Şimdi Ara

Nokia BH-111/BH-214 (Güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
13.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2-3 güne nokia bh-111 veya bh-214 alacağım fakat hangisine karar veremedim ve bir kaç sorum var...

aralarında tasarım ve fiyattan başka farklar varmı
    hangisi hangi konuda daha üstün
    benim için en önemlisi müzik dinlerken ses kalitesinde düşme varmı?
    bh-214'ün seri numarası bh-111den yüksek olması, özellik olarakta daha üstün anlamına geliyormu?
    bh-214 hangi yılda tanıtıldı?
    şarj konusunda hangisi daha iyi?

siz olsanız hangisini neden alırdınız?

edit: Kulaklık ile ilgili her hangi bir sorusu olan varsa yazabilir, konu günceldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK* -- 31 Ocak 2014; 22:24:59 >

• up
  • arkadaşlar yokmu hiç kullanan?
  • hocam bunlara boşa para verme.. emin ol güzel bir kalite alamazsın.. yani alırsın ama parasına eşdeğer bi performans bekleme.. bu işin uzmanı firmalara göz at bence.. ayrıca ne kadar cazip gözükse de (eşdeğer fiyatlarda ki ürünler için) kablosuz aktarım her zaman kabloluya göre hem daha çok sorunlu hemde kalitesiz iletim oluyor.. bana göre sennheiser vb markaların kulaklıklarına göz at..

ha illa bunlardan birini alıcam ve bana birini tercih et dersen ikisinide kullanmadım bilemicem..
  • bunun için bir geç kaldınız diyebilirim bugün aldım çünkü
    aynı kulaklıkla hem kablo hem kablosuzda kalitede bir fark hissedemedim, dediğiniz gibi kulaklığı ilk fırsatımda kaliteli bir markadan almayı düşünüyorum sonuçta sennheiser'in verdiği kaliteyi nokia'nın standart kulaklığında aramıyorum

neyse cihazı aldım kullandım memnun'um fakat başka bir sorum daha var bu cihazın pili 120mha yanında verilen şarj cihazı'da ac-3e yani 350mha, benim sorum ise bt kulaklığın pilini daha hızlı doldurmak için n8 ile gelen şarj cihazını (800mha) kullansam bt kulaklığına herhangi bir yönden zarar verir miyim?

• volt değerlerine bak tam tutuosa sorun çıkarmaz.. hayırlı olsun bakalım
  • hocam ne kadara nereden aldınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HOCAM IPAD YADA IPHONE DA DENEDİNİZMİ? EŞLEŞMEDE SORUN VERİYORMU MERAK EDİYORUM ?
  • nokia bh -214 süper .her açıdan çok işlevsel ve kaliteli .şarj da iyi gidiyor. ben htc den başka tel kullanmam hele nokia yı ihtiyar telefonu olarak nitelendiririm. fakat böyle bir ürün yapabilmesi çok iyi. hem ucuz hem kaliteli.
    yukarıda kablosuz da kalite düşer almasan iyi olur diyen arkadaşa cevabım. bizim zaten bunu asıl alma sebebimiz kablo dolanma ve konforlu telefon kullanamama sorunundan dolayı tercih ediyoruz.
    ne alakası var kabloluyla bunun. benim 2 tane orjinal htc kablolu kulaklığım var ama paraya kıyıp bunu aldım.
    eğer biraz elektronikden anlıyorsanız bu cihazı.

bluetooth araç kiti
    ev sinema sistemini ve araç müzik sistemini kablosuz olarak , laptop ,pad, telefondan çalıştırabilme

vs. gibi fonksiyonel olarak kullanabilirsiniz.
    denedim muhteşem oldu. ses kaliteside harika.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ELECTROMAGNETİC-

cevabın için teşekkürler dostum fakat şöyle bir gerçek var ki bh-111'i alalı 8 ay oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

quote:

cevabın için teşekkürler dostum fakat şöyle bir gerçek var ki bh-111'i alalı 8 ay oldu

evet dostum zaten aldığını yazmıssın. ben yeni aldım .cihazı araştırmak için yorumlara bakınca gördüm .araştıranları bilgilendirme babında yazdım.
    bu bilgiler alacak kişiler için çok değerli .umarım faydalı olabiliriz.
  • arkadaşlar bunlarla radyo dinleniyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbirdal

arkadaşlar bunlarla radyo dinleniyormu

yok dinlenmiyor, bh-111in bir ust modelinde dinleniyordu model adi ne oldugunu unuttum ama bh-214 degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

nokia bh -214 süper .her açıdan çok işlevsel ve kaliteli .şarj da iyi gidiyor. ben htc den başka tel kullanmam hele nokia yı ihtiyar telefonu olarak nitelendiririm. fakat böyle bir ürün yapabilmesi çok iyi. hem ucuz hem kaliteli.
    yukarıda kablosuz da kalite düşer almasan iyi olur diyen arkadaşa cevabım. bizim zaten bunu asıl alma sebebimiz kablo dolanma ve konforlu telefon kullanamama sorunundan dolayı tercih ediyoruz.
    ne alakası var kabloluyla bunun. benim 2 tane orjinal htc kablolu kulaklığım var ama paraya kıyıp bunu aldım.
    eğer biraz elektronikden anlıyorsanız bu cihazı.

bluetooth araç kiti
    ev sinema sistemini ve araç müzik sistemini kablosuz olarak , laptop ,pad, telefondan çalıştırabilme

vs. gibi fonksiyonel olarak kullanabilirsiniz.
    denedim muhteşem oldu. ses kaliteside harika.

