Şimdi Ara

Nokia 8 için Android Oreo 8.0 güncellemesi dağıtılmaya başlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia 8 için Android Oreo 8.0 güncellemesi dağıtılmaya başlandı

Nokia’nın amiral gemisi Nokia 8 için Android Oreo güncellemesi yayınlandı. HMD yöneticisi Juho Sarvikas, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gün içerisinde güncellemenin geleceğini doğrulamıştı. Yaklaşık 1.5 GB büyüklüğündeki Android Oreo güncellemesi şuan indirilebilir durumda.

Nokia 8 Anroid Oreo Güncellemesi ile Gelen Yenilikler

Nokia, güncellemeyi daha hızlı verebilmek için saf Android arayüzü kullanıyor. Telefonun ön yüklü gelen uygulamalarına baktığımızda da Nokia’nın çok küçük dokunuşlar yaptığını görüyoruz. Hal böyle olunca Oreo güncellemesi ile gelen yeniliklerde Google’ın sundukları dışında pek yenilik yok.

Nokia 8 için Android Oreo 8.0 güncellemesi dağıtılmaya başlandı

Google tarafından sunulan ve Nokia 8’in güncelleme notlarında da yer alan yenilikler şöyle:

• Resim içinde resim modu
    • Uygulama ikonlarında bildirim noktaları
    • Kasım ayı güvenlik güncellemesi
    • Google Play Protect
    • Otomatik şifre doldurma
    • Telefonun açılış süresinde iyileştirmeler

Güncelleme şuan TA-1004 ve TA-1012 model numaralı cihazlar için yayınlandı. Önümüzdeki iki gün içerisinde tüm modeller için küresel çapta yayınlanması hedefleniyor. Eğer kullandığınız cihaza henüz güncelleştirme gelmediyse bile sık sık güncelleştirmeleri kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

• Tam nickine göre bir mesaj atmışsın. Adamlar güncelleme veriyor daha kulp takıyorsunuz ya. Nokia doğru yolda bunu her zaman söylüyorum. Android dünyasında ki en sıkıntılı durumu görüp ona göre rakiplerinin ötesine geçiyorlar. Daha önce de güvenlik güncellemelerini vermişlerdi herkes den önce.
  • güncelleme notlarının dışında sorunlu olan bazı şeyler fixlenmiştir yoksa sadece android 8 bu kadar olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: YARAMAZ ADAM

bu nedir yani 1.5 gb güncellme ederi sıfır

Tam nickine göre bir mesaj atmışsın. Adamlar güncelleme veriyor daha kulp takıyorsunuz ya. Nokia doğru yolda bunu her zaman söylüyorum. Android dünyasında ki en sıkıntılı durumu görüp ona göre rakiplerinin ötesine geçiyorlar. Daha önce de güvenlik güncellemelerini vermişlerdi herkes den önce.
  • 1 gün kadar N8 kullandım. telefonu kutusundan çıkardım güncelleme Üstüne güncelleme geldi. En son kasım ayı güncellemesini görünce helal dedim. çünkü elimdeki note 8 e hala kasım ayı güncellemesi verilmedi. Ağustosta kaldı. :)

Cihaz S835 ile doğal olarak gayet seri çalışıyor. Kamera en iyisi olmasada gayet güzel çekiyor. f/ P Ürünü gibi su an ki fiyatı ile.

Not: Samsung un hakkını da yemeyelim gerçekten muazzam bir cihaz yapmış. şu güncelleme sorununu da olmasa ah ah...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

1 gün kadar N8 kullandım. telefonu kutusundan çıkardım güncelleme Üstüne güncelleme geldi. En son kasım ayı güncellemesini görünce helal dedim. çünkü elimdeki note 8 e hala kasım ayı güncellemesi verilmedi. Ağustosta kaldı. :)

Cihaz S835 ile doğal olarak gayet seri çalışıyor. Kamera en iyisi olmasada gayet güzel çekiyor. f/ P Ürünü gibi su an ki fiyatı ile.

Not: Samsung un hakkını da yemeyelim gerçekten muazzam bir cihaz yapmış. şu güncelleme sorununu da olmasa ah ah...

hocam n8 şeklinde yazınca önce "nasıl yani" dedim :D ben de nokia'nın şu anda doğru yolda olduğunu düşünüyorum. kasa kalitesi de oldukça kaliteli görünüyor. ayrıca n6'yı n8'den daha çok beğeniyorum :))

• Nokia 6 yı canlı görme fırsatım olmadı. Ama Nokia8 in malzeme kalitesi güzel. Nokia üzerine koyarak giderse zamanla android dünyasında kendisine yer bulabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok büyük yenilik bunlar hemen s7 edgeimi satip nokia 8 almaya gidiyorum. Onu geçtim de android 5.0dan sonra ben hiç bir sürümde iyi bir yeniliğe rastlamadım. Aynısı ios içinde geçerli. Platformlar iyiden iyiye yerine oturdu zaten yillar içinde evrimini tamamladı. Bundan sonra guncellemelerin pek bir önemi kalmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

quote:

Orijinalden alıntı: YARAMAZ ADAM

bu nedir yani 1.5 gb güncellme ederi sıfır

Tam nickine göre bir mesaj atmışsın. Adamlar güncelleme veriyor daha kulp takıyorsunuz ya. Nokia doğru yolda bunu her zaman söylüyorum. Android dünyasında ki en sıkıntılı durumu görüp ona göre rakiplerinin ötesine geçiyorlar. Daha önce de güvenlik güncellemelerini vermişlerdi herkes den önce.

Android sürümünün er ya da geç gelmesi bence tercih sebebi değil. Stok android ile geliyor nokia lar o yüzden her güncellemeyi pixel modeller gibi hızlıca alıyor. Fakat 2 sene sonra güncelleme alacak mı? Önemli olan bu sorunun cevabı. Onuda bekleyip göreceğiz.

• Şair diyor ki : Nokia is back !!

• Diğer markalar daha Oreo'yu yayınlayacaklar. Nokia güncelleme işinde eğer bu şekilde seri olursa sırf bunun için önemli bir kitle Nokia'yı tercih edecektir. Adamlar bildiğin Zeiss lensli Pixel yapmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.