Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slmsoyle

arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz harita uygulaması var mı yoksa ayrılacam telefonla windows phone bakacam

WP bak artık hocam, cihaz ölmeye uğraşıyor. Ama Ovi Maps en iyilerdendi sanırım.
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    sabah bir ilçede akbank ı bulayım dedim, navigasyon lazım oldu bulamadı. biraz önce here maps e baktım o da tırt. şimdi eşim'n android telinde eski kullandığım navitel e baktım. onda buldum ne varsa ruslarda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

sabah bir ilçede akbank ı bulayım dedim, navigasyon lazım oldu bulamadı. biraz önce here maps e baktım o da tırt. şimdi eşim'n android telinde eski kullandığım navitel e baktım. onda buldum ne varsa ruslarda var

Google Maps iyidir iyi. Sesli navigasyon yok tabi. Garmin'e baktınız mı?
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    ben internetsiz kullanım olarak navitel i beğeniyorum android kullandığım günlerden.
    windows phone da da varmış. garmin kullandım ama karmaşık geldi bana.
  • izmir şahin tepesinden bir görüntü.
    808 ile çekilmiş 12 tane fotoğrafın birleşiminden meyndana gelen panoramik bir kare.
    tabi fotoğrafın renkleriyle de biraz oynandı.

• Ne uğraşırdik garmin kurmakla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    o değil de garmini bırak ta hocam sana bir şey soracam..

ben bu ara acaba diyorum nokia 808 i değiştirsem mi. tabii bu kalite de kamera bulamayacağımdan 5 mp ucuz telefonlara bakıyorum.

sence lumia 630 gibi bir model mi bakmalıyım yoksa blackberry q5.

niye blackberry dersen bazı android uygulamalarının apk sını blackberry e kurabiliyor muşuz. mesela navigasyon gibi.
  • oscartiger kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir fotoğraf
  • teşekkür ederim. :)
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Söylemiş olduğun iki cihazdan da uzak durmanı tavsiye ediyorum..

808 'i de değiştirme..
    tamam o zaman navitel yükleyim ben buna

• slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Bende vardi bir ara,sorunsuzdur..

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Ne uğraşırdik garmin kurmakla..

Gerçekten ne uğraşıyorduk
    Hocam 808 duruyor değilmi? Valla niyetim 808 i son noktasına kadar kullanmak ve galiba bundan sonrada böyle bir kamera yapmazlar.. Şu an yine g2 kullanmaya devam ediyorum ama fotoda her zaman 808 derim başka söze gerek yok.

• mh. kullanıcısına yanıt
    Durmazmı hocam,canımız ciğerimiz

Sen g2 de devam,artik g3'e terfi edersin..

Valla hocam g2 değiştirmeyi düşünüyordüm g3 e geçecektim ama kasa sağlamlığı olsun bataryası olsun ve cihazda ısınma sorunu gibi şeyler meydana çıktı bende şuan beklemedeyim ve bende g2 me g3 romu yükledim şuan cihaz resmen g3 oldu fotoğraf kalitesi olsun hız olsun cihazda baya fark etti normal yazılımla ısınan g2 cihazım şuan g3 romla hiçbir şekilde ısınmıyor ve gayette memnunum şuan beklemedeyim ama bir yandanda gözüm g3 yani gönlüm kaymıyor değil...

• Ekonomik olarak sıkıştım bir iki haftaya iPhone 4S'yi satacak gibiyim. 808'i tekrar kullanayım diye baktım da cidden iPhone'u özleyecek gibiyim. Hiçbir uygulama yok yahu. :) Ama şu da var ki kullanım kolaylığını çok özlemişim. Kullanım olarak benim nazarımda hâlâ en gelişmiş işletim sistemi.

@slmsoyle Garmin'i kur. Navitel aslında daha iyi ama harita konusunda Garmin'in eline hiçbiri au dökemez.

• evet arkadaşlar garmini kurdum bir de internetten 2014 başarsoft haritası buldum dün süper oldu. yalnız garminde klavye hatası var, onu da tesadüf ekranı kilitleyip açınca klavyenin geldiğini fark ettim.

bir tane tema kurdum adı DONNA BLUE
    bir tane saat widgeti indirdim şeffaf LCD DİGİTAL CLOCK
    bir tane ekran koruyucu kurdum NOKİA SLEEPİNG SCREEN
    hava tahminleri için GİSMETEO kurdum yine şaffaf widgeti var.
    yukarda pil göstergesini görmek için ION BATTERY TIMER kurdum
    bir ara swype klavye kurdum ama beceremedim kullanmayı hatalıydı herhalde

internette bulduğum bazı uygulamaları kurdum şimdi telefona sıfır baştan vuruldum diyebilirim.
    bunlarda görüntüler

EDİT: bugün biraz daha uraştım swype input u da hallettim :) beni bir yıl daha sağlam götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 20 Temmuz 2014; 13:38:31 >

