Şimdi Ara

[ Nokia 701 { Belle FP2 - 1.3 GHz | 3.5' nHD IPS-LCD | 8MP - 720p | 8GB | NFC ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
2
Favori
82.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bende 700 almak üzereyim aslında ama SAR malesef benimde kafamı karıştırdı, şuan almanyada bulunmam dolayısıyla 701 i erkenden kurcalama fırsatı buldum. Belle kesinlikle güzel olmuş ,ancak 701 e bir türlü ısınamadım. 700 daha toplu ve daha estetik. Kamerasındaki eksiklği biliyorum ama benim için problem değil. 3.2 ile 3.5 inç arasındaki farkı yalnız mesaj yazarken anlıyorsunuz 3.2 biraz daha dar kalıyor eh haliyle yazmak zor ama .. 701in ekranı AMOLED değil bu arada onda herşey var gibi lanse edilmiş yukarda. 701 ile yan yana koyulduğunda derinliği bambaşka 700 ün..

SAR ölçümlerinin telefonun tüm fonksiyonlarının ( GSM , bluetooth, wireless , radyo vs. vs.) açık olurken ölçüldüğünü okumuştum bir yerde . Nedense çok umursayamıyorum aslında 5310 um 1.08 lik SAR ı ile 10 dakikalık görüşme sornası kulağımı ağrıtıyor .. Bilemiyorum galiba denemeden alamayacağım..

Batarya konusuna gelince 700 normal kullanımda 3 gün gidiyormuş,

Almanyada Nokia 701 , 270 € civarında 700 'ün de 250 € olması bekleniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakos -- 3 Kasım 2011; 23:50:53 >

• NOKIA 700 İNCELEMESİ:
    http://www.gsmarena.com/nokia_700_review-review-670.php

Ürünü bizzat test etmişler, -'lerinde ön kamera yok diyor, görüntülü konuşma yok yani.(no video call camera)
    700 tip olarak daha estetik fakat SAR dediğiniz gibi önemli.

701 çıksaydı piyasaya şimdi sipariş etmiştim. 603 ve 700'ün eksikleri var. 2012'ye giricez adamlar dokunmatik telefona ön kamera koymuyorlar,SAR değeri aşırı yüksek telefon piyasaya sürüyorlar, akıl almaz birşey. sonra pazar payımız düştü diyorlar. 5800'ı sırf yavaşlığı nedeniyle sattım. sürekli hafıza dolu uyarısı veriyordu, geç tepki veriyordu. memory yetersiz diyip haritalardan atıyordu.

C6-01 almayı düşünüyordum ondan da vazgeçtim işlemci ve rami yüzünden. Bir makalede okudum. Symbian Belle kafadan 200 mb ram yiyormuş hiçbirşey yüklü değilken. mesela 603,700,701 modellerinde kullanıcıya 512 mb Ram'den sadece 300 mb ram kalıyormuş. c6-01 modeline Belle güncellemesi gelince 256 mb ram'den 50 mb kullanıcıya kalacak. Bu da demek oluyor ki internette sörf ve müzik dinlemek pek haz vermeyecek. telefon yavaşlayacak... o yüzden en iyisi 701 şu an için.

• telefonun üstündeki o 2 yuvarlak şey ne ola ki ozaman biri sensör olsa .. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakos -- 4 Kasım 2011; 0:42:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakos

telefonun üstündeki o 2 yuvarlak şey ne ola ki ozaman biri sensör olsa .. ?

Biri sensör biri kamera
  • yakınlık sensörü ve ışık sensörüdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: burakos

telefonun üstündeki o 2 yuvarlak şey ne ola ki ozaman biri sensör olsa .. ?

Biri sensör biri kamera

kamera var mı , yok mu şimdi :D kesin değil ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaonline

NOKIA 700 İNCELEMESİ:

Ürünü bizzat test etmişler, -'lerinde ön kamera yok diyor, görüntülü konuşma yok yani.(no video call camera)

701 çıksaydı piyasaya şimdi sipariş etmiştim. 603 ve 700'ün eksikleri var. 2012'ye giricez adamlar dokunmatik telefona ön kamera koymuyorlar,SAR değeri aşırı yüksek telefon piyasaya sürüyorlar, akıl almaz birşey. sonra pazar payımız düştü diyorlar. 5800'ı sırf yavaşlığı nedeniyle sattım. sürekli hafıza dolu uyarısı veriyordu, geç tepki veriyordu. memory yetersiz diyip haritalardan atıyordu.

