Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://mobile.mail.ru/reviews/nokia/Nokia_6700_classic-rev.html

google translate ile çevirebilirsiniz.

• kazıkçı nokia
  • doruda telfon bır defa nokıanın en cok satacak modelı ! tabı fıyat aralıgı dogru konumlanırsa

samsung s8300 ultra 3 tane degısmıs bırı olarak bırdaha samsung almıcam bundan emın olabılırsınız !
  • en kral samsungun bile bundan daha kalitesiz olacağına inanıyorum
    servislerde gezmekten bıktım, nakit akışımı sağladığım anda tercih edeceğim telefon bu olacak...
  • Hem 700-800 liraya sat hem de 3g telefonda ön kamera koyma.
  • Arkadaslar bugune kadar bir suru nokia s40 serisi telefon kullandim ve 3 gundurde 6700 kullaniyorum.Alacaklara fikir olsun diye yaziyorum.Telefon 10 numara.Gonul rahatligi ile alinabilir.Farklar:ses kalitesi barizbir bicimde artmis,cektigi resimleri fotaraf makinesi ile cekilen resimlerden ayiramiyorsunuz.Menusu cok gelistirilmis ,sesli navigasyon var.Ayrica telefon standby da iken ekrana iki kere dokundugunuz zaman saat ve tarihi goruntuluyor.Telefon calarken ayni hareketi yaptiginiz zaman telefonun zil sesi susuyor , bir kere yaparsiniz telefonu mesgule dusuruyorsunuz.kesinlikle alacaklara tavsiye edilir
  • Telefon bilgisine inandığım güvendiğim arkadaşlara bir şey sormak isterim.Malum teknolojiye ayak uyduramadık biz..Teknoloji özürlüyüm artık...

N73 çıktığı günden beri N73 kullanıyorum..Artık telefonu değiştirmek istiyorum...N73'ten sonra bu telefon beni memnun edermi?

Benim kullandığım N73'ün bu telefone göre iyi olan özellikleri varmı?Yoksa bütün özellikleri n73'e göre dahamı iyi bu telefonun?

Lütfen kısada olsa bilgi verirseniz teşekkür ederim...
  • eee yaş 40 ' a yaklaşınca, böyle gençlerle aynı frekansı tutturmak zor oluyor..
  • Tasarım çok hoşuma gitti ayrıca 5 mp kamerada gayet iyi fiyat 400 civarı olsaymış tam olacakmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackdreamss

Tasarım çok hoşuma gitti ayrıca 5 mp kamerada gayet iyi fiyat 400 civarı olsaymış tam olacakmış

400 bu kalitedeki bir telefona az, uzun zamandır ilk defa nokia beğendim ben. 600 küsürü sonuna kadar hak eder.
  • Bence bu telefona 700 tl çok abartılı bir fiyat. Küçücük ekran, 3g yok, wifi yok, xenon flash yok. Kimi kandırıyorsa 5 mp koymuş.
  • 3g var
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakaniko

3g var

Valla 5g bile olsa yine olmaz, cihaz çok basit duruyor, tipini hiç mi hiç sevmedim.
  • wi-fi koyup bide 500tl den satsalardı açık ara lidrr olurdu bu telefon...
  • quote:

Orjinalden alıntı: altinok

Bence bu telefona 700 tl çok abartılı bir fiyat. Küçücük ekran, 3g yok, wifi yok, xenon flash yok. Kimi kandırıyorsa 5 mp koymuş.

Bunun yerine 5800 çok daha mantıklı bir seçim olur...
  • az önce dayanamayıp GENPA garantilisini aldım.Telefon görüntü olarak çok hoş ve karizmatikkk.

GERİSİ BOŞ.KLASİK NOKIA

Hakettiği fiyatın 300-350 arasında olması gerektiğini düşünüyorum.

Bu fiyatı hakedicek bir özelliği malesef bulunmamaktadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayden

az önce dayanamayıp GENPA garantilisini aldım.Telefon görüntü olarak çok hoş ve karizmatikkk.

GERİSİ BOŞ.KLASİK NOKIA

Hakettiği fiyatın 300-350 arasında olması gerektiğini düşünüyorum.

Bu fiyatı hakedicek bir özelliği malesef bulunmamaktadır.

Video İncelemesi'nden gördüm de GPS'e çok hızlı bağlanıyodu 6210 navigator'a göre hakikaten sende de öylemi arkadaşım? Saniyede bağlandı hayret ettim.

HA bu arada hayırlı olsun arkadaşım İyi Günlerde Kullan!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi collegetunc -- 27 Haziran 2009; 22:46:11 >

• hattım vodafone ve yaklaşık 2 haftadır GPRS sorunu var.bu yüzden
    deneyemedim.

teşekkürler.
  • Arkadaşlar şu 5 mp'i güzel birkaç resim de görsek çok iyi olur, bu sıralar merakımı en çok kabartan cihazlardan biri bu Alan arkadaşlardan ayrıntılı bir incelem bekliyoruz.
  • çektiği resimler mükemmel.en kısa sürede gönderirim.upload ekranı hata verip duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.