• Kullanisi olarak ben bu telefonun haddinden fazlasiyla abartildigini dusunuyorum.Ben aldigima pisman oldum ve fazla kullanmadan sattim..Ustelik sadece fotograf makinesi niyetine aldigim halde..Cihazin kamerasi yetersiz isikta, evin icinde inanilmaz yetersiz.Cektigim resimlerin ucte biri flu..Flash patladiginda bile karanlik cikiyor bazen hatta bazen de resim bembeyaz oluyor flashtan..Ozellikle ic ortamda portre resimleri cok kotu.Kirmizi goz u Kirmizi goz engelleyen flash i acsaniz dahi engelleyemiyorsunuz, ozellikle de bebek resimlerinde..Kamera bariz eski teknoloji..Dis mekan manzara cekimi harika.Eger sadece bu amacla alacaksaniz alin ama ben her yerde her sartta iyi fotograf cekmek istiyorum diyorsaniz Galaxy S4 zoom bile bundan cok daha iyi cekiyor emin olun..Sensor buyuklugu bu kadar fazla olan bir telefondan dusuk isik altinda biraz daha iyi performans beklerdim sahsen..Ama bence bu telefon artik miadini coktan doldurmus, ille de Kamera olsun fiyati da uygun olsun diyorsaniz Lumia 925 den bile cok daha fazla memnun kalirsiniz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Kullanisi olarak ben bu telefonun haddinden fazlasiyla abartildigini dusunuyorum.Ben aldigima pisman oldum ve fazla kullanmadan sattim..Ustelik sadece fotograf makinesi niyetine aldigim halde..Cihazin kamerasi yetersiz isikta, evin icinde inanilmaz yetersiz.Cektigim resimlerin ucte biri flu..Flash patladiginda bile karanlik cikiyor bazen hatta bazen de resim bembeyaz oluyor flashtan..Ozellikle ic ortamda portre resimleri cok kotu.Kirmizi goz u Kirmizi goz engelleyen flash i acsaniz dahi engelleyemiyorsunuz, ozellikle de bebek resimlerinde..Kamera bariz eski teknoloji..Dis mekan manzara cekimi harika.Eger sadece bu amacla alacaksaniz alin ama ben her yerde her sartta iyi fotograf cekmek istiyorum diyorsaniz Galaxy S4 zoom bile bundan cok daha iyi cekiyor emin olun..Sensor buyuklugu bu kadar fazla olan bir telefondan dusuk isik altinda biraz daha iyi performans beklerdim sahsen..Ama bence bu telefon artik miadini coktan doldurmus, ille de Kamera olsun fiyati da uygun olsun diyorsaniz Lumia 925 den bile cok daha fazla memnun kalirsiniz bence

Yok hocam bu telefonla çekilen fotoğrafları başka bir cihazda da çekemezsiniz 1020 dahil gece çekimi olarak 1020 daha iyi olabilir ama genel anlamda halen 808 in üstüne telefon olduğunu zannetmiyorum, tabi birde şu var günlük kullanımda internet kullanan kesime hitap etmiyor pek sadece kamera ve normal kullanım için uygun bir telefon bu saatten sonra başka birşey için alınmaz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Kullanisi olarak ben bu telefonun haddinden fazlasiyla abartildigini dusunuyorum.Ben aldigima pisman oldum ve fazla kullanmadan sattim..Ustelik sadece fotograf makinesi niyetine aldigim halde..Cihazin kamerasi yetersiz isikta, evin icinde inanilmaz yetersiz.Cektigim resimlerin ucte biri flu..Flash patladiginda bile karanlik cikiyor bazen hatta bazen de resim bembeyaz oluyor flashtan..Ozellikle ic ortamda portre resimleri cok kotu.Kirmizi goz u Kirmizi goz engelleyen flash i acsaniz dahi engelleyemiyorsunuz, ozellikle de bebek resimlerinde..Kamera bariz eski teknoloji..Dis mekan manzara cekimi harika.Eger sadece bu amacla alacaksaniz alin ama ben her yerde her sartta iyi fotograf cekmek istiyorum diyorsaniz Galaxy S4 zoom bile bundan cok daha iyi cekiyor emin olun..Sensor buyuklugu bu kadar fazla olan bir telefondan dusuk isik altinda biraz daha iyi performans beklerdim sahsen..Ama bence bu telefon artik miadini coktan doldurmus, ille de Kamera olsun fiyati da uygun olsun diyorsaniz Lumia 925 den bile cok daha fazla memnun kalirsiniz bence

Yok hocam bu telefonla çekilen fotoğrafları başka bir cihazda da çekemezsiniz 1020 dahil gece çekimi olarak 1020 daha iyi olabilir ama genel anlamda halen 808 in üstüne telefon olduğunu zannetmiyorum, tabi birde şu var günlük kullanımda internet kullanan kesime hitap etmiyor pek sadece kamera ve normal kullanım için uygun bir telefon bu saatten sonra başka birşey için alınmaz zaten

Ben sirf kamera olarak aldim zaten..Ve de cok pismanim.Acikca da yazdigimi dusunuyorum sebeplerini.Eger manzara dag tas tepe cekecekseniz 10 numara kamera.Ancak insan ve ic mekan cekimleri berbat..Misal bir dugune gittiniz.Arkadasiniz Galaxy S4 ile fotograf cekiyor, siz de dur bendw 41 mp makine var onla cekeyim de gor derseniz, arkadasiniza karsi rezil olmanix kuvvetle muhtemel..Hele ki portre ve insan cekimleri bana 25-30 sene oncesindeki Kodak manual fotograf makinemizi hatirlatti..Lumia 1020 den kesinlikle iyi degil. Sensör buyuklugune aldandim ben de, ancak optik sabitleyici olmamasi ve dusuk isik altinda cok zayif kalmasindan dolayi manzara cekimleri haric cogu dusuk mp li yeni nesil telefonlarin gerisinde kalir diger cekimleriniz...

• 
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.