Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekleme:Bir de nokianın şu son zamanlardaki classic anlayışıca iyice sıktı.Sanki sayılar tükendi.Eski model kodlarına classic ekleyip piyasaya sürüyorlar, garip.Yakında N96 Classic,5800 XM ama Classic Sanki hazır kahve satıyorlar.
  • nokia işini biliyor ...numara kalmayınca clasic e döndü
  • quote:

Orjinalden alıntı: assault79

nokia işini biliyor ...numara kalmayınca clasic e döndü

aynen katiliyorum
  • 6300 ın devamı gibi duruyor

Fazla teknik bilgisi olmayan telefon kullanıcılarına bu cihaz çok sayıda satılacaktır. Şekli sade-mp3-radyo ve En önemlisi 5MP kamera var

Adam eve gidince: oğlum bak 5mp kameralı telefonum var diyecek.

Telefoncunun satış stratejiside bu olucak. Abi bak bu telefonda 5mp(N96) ama 1200lira. Ama bak senin telde 5mp 500lira ve arada fazla bi fark yok diyere ittirecek 6700 ı
  • eğer amaç telefon kullanmak ise gayet yerinde bir alet
    kasası sağlam, uzun süre dayanma kabiliyeti yüksek, gereksiz tonla özellikten arındırılmış bir iş adamına yakışacak dizayn
    fiyatı da uçuk olmazsa tercih edileceği kesin
  • Fiyatının normal seviyelerde bulunacağını düşünüyorum, şık ve ilk amacı telefon kullanmak olan kişiler için fazlasıyla özellik barındıracak olan bir model..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Fiyatının normal seviyelerde bulunacağını düşünüyorum, şık ve ilk amacı telefon kullanmak olan kişiler için fazlasıyla özellik barındıracak olan bir model..

bronz olanı özellikle çok güzel görünüyor, ekranı da kaliteliyse tadından yenmez.
  • Güncellenmiş Rusça İnceleme:

http://www.mobile-review.com/review/nokia-6700.shtml

fotolara baksanız yeter.
  • güzelmiş ama fiyat TR de ne olur bilmem
  • Arkadaşlar bu telefon hakkında hala bir bilgi yok mu? Ne zaman gelecek acaba?
  • abi 5mp kameraya neden lens kapağı koymazlar kafam basmıyor...

hem bu şekilde cihazın foto özelliği ön plana çıkmış oluyor, hem de çizilmiyor, uzun ömürlü oluyor...

hala bunu koymakta nazlanıyorlar...

anlamıyorum...
  • favori telefonlarım arasına girdi 2.sıradan

1-)5800 xm (black)
    2-)6700 cl (black)
    3-)6220 cl (black)
    4-)n73 me (black)
    5-)6500 cl (black)
    6-)6300 (black)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_OzaN -- 24 Mayıs 2009; 13:55:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

abi 5mp kameraya neden lens kapağı koymazlar kafam basmıyor...

hem bu şekilde cihazın foto özelliği ön plana çıkmış oluyor, hem de çizilmiyor, uzun ömürlü oluyor...

hala bunu koymakta nazlanıyorlar...

anlamıyorum...

demek ki kamerası pek kaliteli değil, olsun zaten bu şıklığı ön plana çıkıyor
    bronzu tadından yenmez
  • görünüm olarak basit bir telefon olarak gözüküyor ama özelliklerine bakınca güzel bir telefon olduğu anlaşılıyor.
  • turkıye nokıa sayfasında bıle yok daha nezaman gelırkı turkıyeye yada gelırmı?

• 719 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x1650Pro -- 18 Haziran 2009; 18:28:42 >
  • 719 u haketmicek bi telefon bence..
  • Arkadaşlar özür dilerim, nokia topic ine daldım ama Samsung S7350 bu telefonu çok döveceğe benziyor.
    Nokia tr hiç rakiplerinin neler yaptıgına bakmıyor sanırım.

Log dergisinin S7350 yorumunu okumak isteyenler inceleyebilir.

http://www.log.com.tr/samsung-s7350-ultra-s/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.