Şimdi Ara

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <= (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
6
Favori
40.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pilot84

3 gün önce hb'dan sıfır aldığım nokia 700 telefonun dokunmatik paneli yerinden oynuyor ve çıkıyor. fabrikasyon hatası olduğu aşikar. hb'ya sorunu belirttim. ancak tamir mi, yoksa birebir değişim mi yapılır, sorusu takılıyor?

3gün olmuş ise koşulsuz olarak iade değişim hakkına sahipsiniz ki, zaten arızalı cihaz değişim isteyin tamir ettirmeyin kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

3 gün önce hb'dan sıfır aldığım nokia 700 telefonun dokunmatik paneli yerinden oynuyor ve çıkıyor. fabrikasyon hatası olduğu aşikar. hb'ya sorunu belirttim. ancak tamir mi, yoksa birebir değişim mi yapılır, sorusu takılıyor?

3gün olmuş ise koşulsuz olarak iade değişim hakkına sahipsiniz ki, zaten arızalı cihaz değişim isteyin tamir ettirmeyin kesinlikle.

sorun şu ki 3 gün oldu hepsiburada yazmış olduğum maile cevap vermedi. telefonlarımıda açmamakta ısrarcılar, birde onların faşist moledisine katlanıyoruz. moraller bozuk. onlara yazdım işlemlerin çabuk sürmesi için ankarada elden servise verebilirmiyim. veyahut nasıl sorunu çözebiliriz yardımcı olun bize diye. cevap gelmedi. telefon dora iletişim diye bir firmanın ihraçı. teleservis garantili yazıyor sayfalarında. pazartesi cevap gelmez ise teleservis çözermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

sorun şu ki 3 gün oldu hepsiburada yazmış olduğum maile cevap vermedi. telefonlarımıda açmamakta ısrarcılar, birde onların faşist moledisine katlanıyoruz. moraller bozuk. onlara yazdım işlemlerin çabuk sürmesi için ankarada elden servise verebilirmiyim. veyahut nasıl sorunu çözebiliriz yardımcı olun bize diye. cevap gelmedi. telefon dora iletişim diye bir firmanın ihraçı. teleservis garantili yazıyor sayfalarında. pazartesi cevap gelmez ise teleservis çözermi?

Teleservise yollarsanız 1 ay değişim beklersiniz. Bir şekilde 7gün olmadan hepsiburada ile görüşün ve değişim yada iade isteyin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teleservise yollarsanız 1 ay değişim beklersiniz. Bir şekilde 7gün olmadan hepsiburada ile görüşün ve değişim yada iade isteyin.

hepsi burada bekletmekte ısrarcı. hiç ihtimal vermiyorum yardımcı olmayacak gibiler. hepsiburada web sitesinde değişim kabul etmediklerini yazmakta. bende arıza ve kusurlu ürün formu iletmiştim evvelden kendilerine. teleservis 1 ayda değişim yapacağı kesinse beklerim sorun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ametur

quote:

Orijinalden alıntı: kumar1453

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar benim bi sorum olacaktı bileniniz ya da duyanınız varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Telefonumun ışığı hiç sönmüyor. Hep açık bi şekilde duruyor. Kilitliyken de yanıyor. Gece de yanıyor. Sürekli yanıyor. Bu neden olabilir. Sarj dayanmıyor böyle 1 gün anca gidiyor. Şimdiden teşekkürler.

ekranin isigi mi acik yoksa tuslardan gelen isiklardan mi bahsediyorsunuz?

Ya normal olarak ekranın ışığı açık,tamamen kapanmıyor. Tuş kilidini kapattığımda ekrandakileri görebiliyorum yani. Tamamen siyah olmuyor.

nokia'nin forumunda bir baktim ama pek caresi varmis gibi gozukmuyor. Biri hard reset at demis. Ama ben pek resetten anlamiyorum. Yani simdilik benim pek bir yardimim dokunamayacak. Kusura bakmayin.

Teşekkür ederim yine de sağolun uğraştığınız için. Ben ekran koruyucudan diye düşündüm. Ekran koruyucuyu kapattım geçenlerde düzelmişti. 1 hafta önce kadar falan başladı bu sorun. Ardından 1 gün sonra yine gitti ve şu anda düzelmiyor. Çok ilginç bi durum bu anlayamadım gitti.

