Şimdi Ara

Nokia 9500 ve jasjar hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 9500 deki internet browser ile banka sayfalarına girip işlem yapabiliyormusunuz ? Bilen varsa bilgi vermesini rica edicem Forumda Jasjarın Banka sayfalarında işlem yapamadığını yazmışlar windows mobile 5 teki explorer java script leridesteklemiyor mu ?

• dostum 9500 la bir poh yapamazsın çok kötü ve işe yaramaz bir tel.
    jasjar ile banka işlemlerini yapabilirsin (bizzat kullandım ve garanti bankasının internet bankacılığı işlemlerini sorunsuz şekilde hallettim) tabii bunu yaparken netfront ile yaptım explorer da denemedim...
  • merhaba arkadasım netfrontla garanti bankasının internet sayfasına girdiğini yazmışsın aceba nerden yükleyebilirim netfrontu yazarsan sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetoz1979

merhaba arkadasım netfrontla garanti bankasının internet sayfasına girdiğini yazmışsın aceba nerden yükleyebilirim netfrontu yazarsan sevinirim...

Netfront 3.2 sürümü var ama windows mobile 2003 için
    3.3 sürümü çıktımı bilmiyorum ama bu sürümü net ten bir ara bu sürüm windows mobile 5.0 için çıkacak .
    Bu arada Jasjar dan memnunmusun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

dostum 9500 la bir poh yapamazsın çok kötü ve işe yaramaz bir tel.
    jasjar ile banka işlemlerini yapabilirsin (bizzat kullandım ve garanti bankasının internet bankacılığı işlemlerini sorunsuz şekilde hallettim) tabii bunu yaparken netfront ile yaptım explorer da denemedim...

Arkadasa %100 katiliyorum. Zira Nokia 9500 klavye, Wi fi, zart, zurt, gosteris eklenmis ici fosss bir alettir, her zaman ki Nokia felsefesinin bir urunu olarak. 156 MHz islemci barindirir bunyelerinde ve o islemci makinenin temel islevlerinden olan, tam ekran divx oynatmaktan bile yoksundur. Zira ekrani 640*200 dur ve o boyuttaki divx i 156 MHz islemci kaldirmaz. Kaldi ki 9500 daki Symbian surumune uyumlu yazilim bulmak cidden problemdir. Ayrica Symbian hic bir zaman Windows un yerini tutamaz ve Symbian li makineler icine program kurulabilen cep telefonlarindan oteye gidemez.
    Jasjardan bahsedeyim, 520 MHz islemci gucuyle biraz DivX i 3d oyunlar ve calistiramayacagi program yoktur. Canavar gibim de hizli calisir. 156 MHz Symbian la yasayacagin kilitlenme problemlerini dusun....

Ya malesef forum da 9500, P910i gibi telefonlar ile bu pocket pc ler cok karsilastiriliyor. Yazik diyorum ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 8 Şubat 2006 16:03:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

dostum 9500 la bir poh yapamazsın çok kötü ve işe yaramaz bir tel.

Arkadasa %100 katiliyorum. Zira Nokia 9500 klavye, Wi fi, zart, zurt, gosteris eklenmis ici fosss bir alettir, her zaman ki Nokia felsefesinin bir urunu olarak. 156 MHz islemci barindirir bunyelerinde ve o islemci makinenin temel islevlerinden olan, tam ekran divx oynatmaktan bile yoksundur. Zira ekrani 640*200 dur ve o boyuttaki divx i 156 MHz islemci kaldirmaz. Kaldi ki 9500 daki Symbian surumune uyumlu yazilim bulmak cidden problemdir. Ayrica Symbian hic bir zaman Windows un yerini tutamaz ve Symbian li makineler icine program kurulabilen cep telefonlarindan oteye gidemez.
    Jasjardan bahsedeyim, 520 MHz islemci gucuyle biraz DivX i 3d oyunlar ve calistiramayacagi program yoktur. Canavar gibim de hizli calisir. 156 MHz Symbian la yasayacagin kilitlenme problemlerini dusun....

Ya malesef forum da 9500, P910i gibi telefonlar ile bu pocket pc ler cok karsilastiriliyor. Yazik diyorum ben...

Bilgi için çok teşekkür ederim.Jasjarı bende yakından inceledim gerçekten tüm özellikleri harika ama Türkiyede bu tip cihazlara ulaşmak çok zor ulaşsanız bile inanılmaz pahalı mart ta KVK nın getirmesi bekleniyorki fiyatı çok uçuk 1720 USD bu fiyata rahatlıkla bir notebook alınabilir yurt dışından geldiğinde de artık kayıt gibi bir zorluk var önünde. Yani türkiyede yaşayan birinin bu tip cihazları kullanması için bir sürü engel var. Hayat bizim gibi teknoloji meraklıları için çok zor.

• jasjar hakıkaten su anda pıyasada gordugum en kalıtelı ve kullanıslı bır pda bıraz buyuk ama ozellıklerı bu eksısısnı kapatıyor bence herkese tavsıye ederım tek sıkıntım garantı bankasının ınternet subesıne gırebılmek baska bısey ıstemıyorum bunu ayrıntılı olarak anlatabılecek bırısı varsa sevınırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki hiç explorer dışında başka bir şey denedin mi opera filan gibi millet zaten net frontu tavsiye ediyor acaba operada var mı böyle bir özellik?
  • ppc ler için en iyi browser şu an için net front (ama illeride ne olcağı belli olmaz)
    jasjar çok klas bir makina heleki kasası gerçekten çok iyi ve sağlam.o kadarda büğük değil ayrıca (jasjar isteyen
    biri büğüklüğünü sorun etmemesi gerekiyor bence ) ve tasarım olarakta gerçekten çok başarılı bir makina...
  • bencede şuanda en iyi en kaliteli pda-fon jasjar bide saony nın u70 ve u50 serisi tabi onlar xp ile çalışan cep bilgisayarları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.