Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ##
  • diğeri

• 1

• 4

• http://www.vatanbilgisayar.com/ProductDetails.aspx?I_ID=38988

Vatan bilgisayar da satışa sunulmuş ama classic değil acaba iki farklı versiyonu mu var bu telefonun ?
  • bazıları 700 tl ye cok falan yazmış bu çok özel bi cihaz we normal olması gereken fiyat 1milyarmış ama nokia jest yapıp bu fiyata satma kararı almış!!hiçbir özelligi olmayan sirocco 2milyar ona bakarsanız!!
  • ben 2 tane aldım eşimle kendime cok memnunuz,sarjı mukemmel 4-5gün gidiyor 3g özelligi war wifi li cok cihaz aldım ama birkere bile kullanmadım telefondan hiçbir zewki olmadıgı için,5megapixel cam,xenon flaş,radyo,navigasyon-gps,eylenceli oyunlar..sadece muhtesem görünümü için bile alınır zaten teli kim görse hemen ayrıcalıgını farkedip soruyor wede alıyor 2arkadasım cihazı bende gorur gormez gidip aldılar siddetle tavsiye ediyorum nokia nın bugune kadar yapmış oldugu en kaliteli cihaz
  • biriside 300 olması lazım yazmış yok artık daha neler..uyduruk samsung bile beskurus etmez teli 1milyara satıo
  • Aldım pişmanım...

Yıllardır n 73 kullanıyordum, attan inip eşeğe binmişim resmen..

Malzeme kalitesine lafım yok, gerçekten kaliteli malzeme...Ama aynı ankastre ocaklar gibi, telefonun üzerinde inanılmaz el izi kalıyor..Özellikel tuş takımı ve arka kısım resmen el izleri ile doluyor ve çok çirkin bir görüntü sağlıyor...

Kamera 5mp ama çokta iyi fotoğraflar çekmiyor..Benim eski N73 bundan çok daha kaliteli fotoğraflar çekiyor.

670 tl world card'a 5 taksit ile aldım vatan bilgisayardan...Fiyatını kesinlikle ve kesinlikle haketmeyen bir telefon..Olması gereken fiyatı 450 tl...

Bence bu telefona bulaşmayın..Hayatımda ilk defa aldığım bir telefondan memnun kalmadım..

Özellikle baştada belirttiğim gibi el izi kalması çok can sıkan bir durum....

neyse şimdilik bu kadar...
  • ewet el izi sorunu war haklısın ama silindigi zamanda muhtesem bişey oluo
  • forum cok yawas nerdesiniz millet
  • telefonun görünüşü güzel ama üzerinde çok fazla parmak izi kalıyor ayrıca 700tl değmez diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaladin -- 30 Haziran 2009; 17:17:39 >
  • 700 TL ama 6303 385 TL aralarında aman aman fark yokki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrc71
    Aldım pişmanım...
    Yıllardır n 73 kullanıyordum, attan inip eşeğe binmişim resmen..
    .............

Bir önceki; "N73 ile bu cihaz arasındaki +/- leri sorduğunuz" mesajınızı az önce gördüm. Tam da "N73 den sonra bu alet çekilmez" yazmaya hazırlanıyordum ki....
    Maalesef almışsınız.
    Neyse... Umarım ileride alışır ve seversiniz.

Saygılarımla.
  • telefonu çok beğendim yalnız fiyatını görünce "hoopp çüşş" dedim kaldım,o fiyata temiz durumda N95 8gb alınabilir ve bundan daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.
  • 600 e N79, 620-630 a N82 bulunabiliyorken bu cihaza 700 TL biraz fazla olmuş. (Giriş fiyatı olarak bile)
    6-8 ay kadar sonra fiyatı makul seviyeye iner kanaatindeyim.
    Saygılarımla.
  • telin fiyatı kullanıldıgı malzemeye gore gayet makul!!!!!!!!!!!!!!!
  • BU CİHAZ ASLINDA 1MİLYAR OLACAKKEN NOKİA TARAFINDAN ALINAN KARARLA 700TL YE CEKİLMİŞ!!!BUKADAR KALİTELİ Bİ CİHAZ SUAN ASLA YOK!!!OYÜZDEN PAHALI DİYEN ARKADASLAR TELE ÖNCE Bİ BAKIN KULLANILAN MALZEMEYE ONDAN SONRA YORUM YAPIN BU PAHALIYSA PEKİ 2MİLYARLIK HİÇBİR ÖZELLİĞİ OLMAYAN SİROCCO YA NE DİCEKSİNİZ KALDIKİ BU CİHAZDA SİROCCOYA GÖRE DAHA FAZLA KALİTELİ MALZEME KULLANILMIŞ!!OKAN BAYÜLGEN BU CİHAZIN TANITIMINI YAPTI WE SUAN ODA 6700 CLASSİC KULLANIYORMUŞ ASIRI MEMNUN KALMIŞ CİHAZDAN!!
  • Kazıkçı Nokia 2-3 ay sonra 3g telefona ön kamera koymayı akıl edip ve belki w-fi özelliği ekleyip 6700i diye 800 lira'dan piyasaya çıkarır. Bu telefon da 500 liraya düşer.
  • 6300 kullanıyorum telefonumdan memnunum, 6700'a wifi konsaymış ve 3G var ama önde kamer olsaymış çok güzel olacakmış.

bu halde fiyat'ı çok yüksek geldi, elden ancak fiyatı düşmesini beklemek gerek.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.