Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanılan hafızayı ya sim kart seç ya da telefon..
    Her ikisi bir arada olmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYFTP

İstanbul'da yaşayan arkadaşlar arasında Nokia 808'in navigasyon özelliğini kullananlar var mı? Haritalar uzun süredir güncellenmemiş. Mevcut durumda bu cihazla navigasyon için iş görür denilebilir mi?

zannetmiyorum, ben Konya'da yaşıyorum ve içinde yüklü haritalar beni çok fazla hayal kırıklığına uğrattı...
  • TYFTP T kullanıcısına yanıt
    sürekli kullanıyorum. şimdiye kadar hiç üzmedi.
  • FACEBOOK BİLE NOKIA 808 İN 41 MP OLDUĞUNU TESCİLLEDİ ARKADAŞLAR

NOKIA 808 in 41 mp olduğuna inanmayanlara cevap olsun

Scam ile 41,5 MP de çekilen bir fotoğrafı Facebook da yorum altına eklemye çalışırken Facebook un verdiği cevap

https://store.donanimhaber.com/0e/d7/b9/0ed7b978cd00cead3ddcc8ea116b6be7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orick -- 2 Temmuz 2014; 21:04:04 >

• orick kullanıcısına yanıt
    Bu iyiymiş gerçekten
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben de konuyu biraz araştırdım.

Nokia 808'de navigasyon için Nokia Maps 3.09 sürümü (12 Kasım 2012 tarihli) kullanılıyor. Diğer bütün uygulamalara olduğu gibi buna da güncelleme beklenmiyor. Lumia serisindeki Here uygulamasına göre özellikleri kısıtlı olsa da, hatta online servisler birer birer kapatılsa da offline navigasyon seçeneği sağlamasıyla ortalama kullanıcı için hala cazip. Uygulamanın kullandığı haritalar güncelleme almaya devam etse hiç sorun değil. Ama Nokia Maps 3.06-3.09 sürümleri için son harita güncellemesi (v2.50.103) 3 Temmuz 2013'te yapılmış. Çok büyük ihtimalle bu son harita güncellemesiymiş. Yani, bir süre sonra haritalar yetersiz kalmaya başlayacak.
  • bu akşam ki 8 mp lik foto denemem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonun önüne böyle bir dürbün koysak uzak noktaları çekimde kullanabilirmiyiz bilgisi olan varmı

www.n11.com
    Dürbün Çeşitleri & Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/bushmanbn1-16x40-tek-gozlu-durbun-P16158249

• quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

bu akşam ki 8 mp lik foto denemem :)

bu ışıklar için ne yapmak gerekiyor

• hocam bu ışıklar için cihazı bir yere sabitleyip esntantene hızını 4 sn falan yapmak yeterli. Nokia 808 de enstantene ayarı yok ama flaşı kapayıp, nd filtre açıo isoyu 100 falan yapınca 2.7 sn ile çekiyor. Bu da onun sonucu.

Edit: odaklamayı hiperfokal seçmiştim. Yazmayı unutmuşum

bunu da şimdi yürürken çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 4 Temmuz 2014; 23:25:49 >
  • Hocam nd filtre zaten gündüz bile fotonun karanlık çıkmasına neden oluyor.Nasıl başardınız nd filtre ile bu kadar ışık toplamayı
    Ben çok uğraştım, tripot olmadan mümkün değil... Ya da yakın bir noktayı hedef alıp falşı patlatınca arka plan net çıkıyor.. Bunu dışında kompaktlar bile
    başaramıyor.. Gece çekimleri için ancak dslr ve tripot çözüm.

Ağacı hedef alıp flaşı patlatınca arka planı yakalayabildim.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 5 Temmuz 2014; 16:28:02 >

• Ya resimdeki o kırmızı ve beyaz ışıklar araba farları. Uzun pozlama ile ışığın izdüşümünü çekiyor makina. Uzun pozlama olduğu içinde cihazın sallanmaması gerekiyor. İlk resimde üst geçitte idi. Kenara koydum 2.7 sn hareketsiz çektim. 😃
    İkinci resimde bir ağacın kenarına pustum. Elimle ağaç arasında sıkıştırdım cihazı. Araba geçtikçe foto çektim. 😃
  • Ahize sesi az diye 1020'yi satıp 808'e döndüm ama aradan baya zaman geçti unutmuşum
    meğer 808'in ahize sesi de çok azmış.
    808 de ahize sesini yükseltmenin bir yolu var mı?
    Bir de en iyi cfw hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 8 Temmuz 2014; 2:25:37 >
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Cfw için gecebekçisi purepack 4x4 ü önerebilirim..

• Peki mümkünse nereden indireceğimi de yazar mısın?

• Şu telefonun ahize sesini yükseltecek bir yol yok mu?
    Telefonu seviyorum fakat 1020 gibi bunun da ahize sesi çok az.
    Çözüm bulamazsam mecburen satacağım.
    Cfw çözüm olmadı mı hocam ?
  • Çok az etkisi oldu
  • arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz harita uygulaması var mı yoksa ayrılacam telefonla windows phone bakacam
  • 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.