Sayın -ELECTROMAGNETİC-bu ürün ile ilgili diğer izlenimlerinizi burada paylaşabilir misiniz örneğin bağlı kalma mesafesi keç metre uzaklık/çekim kalitesi

aynı üründen almak istiyorum .

• sony ericsson live walkman wt19i ve samsung galaxy gt-p1000 sorunsuz uyum sağlıyor bütün tuşları işlevseliğini yapıyor hiç bir takılma sorunu yok ses kalitesi güzel ama son seste dışarıya çok ses çıkarıyor bağlı kalma mesafesi gayet iyi telefon salonda kapı kapalı kolıdor sonundayım mesafe 6m gayet net ses aktarımı var pili hem şarkı dinlemek hem konuşmak için az gibi arada oyun da oynadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: receb_ali

sony ericsson live walkman wt19i ve samsung galaxy gt-p1000 sorunsuz uyum sağlıyor bütün tuşları işlevseliğini yapıyor hiç bir takılma sorunu yok ses kalitesi güzel ama son seste dışarıya çok ses çıkarıyor bağlı kalma mesafesi gayet iyi telefon salonda kapı kapalı kolıdor sonundayım mesafe 6m gayet net ses aktarımı var pili hem şarkı dinlemek hem konuşmak için az gibi arada oyun da oynadım

Teşekkür ediyorum bu gün hepsiburada üzerinden 1 tane sipariş ettim.
  • Slam alykm arkadaslar. Be de urunu yeni aldim .arkadasimda bh 214 modeli vardi 2_3 hafta kadar kullanma imkanim oldu begendim yeni model her zaman iyidir diyerekten bh 111 i aldim.
    Ses kalitesi olarak (kulaklık değil) ikisi arasinda bir fark yok lakin yaninda verilen kulakliga bakarsak kesinlikle bh 111 alin arasinda daglar kadar fark var.ben sony ericsson xperia telin yanında verdikleri kulaklikici kulakliklari kullaniyorum bh 111 in kulakligiyla arasinda bass li muzik sevenlerin farkedecegi kadar cok az bir fark var yai sony bass ses konusun da bir adim onde.
    Gelelim sekline semaline:
    Acma kapama dugmesi yok yani 214 de ayriyeten vardi bunda cagri butonuna bitisik yapmışlar
    Volume tusu yok fakat dondurmeli bir tekerlek koymuslar adina ne deniyo bilmiyorum ama daha kullanisli almus. Led isigi tekerlegin ortasında ve daha görünür.
    Şarj suresini daha deneyemedim fakat cihaz kapaliyken de led isigi yanıyor. Sebebini bilmiyorum ama sarj suresi bakimindan eksi bir yon fakat aralarinda cok bir fark olacagini zannet miyorum
    Simdi gelelim kazanan hangisi
    Eğer benim hem bluetooth bir cihaza ve bir kaliteli kulakliga ihtiyacim var diyorsaniz kesinlikle bh 111 lakin benim zaten kaliteli bir kulakligim var ne gerek var o kadar para vermeye diyorsaniz aralarinda 20 tl kadar fark var. Bimekste kampanyali olarak bh 111 59tl akakce.com da bh 214 40tl civarinda. tercih sizin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevap biraz geç oldu ama kusura bakmayın.
    bu cihaz arada engel yoksa 10 metreye kadar bazen daha fazla mesafeden kullanılabiliyor. fakat cızırtısız olduğunu söyleyemem.
    fakat diğer cihazlardan mesafe olarak daha iyi çekim olduğunu biliyorum jabranın birçok modeli dahil.
    telefondaki bütün müzikleri stereo olarak yüksek kalitede dinlemeniz mümkün fakat telefonların kulaklı jakına herhangibir anten vazifesi yapacak kulaklık takılmadığı sürece telefon radio yu çalıştırmayacaktır. ve bu cihazda soketsiz kablosuz çalıştığından radio çalışmaz.
    ancak biraz ilginç olacak ama nokianın kendi jakını söküp direk telefon jakına bağlarsanız kablolu olarak (tabi kablo biraz kısa kalacak.) radio çalışır .

ayrıca belirtmek isterim , bu kulaklığı aldıktan sonra beğenen 3 arkadaşıma daha bundan sipariş verdim :) toplam 4 oldu .. kötü olsa almazdım haliyle.

• bh 111 kullanıyorum sorularınızı cevaplayabilirim.
  • 1.5 yıl oldu neredeyse ve cihaz hala düzgün çalışıyor. Benim tek sorunum rengin Beyaz olması dezavantajıyla, silinmesi zor olan hatta eski haline dönmeyen kirlenmeler, bunun haricinde hiç bir sorun yoktur. yakın bir zamanda 2. alacağım, fiyatı'da gayet uygun ilk aldığım Nokia Shop'a 100TL vermiştim şimdi Media Markta 50TL'ye düştü.

Yeni alacak olanlara hala tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.