Şimdi Ara

[ Nokia 701 { Belle FP2 - 1.3 GHz | 3.5' nHD IPS-LCD | 8MP - 720p | 8GB | NFC ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
2
Favori
82.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 701 için görünen eksiler tft lcd amoled değil? af yok görüntülü görüşme sadece 3g wifi üzerinden yok gereksiz ama ayrıntı v.b. gibi çıksında neyi var neyi yok resmiyet kazansın
  • ne zaman çıkacağı konusunda bilgisi olan var mı ?
  • Ses açma kapama tuşlarının arasında bir tuş daha var, o ne işe yarıyor bilen var mı..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralge

ne zaman çıkacağı konusunda bilgisi olan var mı ?

Hali hazırda satışta zaten dostum cihaz...
    detay:

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-701-cep-telefonu-fiyati,572031.html
    http://www.ucuzu.com/cep-telefonu-c3277/nokia/701-p51992911/

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

detay:

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-701-cep-telefonu-fiyati,572031.html

Bu fiyat saka olmali.Gercekten bu tele bu parayi veren olurmu acaba.Yukaridada soyledigim gibi diger telefonlarla rekabet edebilmesi icin 700TL civarinda satisa cikmaliydi bu telefon.Nokia calisanlari cok uyaniklar sanirim.Bu telefonuda bu fiyati sayesinde elemis oldum boylelikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

quote:

detay:

Bu fiyat saka olmali.Gercekten bu tele bu parayi veren olurmu acaba.Yukaridada soyledigim gibi diger telefonlarla rekabet edebilmesi icin 700TL civarinda satisa cikmaliydi bu telefon.Nokia calisanlari cok uyaniklar sanirim.Bu telefonuda bu fiyati sayesinde elemis oldum boylelikle.

hcm sektör ve düzen böyle işliyor malesef...baktığın zaman aslında iphone'a göre daha çok donanımsal ve kullanımsal özelliğe sahip olmasına rağmen neredeyse yarı fiyatına ama nokia piyasasında tabikide çokçok pahalı...bnmde gönlüm 700lü rakamları telaffuz etmek ama sanırım ilk 6-12 ay için bu fiyat geçerli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

quote:

detay:

tşk.ler , bu ürünler sanırım paralel ithalat ,
    tr nokia kendisi ne zaman getiriyor ?

• xx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pascal.Nouma -- 3 Şubat 2012; 16:54:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

hem 700 hem de 701 var elimde. 700 daha güzel. ha bi yerden satın almadım. iş gereği önceden kullanma şansım var.

Biraz daha detay alsak mesela sizden hcm...İş gereği demişsiniz mesela, nasıl bir işiniz var ki acaba?
  • x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pascal.Nouma -- 3 Şubat 2012; 16:53:26 >
  • Bildiğin C7 olmuş.
  • Vodafone ayda 15TL başlangıç fiyatı ile satışa sunmuş.

http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/Nokia-701.php
  • yanlız vodafone da video çekimi için QVGA saniyede 20 kare yazıyor hangisi doğrudur acaba..
  • Evet Vodafone da tel satışta. Ama ben nokia shop tan almayı tercih ederim. Vodafone internette sözleşmesiz olarak 900,00 TL derken, hangisi olduğunu söylemiycem tabi ama istanbulda bayilerinden biri 950,00 TL diğeri 999,00 TL dedi. Telefonu elinize vermek istemiyorlar pek. 950,00 tl diyen yerde azda olsa inceledim. Bende C6-01 var. 701 gerçekten hızlı ve ekranı çok canlı. Kulaklık takılmadan fm radyo dinlenebiliyor mu inceleyemedim ama sanırım yok. Birde kamerada yüz tanıma yapmıyordu. Ayarlı değildi belki de. Çünkü özelliklerinde var yazıyor. Dedim ya telefonu incelettirmek istemiyorlar. Arkada çift hoparlör var ses önemliydi benim için ama onu da deneyemedim :) Nokia nın getireceği fiyat sanırım 806,00 tl civarında. Fiyat düşene kadar beklemeye devam. Hadi nokia getir de hem inceleyelim hemde alalım artık.. :))) iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 2 Aralık 2011; 22:58:04 >
  • C7'nin işlemcisini değiştirmişler, bi de ram takmışlar ekranın paneli değişmiş, 3G alım hızı artırılmış, ekran kartı değişmiş. bir de 1300 mah batarya görünüyor. geri kalanı C7. boyutları ve ağırlığı aynı. C7 tüy gibi hafifti. ekranı zaten güzeldi, bu ekran "parlak" diye reklamı yapılıyor, herhalde daha iyidir. nokia'nın son telefonlarının ekranları çok güzel zaten.

umarım anna'daki takılmalar ve anlık yavaşlamaların önüne bu belle ve bu donanımla geçebilirler. sonunda 1ghz işlemciyi nokia'dan gördük. biraz g.t zoruyla oldu ama oldu nihayet.

