Şimdi Ara

NOKIA BATARYALAR HAKKINDA TÜM BİLİNMESİ GEREKENLER [GÜNCELLENDİ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
8
Favori
48.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metep

quote:

Orijinalden alıntı: redway

Kafama bir şey takıldı eğer bataryam hologramsızsa bunun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

ben de böyle bir merak içerisindeydim. hatta bana gönderilen batarya alakasız bir kutudaydı.yorumlar iyiydi ama kafama takıldı bir kere. aradım şirketi bunun neresi orijinal nereden anlayacağim dedim. önce 1 hafta içinde beğenmezsen iade alalım dediler.bandrol yok nasıl orijinal olduğunu anlayacağim deyince yeni üretimler kutusuz ve bandrolsuz dediler.kendileri kutuluyorlarmış. 1aya kadar beğenmezsen iade alırız dediler. şimdilik memnunum 5-7gün arası şarj gidiyor.başka telefon olduğundan bunu konuşma ve mesaj dışı kullanmıyorum. ilk içindeki şarjı ne yaptıysam bitiremedim.tek çubukken şarja taktım. önceden aldığım 10tllik batarya rezaletti.

siz nerden aldınız bataryayı acaba hangi site? memnunsanız bende alayım ordan

• bende nokia telefonumu tamire vermiştim yanlız tamirden geldikten sonra sarj süresi kapanmaya başladı telefon sapıtmaya başladı ayrıca bataryamın arkasında "cell made in korea further processed in china" diye bir ibare var ama batarya hologram falan herşey orjinal gibi benim bataryayımı değiştirmişler bl-4u 1000mAh
  • quote:

Orijinalden alıntı: sight
    siz nerden aldınız bataryayı acaba hangi site? memnunsanız bende alayım ordan

PM attım. batarya konusunda problemim yok

quote:

Orijinalden alıntı: :.Batsu.:

bende nokia telefonumu tamire vermiştim yanlız tamirden geldikten sonra sarj süresi kapanmaya başladı telefon sapıtmaya başladı ayrıca bataryamın arkasında "cell made in korea further processed in china" diye bir ibare var ama batarya hologram falan herşey orjinal gibi benim bataryayımı değiştirmişler bl-4u 1000mAh

keşke önce bataryayı söküp öyle verseydiniz. ben tamire verdiğimde batarya,simkart,hafıza kartı söküp bana veriyorlar.öyle alıyorlar teli.neyse kötü bir tecrübe olmuş sizinki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metep -- 5 Mayıs 2013; 20:29:50 >

• 2006 yılında aldığım SonyEricsson W810i' nin bataryası çok kullanmama ve hiç değiştirmeme rağmen hala 3 gün gidiyor.Sanırım rekor kıracağım.
  • sertec türk malı ve garantili bataryalar var kullananlarda memnun . 5l 5c modelini alacağım galiba
  • tekkral34 hemşehrime çok çok teşekkür ediyorum.süper paylaşım.rabbim razı olsun.
  • Hacam ben lumia 525 kullanıyorum internette araştırdım bl 5j bataryalar diye 1930 ve 2450 mAh kapasiteli bataryalar geldi bunları kullansam telefona bir zararı olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ETA LUS marka BL-4C batarya bulma şansım var mı? Yıllar önce aldığım ETA PLUS batarya hala sapasağlam ve çok iyi gidiyor.

veya orijinal bl-4c satan bir yer kesin emin oldupğunuz bir yer varsa onu söyleyin. lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 7 Ocak 2015; 17:58:19 >
  • Merhabalar,
    ikinci bir telefonum olsun diye eski nokia 6300 ı ma batarya almak istiyorum, hepsi burda sitesinden daha pratik geliyor kandırıkçı mağazaları gezmektense yani kazıklanacaksam hiç olmazsa gezinmeden de olabilir. Asıl sorum ise orjinal batarya BL-4C fakat sanırım geliştirilmiş biraz ve artık BL-4CT çıkmış bu yeni T li versiyon 6300 uyarmı bilen site üyesi arkadaş cevaplıyabilirmi. kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aliderki

Merhabalar,
    ikinci bir telefonum olsun diye eski nokia 6300 ı ma batarya almak istiyorum, hepsi burda sitesinden daha pratik geliyor kandırıkçı mağazaları gezmektense yani kazıklanacaksam hiç olmazsa gezinmeden de olabilir. Asıl sorum ise orjinal batarya BL-4C fakat sanırım geliştirilmiş biraz ve artık BL-4CT çıkmış bu yeni T li versiyon 6300 uyarmı bilen site üyesi arkadaş cevaplıyabilirmi. kolay gelsin

