Şimdi Ara

Nokia BH-111/BH-214 (Güncel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
13.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben deneme yanılma yöntemiyle dediğin gibi yaparak buldum hocam teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaza da samsung hs3000'deki gibi başka bir kulaklık veya ses sistemi bağlayabiliyor muyuz? 3.5 mm girişi var mı? Çift cihaz bağlayabiliyor muyuz? İki telefonum da samsung?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDissident

Bu cihaza da samsung hs3000'deki gibi başka bir kulaklık veya ses sistemi bağlayabiliyor muyuz? 3.5 mm girişi var mı? Çift cihaz bağlayabiliyor muyuz? İki telefonum da samsung?

3.5 jack'ı olan her şeyi bağlayabilirsiniz. çift derken neyi kastediyorsunuz, eğer 2 telefon ise olmaz
  • MK* M kullanıcısına yanıt
    Evet iki telefon demek istemiştim. Samsung hs3000 ile kıyaslarsak, sizce hangisi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hs3000 hakkında hiç bir bilgim yok hatta böyle bir cihazın varolduğunu şimdi sizden öğrendim, internetteki bilgilere göre özellikleri bh-111den daha üstün olduğu gözüküyor.

bu ikisi arasında hangisini alırsın diye sorarsanız alışkanlıktan tekrar bh-111 alırdım.
    Teşekkür ederim.

• Merhaba;

Bahsettiğiniz cihazı bende almak istiyorum Nokia BH-111 olanını şarj ettiğinizde kaç gün gidiyor.Bende bluetooth kulaklık var ama 2 gün gitmiyor şarj etme süresi de çok uzun vazgeçtim
    şu an kullanmıyorum.Note 3 telefonum için kullanmak istiyorum.Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
  • imgatti İ kullanıcısına yanıt
    Gunde toplam 2 saat muzik dinlediginizi dusunursek 3-6 gun idare eder

Sarj suresi cok kisa, cihazin pili 120mah yaninda 350mah lik sarj adaptoru veriyorlar ama bunu kullanmak zorunda degilsiniz nokianin ince uclu daha hizli (800mah) gucunde bir adaptor kullanabilirsiniz 5-10 dk sarj etseniz gununuzu kurtarir

Yalniz pil ve sarj degerlerine aldanmayin 120mahlik pil 800mahlik sarj ile 8-9 dk tam dolar hesabi tutmuyor buna ek olarak 10-20dk daha fazla verin

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim...
  • arkadaşlar ben bir yıldan fazla olmuştur samsung hs 3000 kullanıyorum. hemen her gün saatlerce müzik dinliyorum. bugün nokia bh214 le dinleme fırsatı buldum. ikisini karşılaştırdım. çekim mesafesi olarak nokia bariz şekilde daha uzaklardan bağlı kalıyor. son ses seviyesi olarak yine bariz şekilde ses seviyesi daha yüksek samsunga göre.

konuşma ses kalitesi olarak ikisi de arka plan ortam gürültüsünü iletiyor karşı tarafa. samsungun üzerinde ekstra olarak ses tipi belirleme butonu var. 3 farklı ses tipi var. ince ses, orta ve baslı diyebiliriz bunlara. nokia da böyle bir seçim yapma imkanı yok ama müzik sesleri açısından zayıf kaldığını söyleyemem. bana iyi geldi. kaldı ki çoğu müzik playerde ekolayzır ayarları var. ben müzik için poweramp kullanıyorum. android deki en kaliteli müzik çalarların başında gelir bence.

bir de şöyle bir durum var. malzeme kalitesi. samsungun klipsi o kadar narin ki, bir müddet sonra o minik menteşesi kopuyor ve samsung a hayretle bakıyorsunuz bu kadar mı kalitesiz yapılır diye. üstelik ben herşeyimi özenli dikkatli kullanan biriyim.

nokia bu konuda başarılı bi iş çıkarmış. klipsi büyük ve gövdesi ile bütünleşik durumda. özellikle çekim mesafesi daha fazla olduğu için nokia almaya karar verdim. yalnız denediğim model olan 214 değil de, 111 i almak istiyorum. biraz daha kibar duruyor gibi. alırsam inşallah 214 le de onu kıyaslamak istiyorum. inşallah 214 den geri kalmaz çekim mesafesi bakımından.

özelliklerde 10m yazdığına aldanmasın kimse. ben işyerinde kullanıyorum, büyük bir atelyede. arada ufaklı büyüklü engeller olması sorun değil, 30m den müzik dinlemeye devam. ama hava boşluğu kalmaz da, araya komple kalın duvarlar girerse penceresiz, o zaman 5m ye bile iner mesafe.