nokia şu 360x640 ekranlardan neden hala vazgeçmedi anlamıyorum. herhalde zamanında 4 milyar tane filan sipariş verdiler tedarikçiye, şimdi ellerindeki ekranları bitirmeye uğraşıyorlar.

her ne kadar yazılım ve donanım güncellemeleri de olsa, nokia senelerdir bozmadığı "aynı makinaya farklı kasalar giydirip piyasaya sürme", yani ısıtıp ısıtıp önümüze koyma geleneğinden vazgeçmemiş gibi.

bu arada android için "spyware sistem" diyen arkadaşları pek anlamadım. spyware sistem nedir? spyware sizin kişisel bilgilerinizi sizden habersiz çalan, farketmeden çalışan uygulamalara denir. android komple işletim sistemi olarak mı spyware oluyor? android kurarken zaten kişisel bilgilerin anonim olarak toplanacağı sana bildiriliyor.

ayrıca bir uygulama kişisel bilgilerinizi çalma niyetindeyse bunu her platformda yapabilir. şu haberin son paragrafını bi okuyun:

http://www.chip.com.tr/konu/sok-iddia-cepler-her-seyi-kayit-mi-ediyor_30616.html

madem mahremiyetinize bu kadar önem veriyorsunuz;

- facebook cookie'lerinizi düzenli olarak siliyor musunuz? bu cookie'ler facebook'dan log out yapsanız dahi sonrasında hangi sayfalara girdiğinizi kayıt altına alıyor çünkü. antivirüs buna müdahale etmiyor. sağda solda okuduğunuz haberleri facebook'ta paylaşırken o sitelerin facebook bilgilerinize erişebildiğini biliyor musunuz?
    - google'da login olmasanız dahi yaptığınız aramaların geçmişi IP adresinize göre kayıt altına alınıyor ve o anahtar kelimelere göre size reklam sunuluyor. siz bunu biliyor musunuz ve bunu engellemek için tarayıcınızda bu süreci engelleyen eklentiler kullanıyor musunuz?
    - kullandığınız her ilaçlı programın bilgisayarınızdan bir şekilde faydalandığını, en az bir trojan'ı makinanıza soktuğunu biliyor musunuz? bu konuda ne yapıyorsunuz?

bu örnekler artırılabilir, peki siz böyle şeylerin farkında mısınız?

böyle büyük laflar ederken işin arka planını bilmek lazım. "bu spyware yeaa" diye tu-kaka etmek sizi en basitinden nokia fanboyu yapar. cahil gösterir. bir telefon firması için burada ağzınızı büzmeyin.

android sizin telefon rehberinizi dahi kopyalasa merak etmeyin, bir şey olmaz. CIA gelip de sevgilinize sapıklık mı yapacak? kankanıza sms mi atacak? FBI sizin evden-okula, okuldan-eve, evden işe gitmenizi mi izleyecek? siz bu kadar önemli insanlar mısınız? elin amerikalısı sizin ak merkez'de gezmenizi ne yapsın? bir de bu açıdan düşünün. gerektiğinde her kullanıcının mahrem bilgileri toplanır. genellikle anonim toplanır. apple da topluyor. google da topluyor. yahoo da, microsoft da topluyor. nokia'nın da toplamaması için bir sebep yok. bazı durumların farkında olmanız oturduğunuz yerden bu kadar idealist takılmanızı gerektirmez.

spyware diye android 'i bi kenara atıvermek yüzeysel, symbian'ın üstünlüğünü böyle savunmayın. pil ömrü deyin, alıştığımız nokia kültürü deyin, daha telefon gibi deyin ama böyle basit basit şeylerle kendinizi düşürmeyin.

bu güne dek nokia 5110-3210-3310-6110-6600-7610-n70-5800-e71 ve en son C7 kullanan biri olarak, yani yaklaşık 11 senelik bir nokia kullanıcısı olarak nokia'nın böyle aptal cümlelerle savunulduğunu görmek istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 2 Aralık 2011; 16:01:10 >

• Android çakma bir işletim sistemi... Makine diline çevrim için ekstra yazılım çalıştıdıyor o yüzden işlemci ram ve dolayısıyla batarya canavarı... Savunmayın google ın işlerini...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde bu telefondan varmı bir haber ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afterdarq

Android çakma bir işletim sistemi... Makine diline çevrim için ekstra yazılım çalıştıdıyor o yüzden işlemci ram ve dolayısıyla batarya canavarı... Savunmayın google ın işlerini...

ben de tam bu cahil yorumları eleştiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 3 Aralık 2011; 11:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

