Şimdi Ara

NOKIA BATARYALAR HAKKINDA TÜM BİLİNMESİ GEREKENLER [GÜNCELLENDİ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
8
Favori
48.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada hologram biraz daha net. Tekrardan teşekkürler.

NOKIA BATARYALAR HAKKINDA TÜM BİLİNMESİ GEREKENLER [GÜNCELLENDİ]
  • Özellikle 1. ve 3. görüntülerde orijinal olduğu net olarak anlaşılıyor. 2. resimde bahsettiğiniz turuncu görüntü sabit ve düz bir görüntü değil.
    Kırmızı rengin gün ışığı vurmuş hali. Ben de bataryama bakıp kontrol ettim şimdi birebir karşılıyor. Zaten bahsettiğim gibi bunları orijinal kutularında bu tip mağazalarda bulamazsınız.
    İnceleme sayfasında gördüğünüz kutularda bu tip mağazalar sadece fason olarak satışını yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 17 Mart 2012; 12:44:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

quote:

Orijinalden alıntı: aklauygun

ankara carrefour aveadan nokia bl-4c batarya almıştım,ilk kullanımda baya uzun süre gitti,fakat başka bir telefoncuya gösterdiğimde orjinal olmadığını öğrendim.daha sonra ankamall nokia shoptan orjinal batarya aldım.ikisinin de görünüm ve kullanım açısından bir farkı yok.bence nokia shoplar da çinde üretilen fason dediğiniz bataryaları sırf orjinal olduğuna inanalım diye daha pahalı satıyor,yani pazarlama stratejisinden başka bir şey değil.

Orijinal BL-4C kolay rastlanan batarya değildir. Nokia Shop'ların genelinde fason batarya satılıyor artık. Fiyatlarının yüksek olması da pazarlama stratejisinden başka bir şey değil.

Ayrıntılı bilgilendirme için ben de çok teşekkür ediyorum...

Ayrıca, zaman ayırıp soruları cevaplamanız da gerçek bir özveri.. Emeğinize sağlık....

Ankara'da orijinal nokia bataryası alabileceğimiz bir yer önerebilir misiniz?

Selamlar

• Konuya güncel bilgiler ilave edilmiştir.
  • Pm...:-)) Valla insanlara güven kalmadı....
  • orijinal BL-5J batarya alacağım ama internet sitelerinde 15 tl ile 45 tl arasında değişiyor. sadece fiyata bakarak ta orjinalliğinden emin olamıyorum.
    dün media markt ta 35 tlye gördüm. orda satılan batarya sizce orijinal midir ya da çin orijinali midir? media markt ı bilen var mı?

edit: ayrıca media markttaki bataryaların üzerinde bandrol yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfunto -- 5 Ağustos 2012; 16:21:38 >
  • Ben ankara electroworldden almistim bur batarya. Su ana kadar isinma yok, bluetooth ile bilgisayra baglanip internete giriyorum, eski pil asiri isinirdi, bunda sorun yok. Ama o nokianin el hologrami da yok.
    50 liraydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm hocam BL-5C Batarya yeni alındığında kaç saat şarz olmalı ilk kez
  • Arkadaşlar konuyu desteklediğim Nokia resmi sitesinin linkleri sitede yapılan köklü değişiklikler nedeniyle kullanım dışı kaldı.
    Bu nedenle yeniden düzenleyip güncelledim konuyu. Resmi sitenin düzenlenmiş yeni arayüzünden linklerle yeniledim. Ayrıca bazı bilgiler ilave ettim.

Her türlü sorunuzu burada paylaşabilirsiniz.
  • Bende nokia 1110 var bugün elimde dururken durduk yere ısındı şarja felanda takılı değildi direk ısınmaya başladı sonra çıkardım bataryayı taktım çalışmadı neden olmuş olabilir ? lütfen cevap
  • telefon yere falan düştümü yada herhangi bir darbe falan aldımı eğr böyle bir durum oldu ise cihazın fiziksel olarak zarar görmüş olabilir bataryanı başka bir telefonda deneme şansın varsa dene bataryan kendi içinde arızalanmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Arkadaşlar konuyu desteklediğim Nokia resmi sitesinin linkleri sitede yapılan köklü değişiklikler nedeniyle kullanım dışı kaldı.
    Bu nedenle yeniden düzenleyip güncelledim konuyu. Resmi sitenin düzenlenmiş yeni arayüzünden linklerle yeniledim. Ayrıca bazı bilgiler ilave ettim.

Her türlü sorunuzu burada paylaşabilirsiniz.