Ekstra harfli bataryayla gelen telefona harf eksik batarya takıldığında çalışıyordu (hangi model telefon aklımda değil.). Ama harf olmayan bataryayla gelen telefona ekstra harf eklenmiş batarya takıldığında desteklememişti.
    Diyeceğim telefonunuza uyanı alın. Dediğim her telefonda olmayabilir.
  • anlaşıldı teşekkürler.. başka sitelerde bl-c5 ittire kaktıra ve törpüleyerek kullananlar olunca hatta uzun süre kullananlar ,ben de bari aynı formatın ekstra amperajlısını kullanabilirmiyim diye uyanıklık yapmaya çalışmıştım ama yurtdışı sitelerinde bile desteklemiyor diyor yapacak bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aliderki

anlaşıldı teşekkürler.. başka sitelerde bl-c5 ittire kaktıra ve törpüleyerek kullananlar olunca hatta uzun süre kullananlar ,ben de bari aynı formatın ekstra amperajlısını kullanabilirmiyim diye uyanıklık yapmaya çalışmıştım ama yurtdışı sitelerinde bile desteklemiyor diyor yapacak bişey yok

Ben tecrübeme dayanarak söyledim. Yoksa denemek/denememek size kalmış. ceptopc sitesinden almıştım önceden. Batarya orijinaldi, fiyatı da uygundu.
    Aldığım bataryanın bandrolü yoktu. Satıcı ilgiliydi. Telefonda sorularıma cevap vermişti. Hatta normalde 7gün içerisinde iade yapabilecekken, 1 ay dene beğenmezsen iade edersin demişti.
    Ürününe güvenmese bu şekilde güven verici olmazdı diye düşünüyorum.
    Batarya kullanımda da sıkıntı çıkarmadı. Performansı beni şaşırtmıştı. Sahtelerle uzaktan yakından alakası yok.
    Başka birine daha oraya önermiştim. Gelen aynı batarya bandrollü ve orijinaldi.
    Site şuan kapalı durumda ama bulabilirsem belki telefonunu özelden yazabilirim.

moderatöre not: site ismi eğer reklam olarak görülüyorsa/forum kurallarına aykırıysa lütfen site ismini gizleyiniz.

• Teşekkürler hocam,

İhtiyacım olunca size başvurucağım...
  • 5 sene E71 kullandım. Li-ion'du bataryası. Mediamarkt'tan alındı. Sarjı full kullanıyodum sürekli whatsapp mesaj konuşma vs 1.5 gün gidiyordu akşamdan akşama yarıdayken sarja takıyordum. Şimdi hiç kullanılmamış kutusunda birinden aldım E71 bataryası Li-polymer ve telefon akşam 5 ten gece 1-2 yi zor görüyor. 4 teyken şarj birden batarya zayıf diyor. O yüzden li-polymer gerçek li-ion fasondur lafı benim biraz kafamı karıştırdı. Çünkü li-polymer bataryada orjinal hologramını kodunu kontrol ettim ama 2009 yapımı. Nokia daha sonra li-ion'a geçti yani E71 içinde li-ion batarya üretmeye başladı li-ion bataryamda orjinal onuda kontrol ettim oda 2010 yapımı. Batarya bulmam lazım bunla idare edemem tavsiyesi olan varsa orjinal batarya lazım e71 acil :) e-bay'de var E71 bataryası hologramını dahi fotoğraflamış satıcı herkes güvenilir diyor ama kararsız kaldım. Ayrıca deji çok iyi diyorlar araştırıyorum onuda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frtkarll7 -- 18 Şubat 2015; 7:13:15 >

• Lumia satıyorlar ama orijinal bataryaları hiçbir yerde yok.

Benim de yakınıma Lumia için BL-5J batarya lazım oldu. Servisinde dahi ana sayfadaki gibi orijinal batarya yok, fason çıkıyor ve 50 TL.

BL-5J için orijinal batarya satan bir yer biliyor musunuz? İstanbul içi her yer olabilir. Nokia mağazalarında da mevcut değil.
  • Merhaba arkadaslar
    Oldukca fazla talep geliyor acikcasi akilli telefonlar oldukca yayildigi icin ihtiyac duyulmayacagini dusunmustum. Simdilik TTEC marka bataryalari tercih edebilirsiniz. Orijinal batarya tedarigine yakin zamanda baslamayi planliyorum. Hepinize iyi bayramlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo80

Hocam nerelere sordunuz acaba bende arıyorum orijinal ama hangi mağazalara danıştığınızı merak ettim ?

KVK bayilerine, Turkcell iletişim merkezlerine ve Nokia Shop mağazasına sordum.

Hala orijinal arıyorum.
  • Bana da e72 batarya lazım. Orijinal olması sorun değil, 1 günü görsün yeter. Sanalpazarda orijinal bpl ler 20 lira iviarı ama orijinal mi tartışılır.

Ttec 15 lira civarı. Başka ne olabilir?
  • NOKİA BLC 1 veya NOKİA BLC 2 (Nokia 3410 için) batarya arıyorum. Orjinal yada orjinal kalitesinde nereden bulabilirim?
  • iyi de nereden bulacağız 4-s yi mesela?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.