Birkac gun once benim telefonda da ayni sorun meydana geldi. Ekran isigi tam olarak kapanmiyordu. Telefonda Belle Extra Buttons yukluydu. Yazilimin dogru calismadigini fark ettim. Kaldirdim ve tekrar kurdum. Eklenen ekstra button'lardan kilit tusuna dokundugumda ekran karardi nihayet. Bence sorun hala devam ediyorsa bir de boyle deneyin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hepsi burada bekletmekte ısrarcı. hiç ihtimal vermiyorum yardımcı olmayacak gibiler. hepsiburada web sitesinde değişim kabul etmediklerini yazmakta. bende arıza ve kusurlu ürün formu iletmiştim evvelden kendilerine. teleservis 1 ayda değişim yapacağı kesinse beklerim sorun değil.

Teleservis yada KVK ya yollarsanız değişim hakkınız var ancak %90 tamir edip yollarlar aynı sorun benim de başıma geldi KVK'dan 2 saatte teslim almıştım. Ama hepsiburada size yenisini yollamak zorunda kaldı ki internetten alınan ürünü koşulsuz şartsız 7 gün iade hakkınız da var.

• problemin büyük kısmıda orada. hepsiburada world ve hediye çeki kampanyası dahilinde almıştım. 50 world ve 100 tl hediye çekini kurtarmayada çalışmaktayız. telefon orjinal nokia biri deri 2 kılıf ile geldi. telefonuda çok beğendim. android almadım çünkü bu kadar sevimlisini bulamadım :D benim kafa puanlarda yatmaz ise zaten iade edeceğim orası kesin :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jazzIII

arkadaşlar fmobi yi çalıştıramıyorum kullanıcı adı ve şifre girdiğimde beyaz ekran geliyor, yardımcı olabilecek olan var mı?

bence bu problemi ayri baslik olarak acin. Daha cok insan bakip ilgilenir. Sonucta telefonlar farkli olsa bile isletim sistemi ve programlar ayni.

problem çoğu kişide varmış bugün kendiliğinden düzeldi.
  • sayın arkadaşlar ben de bugün eşime bir adet 700 aldım ve hemen gmail hesabını kurdum. ardından güncelleme ile belle fp2 kurdum.

Çok önemli sorunum var: eski rehber kontaklarını ANDROİDden SYMBİANa aktarmam gerekiyor. android rehberini dışa aktar ile 00001.vcf dosyası olarak sd karta yükledim ve 700 rehberinin ayarlarından yüklemeye çalıştığımda başarısız oldu. Birileri mail for exchange yolu ile anlatmış onu buldum denedim o da olmadı. neyse önerebileceğiniz bir yol var mı?

saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iiuu

sayın arkadaşlar ben de bugün eşime bir adet 700 aldım ve hemen gmail hesabını kurdum. ardından güncelleme ile belle fp2 kurdum.

Çok önemli sorunum var: eski rehber kontaklarını ANDROİDden SYMBİANa aktarmam gerekiyor. android rehberini dışa aktar ile 00001.vcf dosyası olarak sd karta yükledim ve 700 rehberinin ayarlarından yüklemeye çalıştığımda başarısız oldu. Birileri mail for exchange yolu ile anlatmış onu buldum denedim o da olmadı. neyse önerebileceğiniz bir yol var mı?

saygılar...

Hocam o aktarma işlemini ben kullanmadığım şebekesi olmayan bir simkarta aktarıp yeni cihazın hafızasına kopyalayıp kullanacağım hattı takıyorum .Başka türlü yedeklemeler aynı marka cihazlar için stabil oluyor sadece diğer markalar sıkıntı yaratıyor.

Sim kartta rehber kaydınız yok muydu?

• bende gps çalışmıyor bir ayarı varmıdır?
  • quote:

bende gps çalışmıyor bir ayarı varmıdır?