İnceleme yapan arkadaşın eline sağlık, tam hakkını vermiş. Benzer incelemeyi Nokia Şarj cihazları içinde yapmasını bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 6 Şubat 2013; 0:05:07 >

• Bugün telefoncudan c6ya batarya aldım da 10tl ye bu konuyu şimdi gördüm,bi inceleyeyim.
  • aydınlatıcı bilgileriniz için çok teşekkürler

bugün bl-5c batarya aldım 21tl civarı fiyata (hızlıal.com değil.). bandrolü yoktu. bp-6m kutusunda gönderilmiş. aldığım site 1 aya kadar geri iadeyi de kabul ettiğini sözlü olarak ifade etti.ayrıca yeni bataryaların bandrolsüz olduğunu söyledi(siz de ilk mesajda belirtmişsiniz.) bir nokia shopa göstersem orijinal olup olmadığını anlayabilirler mi? bataryada made in vietnam yazıyor(vietnam yazısını bir bataryada ilk kez görüyorum). bakalım verim alamazsam cayma hakkı var. yeni bataryayı kullandığım telefon 7610 (02-06-2005 üretimli).
    batarya şişmesini geciktirmenin/önlemenin yolu var mı? (orijinal batarya ve yan sanayi diye kandırıldığım çakma yeşil bandrollü bataryamın şişmesi kullanım süresini çok düşürüyor.)
    13nisan 2013 batarya şuan 7610da takılı ve az konuşmamdan mıdır bilmiyorum şarjı 5-7gün arası gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metep -- 13 Nisan 2013; 3:49:41 >

• Hocam eline sağlık gerçekten çok güzel aydınlatıcı bilgiler paylaşmışsın.peki istanbulda uygun fiyatlı orjinal batarya satan yerin adresini verirmisin?
  • Selamlar, konu için çok teşekkürler,

Geçen sene hızlı aldan 2 adet orijinal görünümlü BP-6M batarya almıştım, 7 saat anca gidiyordu.

Sonrada 2 adet Japon batarya aldım, onlar başta 2 güne yakın giderken sonra 1 güne düştü, sonrada saçma sapan açılmama, kafasına göre şarj etmeme vs sorunları yapmaya başladılar.

Şimdi orijinal BP-6M arıyorum ama bulamıyorum, izmitte Nokia shop yok, Noka bayisi cep telciler var ama gitsem önüme direkt hızlı al tipi sahte batarya çıkaracaklar biliyorum.

Hepsiburadada şunu buldum

http://www.hepsiburada.com/liste/rodrav-bp-6m-nokia-batarya/productDetails.aspx?productId=telbatrodnokbp6m&categoryId=16111&SKU=TELBATRODNOKBP6M&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelbatrodnokbp6m%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dBP%255cu002d6M%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

Rödrav BP-6M, isveç malı falan diyolar bunları bilen tanıyan kullanan varmı?

• rodrav.com diye sitesine baktım Türkçe ingilizce isveççe seçenekelri var, contact us ta adres falan yok sadece e-mail var, google da arattırınca sadece rodrav domainli site geliyor başka bişey yok, ebayda falan hiç yok, yine bi sahtecilik kolpacılık var
  • Kafama bir şey takıldı eğer bataryam hologramsızsa bunun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redway

Kafama bir şey takıldı eğer bataryam hologramsızsa bunun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

ben de böyle bir merak içerisindeydim. hatta bana gönderilen batarya alakasız bir kutudaydı.yorumlar iyiydi ama kafama takıldı bir kere. aradım şirketi bunun neresi orijinal nereden anlayacağim dedim. önce 1 hafta içinde beğenmezsen iade alalım dediler.bandrol yok nasıl orijinal olduğunu anlayacağim deyince yeni üretimler kutusuz ve bandrolsuz dediler.kendileri kutuluyorlarmış. 1aya kadar beğenmezsen iade alırız dediler. şimdilik memnunum 5-7gün arası şarj gidiyor.başka telefon olduğundan bunu konuşma ve mesaj dışı kullanmıyorum. ilk içindeki şarjı ne yaptıysam bitiremedim.tek çubukken şarja taktım. önceden aldığım 10tllik batarya rezaletti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metep

quote:

Orijinalden alıntı: redway

Kafama bir şey takıldı eğer bataryam hologramsızsa bunun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

ben de böyle bir merak içerisindeydim. hatta bana gönderilen batarya alakasız bir kutudaydı.yorumlar iyiydi ama kafama takıldı bir kere. aradım şirketi bunun neresi orijinal nereden anlayacağim dedim. önce 1 hafta içinde beğenmezsen iade alalım dediler.bandrol yok nasıl orijinal olduğunu anlayacağim deyince yeni üretimler kutusuz ve bandrolsuz dediler.kendileri kutuluyorlarmış. 1aya kadar beğenmezsen iade alırız dediler. şimdilik memnunum 5-7gün arası şarj gidiyor.başka telefon olduğundan bunu konuşma ve mesaj dışı kullanmıyorum. ilk içindeki şarjı ne yaptıysam bitiremedim.tek çubukken şarja taktım. önceden aldığım 10tllik batarya rezaletti.

Bende ilk başta şüpheye düştüm, bandrol göremeyince ama banada böyle bir açıklama yaptılar. Bende ki işin tuhaf tarafı bataryam çok dayanmıyor bu yüzden hala bir nebze olsa şüphe içersindeyim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.