazıyor ama 8gb taktım sorun yok. Telefonun oyunları çok eğlenceli. Şimdiye kadar nokia'nın en eski snake ve snakeII'si dışında bir tek 6500c'deki sudoku'sunu oynardım bunda özellikle brain challenge gibi bazı oyunlar çok keyifli.Kamerası oldukça kaliteli, yarın denize açılınca n85'le karşılaştırmalı pozlar çekmeyi düşünüyorum isterseniz ekleyebilirim.

Selamlar dün itibari ile bende bir 6700 aldım fakat şu sensör olayını çözemedim ekrana 2-3 tez tıklıyorum hiç bir şey olmuyor.
    Telefoncuya sordum yok abi öyle bir şey bunda dedi.

Bide telefonun pilini bitirip kapatıp şarja koydum gece. Kapalıyken şarj aleti takıyorum 15 sn falan şarj alıyor ekranda gorunuyor sonra ekran ışığı sonuyo telefonu elime alıyorum şarj oluyor yazısı çıkıyor. Bıraktım o vazıyette 3 saat şarjda kaldı hiç şarj almadı bende açık şarj ettım.

• Şarj olmaması ilginçmiş. Servislik bi durum olabilir. Ama sensör olayını şöyle denemeni tavsiye ederim. Telefonun arka kısmının ortasına (kameranın aşağısına) parmakla sağlam bi şekilde 2 kez vur. Normal tıklama gibi düşünme yani sert yap biraz :D O zaman oluyor bende sende de olması lazım diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar bende bugün itibariyle bir 6700 aldım, ancak bende de çekme sorunu var. telefonun belli aralıklarla çekimi sıfırlanıyor ve ekran kapanıyor.oyun bile oynarken öyle oluyor. açtığımda ana menüye dönmüş oluyor. hattım vodafone arada.. bununla alakalı naapmam gerektiğini bilen var mı?
  • Arkdaşlar Bu cihazı kullanan birinden bi ricam var. BUgün bu telefondan kullanan biri vardı. Zil sesi çok hoştu rica etsem biri bu telefonun orjinal zil seslerini yollayabilir mi
  • cihaz tasarımı güzel.fiyat pahalı gibi
  • Demek istediÄŸin melodi captan.aac melodisi heralde. Ben o melodiyi bilgisayara kopyalamayı denedim ancak telif hakkından dolayı izin vermiyor. Yoksa yollayacaktım. Bir yolu varsa söyleyin o ÅŸekilde yollayayım.
  • hocam bende bu 6700 dan aldım telefonun ekranda 1 adet küçük ölü pixel var acaba götürsek değiştirme olayı olurmu ? ekran siyah olunca bellı oluyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.