selam arkadaşlar. bende 8310 var. şimdi bu 8310 için kablo aldım. kablo orjinal değil. ama üzerinde 8310 yazıyor. birde yanında cd verdiler. kabloyu telefona ve usb porttan bilgisayara bağlıyorum. mat usb diye usb portu tanıyor fakat cd de yer alan driverlerın içinde 8310 yok. bu driver ı nereden bulabilirim ? nokianın sitesinde yok. yardımlarınız için teşekkürler.
ah be dostum yaa keske kabloyu almadan once biraz su forumu karıstırsaydın 8310 u kabloyla maaalesef baglaamıyosun. yanlızca kızılotesiyle. ne guzelde yazmıssın 8310 cable driverdiye ama maalesef boyle bisii yoq. kabloyu verebilirsen hemen geri ver.
usta elindeki usb kablo ise sadece bir driver var butun usb kablolar için...Baglanabilen birkaç kişinin oldugunu duydum dene bence...
dostum ancak kızılötesi ile bağlanabilirsin. infrared alman gerekecek. onlarda çok pahalı diğil yani data calo alcana onu alabilirdin.. bende bütün driverlerı var kullanıyorum. hatta melodi logo programları vede sim kartı da yönetebiliyorsun hepsi var.. yardımcı olurum.