C7'nin işlemcisini değiştirmişler, bi de ram takmışlar ekranın paneli değişmiş, 3G alım hızı artırılmış, ekran kartı değişmiş. bir de 1300 mah batarya görünüyor. geri kalanı C7. boyutları ve ağırlığı aynı. C7 tüy gibi hafifti. ekranı zaten güzeldi, bu ekran "parlak" diye reklamı yapılıyor, herhalde daha iyidir. nokia'nın son telefonlarının ekranları çok güzel zaten.

umarım anna'daki takılmalar ve anlık yavaşlamaların önüne bu belle ve bu donanımla geçebilirler. sonunda 1ghz işlemciyi nokia'dan gördük. biraz g.t zoruyla oldu ama oldu nihayet.

nokia şu 360x640 ekranlardan neden hala vazgeçmedi anlamıyorum. herhalde zamanında 4 milyar tane filan sipariş verdiler tedarikçiye, şimdi ellerindeki ekranları bitirmeye uğraşıyorlar.

her ne kadar yazılım ve donanım güncellemeleri de olsa, nokia senelerdir bozmadığı "aynı makinaya farklı kasalar giydirip piyasaya sürme", yani ısıtıp ısıtıp önümüze koyma geleneğinden vazgeçmemiş gibi.

bu arada android için "spyware sistem" diyen arkadaşları pek anlamadım. spyware sistem nedir? spyware sizin kişisel bilgilerinizi sizden habersiz çalan, farketmeden çalışan uygulamalara denir. android komple işletim sistemi olarak mı spyware oluyor? android kurarken zaten kişisel bilgilerin anonim olarak toplanacağı sana bildiriliyor.

ayrıca bir uygulama kişisel bilgilerinizi çalma niyetindeyse bunu her platformda yapabilir. şu haberin son paragrafını bi okuyun:

http://www.chip.com.tr/konu/sok-iddia-cepler-her-seyi-kayit-mi-ediyor_30616.html

madem mahremiyetinize bu kadar önem veriyorsunuz;

- facebook cookie'lerinizi düzenli olarak siliyor musunuz? bu cookie'ler facebook'dan log out yapsanız dahi sonrasında hangi sayfalara girdiğinizi kayıt altına alıyor çünkü. antivirüs buna müdahale etmiyor. sağda solda okuduğunuz haberleri facebook'ta paylaşırken o sitelerin facebook bilgilerinize erişebildiğini biliyor musunuz?
    - google'da login olmasanız dahi yaptığınız aramaların geçmişi IP adresinize göre kayıt altına alınıyor ve o anahtar kelimelere göre size reklam sunuluyor. siz bunu biliyor musunuz ve bunu engellemek için tarayıcınızda bu süreci engelleyen eklentiler kullanıyor musunuz?
    - kullandığınız her ilaçlı programın bilgisayarınızdan bir şekilde faydalandığını, en az bir trojan'ı makinanıza soktuğunu biliyor musunuz? bu konuda ne yapıyorsunuz?

bu örnekler artırılabilir, peki siz böyle şeylerin farkında mısınız?

böyle büyük laflar ederken işin arka planını bilmek lazım. "bu spyware yeaa" diye tu-kaka etmek sizi en basitinden nokia fanboyu yapar. cahil gösterir. bir telefon firması için burada ağzınızı büzmeyin.

android sizin telefon rehberinizi dahi kopyalasa merak etmeyin, bir şey olmaz. CIA gelip de sevgilinize sapıklık mı yapacak? kankanıza sms mi atacak? FBI sizin evden-okula, okuldan-eve, evden işe gitmenizi mi izleyecek? siz bu kadar önemli insanlar mısınız? elin amerikalısı sizin ak merkez'de gezmenizi ne yapsın? bir de bu açıdan düşünün. gerektiğinde her kullanıcının mahrem bilgileri toplanır. genellikle anonim toplanır. apple da topluyor. google da topluyor. yahoo da, microsoft da topluyor. nokia'nın da toplamaması için bir sebep yok. bazı durumların farkında olmanız oturduğunuz yerden bu kadar idealist takılmanızı gerektirmez.

spyware diye android 'i bi kenara atıvermek yüzeysel, symbian'ın üstünlüğünü böyle savunmayın. pil ömrü deyin, alıştığımız nokia kültürü deyin, daha telefon gibi deyin ama böyle basit basit şeylerle kendinizi düşürmeyin.

bu güne dek nokia 5110-3210-3310-6110-6600-7610-n70-5800-e71 ve en son C7 kullanan biri olarak, yani yaklaşık 11 senelik bir nokia kullanıcısı olarak nokia'nın böyle aptal cümlelerle savunulduğunu görmek istemem.

bu kadar özensiz ve bilgisizce yazılmış bir yoruma ilk defa rastlıyorum.

• öyle mi aslında hata bende, sonradan anladım. böyle bir ortamda vakit ayırıp da yorum yazdığım için. okuyup da saygı gösterenin olmayacağını zaten biliyorum.

silmeyi düşündüm ama yazmış bulunduk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.