Herhangi bir ayarı yok. Haritaları indirin cihazınızdan. Daha sonra gökyüzünü gören biryere geçin. İnternetiniz varsa açın ve haritalara girin bulacaktır konumunuzu. İnternetsiz de 20-30 saniyede buluyor.
  • whatsapp, opera gibi uygulamalarda nasıl klavyeyi klasik klavye yapıyoruz acaba? Q klavye olmayan yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VarroBetta -- 23 Mayıs 2013; 13:25:32 >
  • fmobi bende çalışmıyor arkadaşlar api 400 returned felan diye hata çıkıyor sizlerdede böylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chelisky_

fmobi bende çalışmıyor arkadaşlar api 400 returned felan diye hata çıkıyor sizlerdede böylemi?

Bende de calismiyor. Ustelik Ovi Store'dan kredi kartimla satin almistim. Lisansli kullaniyordum. Fmobi'nin tam surumunu Ovi Store'dan kaldirmislar. Uygulamanin yapimcisi sorunu cozer mi bilmiyorum. Bos bir vaktimde mail atmayi dusunuyorum. Bugunlerde Facebook Browser'i deniyorum. Fena uygulama degil. Is goruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: polmurat

Telefonumdan çok memnundum ama sanırım nazar değdi :( 2-3 gün önce parmağım dokunmatik ekran üzerindeki tuşlara(yeşil-beyaz-kırmızı) takılmaya başladı...Önce tuşların içe gömüldüğünü sandım ama alttan dikkatli bakınca dokunmatik ekranı yukarı doğru yerinden çıkmış olduğunu farkettim...bugün servise götürdüm dokunmatik ekranın değişeceğini söylediler ve telefonu aldılar...sanırım üretim hatası oda bize denk geldi...başka böyle sorun yaşayanlar varmı acaba ekranda...

Evet arkadaşlar sanırım bu nokia 700 lerde bu ekran sorunu burada,donanım haber forumlarında birkaç şikayet daha gördüm aynı şekilde dokunmatik ekran yerinden çıkmış...benim telefon 1 aylıkken yukarıda yazmıştım 1günde teslim etmişlerdi ama yaklaşık 20-25 gün önce yine ekran aynı yerden yukarı kalktı...telefonumdan çok memnundum ama daha 5 aylık sıfır telefonda 2 defa ekran değişti komple...nokia'yı aradım bu ürün hatalı üretim diye değişim talep ettim...2-3 gün sonra geri döndüler aynı arızayı 4 defa verirse değişim oluyormuş...telefonu dün aldım bu defa 20 gün kadar kaldı serviste parça bekledik dediler ama bana pek inandırıcı gelmedi...ekran tuş takımı komple sıfırlanmış yine amaebence çok sürmeden yine aynı yerden ekran kalkacak...kırmızı tuşun olduğu bölgeye parmağımı bastırınca yine esneme yapıyor...yine ekran kalkarsa 3. olacak artık 4.'yü de kendim tırnağımla ekranı kaldırıp atarım önlerine...nokia bana bu arızanın nokia 700'de ilk defa sizden geldi dedi ama ben burada aynı şikayeti okudum ''nokia 700 alacakların dikkatine'' diye bir forumda yazmışlar..

• arkadaşlar telefonumun kulaklık girişi bozuldu. servise vermeden parça değiştirmeden yapılma imkanı var mıdır ? şu an telefonu servise verecek durumda değilim çünkü internete telefonun 3g'si ile bağlanıyorum. cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: VarroBetta

arkadaşlar telefonumun kulaklık girişi bozuldu. servise vermeden parça değiştirmeden yapılma imkanı var mıdır ? şu an telefonu servise verecek durumda değilim çünkü internete telefonun 3g'si ile bağlanıyorum. cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler.

benim telefonumunda bozuldu eğer garantisi devam ediyorsa servise vermeni öneririm diğer türlü olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkabaca

quote:

Orijinalden alıntı: VarroBetta

arkadaşlar telefonumun kulaklık girişi bozuldu. servise vermeden parça değiştirmeden yapılma imkanı var mıdır ? şu an telefonu servise verecek durumda değilim çünkü internete telefonun 3g'si ile bağlanıyorum. cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler.

benim telefonumunda bozuldu eğer garantisi devam ediyorsa servise vermeni öneririm diğer türlü olacağını sanmıyorum.

hocam kaç günde tamir edildi acaba?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.