C6-01 almayı düşünüyordum ondan da vazgeçtim işlemci ve rami yüzünden. Bir makalede okudum. Symbian Belle kafadan 200 mb ram yiyormuş hiçbirşey yüklü değilken. mesela 603,700,701 modellerinde kullanıcıya 512 mb Ram'den sadece 300 mb ram kalıyormuş. c6-01 modeline Belle güncellemesi gelince 256 mb ram'den 50 mb kullanıcıya kalacak. Bu da demek oluyor ki internette sörf ve müzik dinlemek pek haz vermeyecek. telefon yavaşlayacak... o yüzden en iyisi 701 şu an için.

nokia n8 e belle yükleyenlerden ram ile ilgili bir şikayet duymadım...

• ulan nokia , aynı telleri pişir pişir koy milletin önüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 4 Kasım 2011; 13:15:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

ulan nokia , aynı telleri pişir pişir koy milletin önüne

Aynı değil işletim sistemi ve işlemcşi mimarisi dışında çoğu şey farklı..Tabiki c7ye benziyor ancak görünüm önemli değil fiyat ve özellikler iyi olduğu sürece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaonline

NOKIA 700 İNCELEMESİ:

[ Nokia 701 { Belle FP2 - 1.3 GHz | 3.5' nHD IPS-LCD | 8MP - 720p | 8GB | NFC ]  [ Nokia 701 { Belle FP2 - 1.3 GHz | 3.5' nHD IPS-LCD | 8MP - 720p | 8GB | NFC ]

Bu görüntüleri bizzat 700'den aldım. Görüntülere göre video aramasını desteklediği kesin ama önünde kamera yok(!).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 8 Kasım 2011; 1:54:25 >

• Kamerada neden sabit odak sanki daha mı iyi
    oto olmaması bir eksi benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Kamerada neden sabit odak sanki daha mı iyi
    oto olmaması bir eksi benden

nokya onceden islemcileri hep ayni cikartirdi simdi sira kamerada oto focussuz cikartiyor..
  • Peki beyler fm transmitter var mıdır bu modelde acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Peki beyler fm transmitter var mıdır bu modelde acaba?

FM transmitter var görünüyor ülkelere göre farklılık göstermez umarım

ram yine düşük yine düşük 1ghz arm11 + 1gb ram olsa nolur sanki ne kaybeder hiç ama nokia işte illa biryerlen kısacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 8 Kasım 2011; 15:52:17 >
  • 700'de satışa başlamış hadi bakalım sıra 701'de
    nokia 700 hizlial'da 759tl symbian belle
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Peki beyler fm transmitter var mıdır bu modelde acaba?

FM transmitter var görünüyor ülkelere göre farklılık göstermez umarım

ram yine düşük yine düşük 1ghz arm11 + 1gb ram olsa nolur sanki ne kaybeder hiç ama nokia işte illa biryerlen kısacak

1gb rami ne yapacaksın sorması ayıp

zaten nokia 700de 512mb sistemin raminden hariç 128mb gpuya ayrılmış ram var.Bu özellik anroid cihazlarda bilem yok.

• hala symbian almayı dusunen var mı. aynı fiyata android telefonlar varken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

hala symbian almayı dusunen var mı. aynı fiyata android telefonlar varken.

evet var arkadaşım , android gibi spyware bir işletim sistemini zorla mı aldıracaksınız ?
    daha önce yazdığım gibi nokia eleştirilebilir fakat çoğu kişi acımasızca saldırıyor, bu ne kin !!
    android sistemlerin şu an için hiç bir avantajı yok , çocuk oyunları için alıyorsanız ayrı konu tabiki , telefondan beklentileriniz önemli.
    isteyen istediğini almalı , tarafsız yorumlar yapılmalı.
  • En buyuk artilari kesinlikle dusuk SAR degeri ve NFC destegi.GG ekran olmasida arti sayilir.

Kagit uzerindeki eksileri AF olmamasi , HDMI destegi yok , bu boyuttaki bir tel icin kesinlikle agir(daha ince ve hafif olabilirmis) , ekran cozunurlugu dusuk , 1300 mAh yerine en azindan 1500 mAh olabilirmis.Yazilim ise soru isareti???

Genel ozellikleriyle guzel bir telefon ama bu dezavantaj ve ozelliklerle 700TL den fazla etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

hala symbian almayı dusunen var mı. aynı fiyata android telefonlar varken.

Şarjı 1 gün bile gitmeyen "çakma mobil" cihaz (Android) alacağıma boynumda ankesörlü telefonla gezmeyi tercih ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.