şarj soketi de keşke samsung gibi micro usb olsaydı diyorum ve nokia yı tercih ediyorum. bende biraz olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

• mustafa982 kullanıcısına yanıt
    Selam

Ps3 ile eşleştirmeyi denediniz mi hiç?
    Avatar'da dualshock gorunce sormak istedim

• Arkadaşlar size ayrınlıtılı bilgi veriyim herkes sorusuna cevap bulsun,
    BEN YAKLAŞIK 6 AY BH-214 KULLANDIM
    tasarım olarak biraz kalın olsada şık bi görünüşü var
    üzerinde 1-ses açma-kısma 2-kulaklık açma kapama 3-önceki müzik 4- sonraki müzik 5- oynatma-duraklatma 6- telefon cevaplama
    toplam 6 tuş var
    şarj konusunda özelliğinde yazdığı gibi ki 7 saat diyor ve benim kullanımıma göre 7-10 saat gittiği oluyo ve hiç sıkıntıda bırakmıyo
    şöyleki ben hergün 12 içerisinde 2 saat kesintisiz müzik dinlerim ve diğer 10 saatte sürekli açık durur günlük konuşmam 2 saati geçmez 1,5-2 arası değişir
    bu durumda ben kulaklığı şarja takmadan en az 2,5 gün kullanıyordum dolayısıyla 2 günde bi akşam şarja takıp sabah alıp çıkıyordum

bence artı yönleri:
    1-kulaklığı değiştire bilirsiniz (ay kulaklığım koptu veya bozuldu deyip komple çöpe atma sıkıntısı yok)
    2-şarjı uzun gidiyor
    3-elinizi cebinize götürmenize hiç gerek kalmıyo
    4-sesli arama destekliyor yani arama tuşuna uzun basıp ismi söylerseniz direk arıyo kısa basıp çekerseniz en son aradığınız kişiyi arıyo
    5-kulaklıkta ses özelliği bence ideal ama bass sevenler farklı bi marka alıp onu takıp kullanabilirler
    6-bazen benim pc de kullandığım phılıps sph 1900 modelli kulaklığı takıp doya doya zevk alarak müziğimi dinliyorum
    7-her telefona uyumlu (denediklerim:sony xperia S,nokıa lumia 625,samsung galaxy s3,blackberry 9800,LG G2,NOKIA 5800,GM DİSCOVEY,Iphone'u hiç denemedim bilgim yok)
    eksi yönleri:
    1-biraz büyük ama sonuçta sırtınızda taşımıyonuz ya tak gömleğe hissetmessin bile
    2-kendi kulaklığı biraz kısa isteyen değiştirebilir

bu kadar arkadaşlar ben aldıktan sonra 3 arkadaşa daha aldık benimkini babam yürüttü bugün tekrar 5. siparişimi verdim hayırlıysıyla kullanırız inşallah
    herkese kolay gelsin
     Nokia BH-111/BH-214 (Güncel)
     Nokia BH-111/BH-214 (Güncel) Nokia BH-111/BH-214 (Güncel) Nokia BH-111/BH-214 (Güncel) Nokia BH-111/BH-214 (Güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amp1992 -- 24 Şubat 2014; 18:29:20 >

• Benim hala anlamadığım BH-111 modeli 214 ten önce mi çıktı, sonra mı?
    Bir de 111 deki ses açıp kısma tekerleği mi diyim ne diyim, potas gibi hani yuvarlak, çevirerek ayarlanıyor ses. Bu bir müddet sonra bozulmaya, cızırtı yaptırmaya başlar mı? Bu önemli olan. Uzun süre kullanan varsa bu konuda bizi bilgilendirebilir mi acaba?
    bh-214 2009 yılında çıktı bh-111 ise 111

ben bh-111 2011de almıştım o zamandan beri kullanıyorum, (6ay gibi süreden beri araç içinde kullanıyorum) tekerlekte hiç bir sorun yok.

tekerleğin tek dezavantajı eğer beyazını aldıysanız temizlenmesi en zor olan yer olmasıdır.
    çok teşekkür ettim bilgilendirme için.
  • Kendi kulaklığı dışında, boyundan askılı (diğer kulağa boyun arkasından dolanan) kulaklık almak istiyorum. Tavsiye edebilecek olan var mı acaba?
    Bu konuda size yardim edemem, uzgunum kendim standart kulakliklar disinda cikmiyorum

Marka olarak sennheiser yada akg tavsiye edebilirim en fazla

• amp1992 kullanıcısına yanıt
    @amp1992
    BH-214 hakkında bir sorum olacaktı.
    Ben bu cihazda sonraki müzik (forward) işlevini kullanamıyorum. Önceki müzik (rewind) sorunsuz çalışırken, sonraki müzik nedense çalışmıyor.
    Arada bir de olsa, uzun basarak bir sonraki şarkıya atlatabiliyorum ama genelde çalışmıyor bu işlev.
    Siz de böyle bir sorun var mı?
  • BH 118 modeli daha sonradan çıkmış galiba ve kimse yorumunu yapmamış. Karşılaştırabilecek olan var mı?
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    bh-118 konuşma için üretilmiş bir cihazdır başlıktaki 2 cihaz ile karşılaştırılabilecek sınıfta değildir.

özellikleri arasında müzik dinleyebile yok, ama büyük ihtimalle playerdeki şarkıyı çalar fakat tek sürücü ve değiştirelemez olmasından dolayı sesin kaliteli çıkmasını bekleyemeyiz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.