Şimdi Ara

[ Nokia 701 { Belle FP2 - 1.3 GHz | 3.5' nHD IPS-LCD | 8MP - 720p | 8GB | NFC ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
2
Favori
82.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belki ben bulamamış olabilirim ama gerizekalı ürün sorumlusuda mı bulamadı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapitza

cihazda ivmeölçer var fakat jiroskop yok, aralarındaki fark nedir bilen var mı arkadaşlar?

Jiroskop telefonlarda bir işe yaramıyor.Bazı markalar sırf ürüne ilgi olsun diye alakalı alakasız herşeyi telefona sokuşturuyorlar , müşteride aa buda varmış deyip o modele yöneliyor.Eğer bir telefonu beğenmişsen jiroskop özelliğine bakman bile zaman kaybıdır.
  • Araştırmadan, dikkatli incelemeden wifi yok diye yazmayın arkadaşlar.
    Yukarıda da yazdım bu cihazda elbetteki wifi var...:

http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-701/teknik-ozellikler
    http://www.gsmarena.com/nokia_701-4119.php

quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Evvvettt beyler bayanlar,
    az önce itibariyle nokia bayisinde telefonu inceleme ve c7 ile bizzati kıyaslama yapma şansını yakaladım be biraz cıncık cıncık ettim mamülü...
    Herneyse ilk görüşüm çoğu ark.ında dediği gibi C7'den hiçbir farkı olmadığı bende ilk başlarda aynı şeyleri düşündüm sonradan dedimki nokiadır yapmıştır bir fark dedim ve bi bakarım ne görürüm dersiniz arkadaş o kadar şey koymuşlar tele WiFi yok...başlarda bende çok savunurdum bu 701i ve nokiayı ancak bi anda soğudum heleki satış fiyatını duyunca 949TL dediler bana iyicene soğudum...Valla şuanda bnm için Nokia701e rağmen hatta ve hatta N9da çıksa bile alınabilitesi en yüksek telefon nokia c7dir diyebilirim.

• Nokia bitti batti diyenlere kapak olsun ben de sinirleniyordum aslinda Nokiaya fakat son modelleri oldukca guzel
    saglam ve donanimlari da bayaa guclendi Nokia iyi yolda bana gore, kimseye kulak asmiyor kendi isletim sistemine
    sahip cikiyor Apple gibi ozgun isletim sistemini gelistiriyor....acikcasi cok begendim ve tekrar Nokiaya donebilirim...
  • bu telefona ön kamera ve otofokus konmuş olsa , aynı fiyat veya çok azıcık bir kırpma olsa gerçekten çok satabilme potansiyeli olan bir telefon olurdu diye düşünüyorum.
    her ne kadar symbian adını görür görmez herkes b.k atsada bence birçok android telefondan iyi gibi , videolardaki menü geçişleri stabil gözüküyor herhangi bir donma duraksamaya pek rastlamadım.
    donanım özellikleride fena değil ama bu halde diğer alternatiflere göz gezdirirm , otofokus olsa imiş eskiyen E71 ime veda eder alırdım...
  • Ön kamera da var bu telefonda, olmadığını nerden buldunuz...?

quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

bu telefona ön kamera ve otofokus konmuş olsa , aynı fiyat veya çok azıcık bir kırpma olsa gerçekten çok satabilme potansiyeli olan bir telefon olurdu diye düşünüyorum.
    her ne kadar symbian adını görür görmez herkes b.k atsada bence birçok android telefondan iyi gibi , videolardaki menü geçişleri stabil gözüküyor herhangi bir donma duraksamaya pek rastlamadım.
    donanım özellikleride fena değil ama bu halde diğer alternatiflere göz gezdirirm , otofokus olsa imiş eskiyen E71 ime veda eder alırdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 7 Aralık 2011; 9:13:44 >
  • WiFİ YOKMU???
    Bu konu Kapatılabilir sayın modlar
    ÖLÜ DOĞUM.
  • wireless yokmuş ön kamera yokmuş hurafe bunlar bende niye var peki :P 701 kullanıcısıym
  • İnsanlar okumadan ve araştırmadan yazdıkları biraz da ön yargılı oldukları için WİFİ yok, Ön Kamera yok falan diye yazıyorlar malesef...

