ya ben galiba bu telefonu almaya karar verdim...siz ne düsünüyorsunuz? Aranizda bu telefonu kullananlar var mi?CVP PLEASE
sakın sakın sakın benim arkadas aldı baktım iiiiigrenc tipi süper ama aldanma sakın kamerası bombok kendini tanımıyosun yavas ekranı kucuk piksel kotu....bence cx65 al herturlu daha güzel bendede cx65 var zaten .hem daha ucuz kazık ta yemezsin umarım beni dfinlersin cok ciddiyim telefonumun reklamı icin degil benden sana tavsiye basını böle vurursun valla..........
öncelikle para buna yettiği için mi bunu alıyosun yoksa telefonu sevdiğin için mi
bana bütçeni söyle sana en iyi telefonu söyliyim istediğin özellikleri de yaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: kaplanmete
öncelikle para buna yettiği için mi bunu alıyosun yoksa telefonu sevdiğin için mi
bana bütçeni söyle sana en iyi telefonu söyliyim istediğin özellikleri de yaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 milyar bütçe ne alıyım birazdaha ekleyip 6630 almayı düşünüyorum çıkınca
bence alma neden ??
symbian 8 = symbian 6 ve 7 deki prog. lar çalışmaz (hepsi değil ama % 75 ) mmc ve sd kart = ona uygun kart yok 1yıl 64 mb ile idare edicen kitlenme sorunu = telefon sistem hatasından çok fazla kitlito restart sorunu = telefon kendiliğinden restart atıyo
1 milyara alıcağın en ii telefon ya p900 dür yada 6670 dir
sen bana hangi özellikleri istediğini söyle ben sana ona göre tel söyliyim ????????????????????????
quote:
Orjinalden alıntı: kaplanmete
bence alma neden ??
symbian 8 = symbian 6 ve 7 deki prog. lar çalışmaz (hepsi değil ama % 75 ) mmc ve sd kart = ona uygun kart yok 1yıl 64 mb ile idare edicen kitlenme sorunu = telefon sistem hatasından çok fazla kitlito restart sorunu = telefon kendiliğinden restart atıyo
1 milyara alıcağın en ii telefon ya p900 dür yada 6670 dir
sen bana hangi özellikleri istediğini söyle ben sana ona göre tel söyliyim ????????????????????????
şimdi alma mı diyorsun ama neden böyle hata veriyor bu tel
ah bir bilsem ben bunu alıcaktım ama bunları öğrenince vazgeçtim ben 6670 kullanıyorum ve mükkemmel üstü kesinlikle tavsiye ederim