Ben yine de tekrar yazayım:

701'de WİFİ de var, Ön Kamera da....

http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-701/teknik-ozellikler
    http://www.gsmarena.com/nokia_701-4119.php

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Ön kamera da var bu telefonda, olmadığını nerden buldunuz...?

quote:

bu telefona ön kamera ve otofokus konmuş olsa , aynı fiyat veya çok azıcık bir kırpma olsa gerçekten çok satabilme potansiyeli olan bir telefon olurdu diye düşünüyorum.

var ise iyi haber , ön kamerasız saçma olurdu zaten
    tek önemli eksiği otofokus ? oda varmı acaba :D

• http://www.teknovadi.com/nokia-cep-telefonlari/nokia-701/
    bu linkte otofokusda var diyo arkadaşlar anlamadım ben olayı yahu , her yorumda şu yok bu yok deniyor bu telefonda aradığım özellikler varmı kullanıcıları söylesin cevap versin
    - leri + ları nelerdir bu yanlış yorumlardan dolayı bende yanlış düşünüp yanlış yorum yazdım...
  • WİFİ var
    Ön Kamera var
    Otofokus yok
  • quote:

http://www.teknovadi.com/nokia-cep-telefonlari/nokia-701/
    bu linkte otofokusda var diyo arkadaşlar anlamadım ben olayı yahu , her yorumda şu yok bu yok deniyor bu telefonda aradığım özellikler varmı kullanıcıları söylesin cevap versin
    - leri + ları nelerdir bu yanlış yorumlardan dolayı bende yanlış düşünüp yanlış yorum yazdım...

Arkadaşım bu cihazda otofokus yok. Nerede yazıyorsa yanlış bilgi verilmiş.
  • tam odaklı kamera denen şey ne oluyor arkadaşlar?
    bilmediğim için soruyorum , şimdi hd videolarına baktım youtube daki örneklere bir inceleme içindede tam odaklı falan diyip geçiyor
  • quote:

tam odaklı kamera denen şey ne oluyor arkadaşlar?
    bilmediğim için soruyorum , şimdi hd videolarına baktım youtube daki örneklere bir inceleme içindede tam odaklı falan diyip geçiyor

Bunu sorduğuna göre kamerayla çok fazla ilgili değilsin. Uzak mesafelerde herhangi bir sorun yaratmaz. 10 cm yakından resim çekmeyeceksen herhangi bir problem olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

tam odaklı kamera denen şey ne oluyor arkadaşlar?

Bunu sorduğuna göre kamerayla çok fazla ilgili değilsin. Uzak mesafelerde herhangi bir sorun yaratmaz. 10 cm yakından resim çekmeyeceksen herhangi bir problem olmaz.

evet pek ilgili değildim araştırdım biraz EDoF muş tam odaklı dedikleri şeyin adı , genel olarak resmin netliği sağlayan mercek ayarlaması , tek bir noktaya mercek ayarlamadığı için makro mod da yada yazı/belge resimleri çekmekte başarısız otofokusa nazaran

yabancı birkaç yerde okudum aşağı yukarı fikir şekillendi, otofokus lazım özellikle kağıt üstünde yazı/teknik bilgiler için sanırım bu telefon bana göre değil :D E71 ile biraz daa devam edeyim f/p da iyi ve beklentilerimi karşılayacak bir model çıkana kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailduger

wireless yokmuş ön kamera yokmuş hurafe bunlar bende niye var peki :P 701 kullanıcısıym

İsmail kardeş detaylı bir açıklama yapabilirmisiniz kullanıcı olarak (telefonda wifi var youtube den bakabilirsiniz..)donma problemi varmı dokunmatiği nasıl gibi
  • Ekran amoled olmaması,af olmaması,tv çıkışı var ama hdmı ve dlna olsaydı malum yeni bir ürün olduğu için olumsuz sayılabilir.BENCE... çıksa da artık (vodafone haricinde) birebir görüp inceleyip karar versek.
  • nokia nasıl böyle bir hata yapar anlamadım , 701 gibi üst düzey özelliklere sahip bir makineye otofokus koymaması düşündürücü,
    inceledim makineyi, yakından çekimde odaklama olmadığı için yazılar okunmuyor, bulanık bir resim çıkıyor, ancak orta büyüklükte yazıları okuyabilirsiniz,
  • Nokia son dönemde çıkardığı birçok telefona otofokus koymadı. Bence büyük bir hata/eksiklik bu...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.