Şimdi Ara

Nokia BH-111/BH-214 (Güncel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
2
Favori
13.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bu kulaklığı laptopta kullanmayı düşünüyorum. usb den şarj imkanı var mı? eski kullanıcılara da bir sorum var, bataryası ne durumda? 1 şarjda aralıksız ne kadar süre dinleyebiliyorsunuz şu an?
  • BH-214 Kullanan arkadaşlar jarz durumu hakkında bilgi verirmisinz iyi se eğer yarın direkt sipariş ile alacağım demek istediğim zırt pırt jarza takmak gerekıyorsa ben kablolarla bogusmaya Razıyım

uppp : jarz süresi hakkında bilgi istiyorummmmmmmm
  • bilgisi olan yok mu ??
  • merhabalar arkadaşlar.

bh 214 kulaklık kullanıyorum. ancak son zamanlarda karşı taraftan sürekli şikayet alıyorum ortam sesi çok geliyor sesini alamıyoruz diye. kullananların durumu nasıl? sıkıntı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

1.5 yıl oldu neredeyse ve cihaz hala düzgün çalışıyor. Benim tek sorunum rengin Beyaz olması dezavantajıyla, silinmesi zor olan hatta eski haline dönmeyen kirlenmeler, bunun haricinde hiç bir sorun yoktur. yakın bir zamanda 2. alacağım, fiyatı'da gayet uygun ilk aldığım Nokia Shop'a 100TL vermiştim şimdi Media Markta 50TL'ye düştü.

Yeni alacak olanlara hala tavsiye ederim.

ben bu ürünü araçta kullanmayı düşünüyorum.
    telefonumdaki müzikleri dinlemek için gerekirse de telefon görüşmesi yapmak için.
    ama şarjı bitti mi diye uğraşmak yerine sürekli şarja bağlı kullanmayı düşünüyorum ya da şarjı bitti eve git şarj et olmasın direk araç içinde şarj ederken müzik dinlemeyi düşünüyorum.
    bu şekilde kullanmak mümkün mü yani şarja takılı iken müzik dinlenebilir mi? parazit yapar mı? diye merak etmiştim.
    eğer sıkıntı olmuyorsa şarjda iken de müzik dinleniyorsa hepsiburadan almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: newcherry

quote:

1.5 yıl oldu neredeyse ve cihaz hala düzgün çalışıyor. Benim tek sorunum rengin Beyaz olması dezavantajıyla, silinmesi zor olan hatta eski haline dönmeyen kirlenmeler, bunun haricinde hiç bir sorun yoktur. yakın bir zamanda 2. alacağım, fiyatı'da gayet uygun ilk aldığım Nokia Shop'a 100TL vermiştim şimdi Media Markta 50TL'ye düştü.

Yeni alacak olanlara hala tavsiye ederim.

ben bu ürünü araçta kullanmayı düşünüyorum.
    telefonumdaki müzikleri dinlemek için gerekirse de telefon görüşmesi yapmak için.
    ama şarjı bitti mi diye uğraşmak yerine sürekli şarja bağlı kullanmayı düşünüyorum ya da şarjı bitti eve git şarj et olmasın direk araç içinde şarj ederken müzik dinlemeyi düşünüyorum.
    bu şekilde kullanmak mümkün mü yani şarja takılı iken müzik dinlenebilir mi? parazit yapar mı? diye merak etmiştim.
    eğer sıkıntı olmuyorsa şarjda iken de müzik dinleniyorsa hepsiburadan almayı düşünüyorum.

evet o sekilde mumkun yalniz uzun vadede tavsiye etmem cihaz isiniyor, arizalanir yada bir sey olur. 15dk lik sarj zaten butun gun yeter yani 12 saat araba kullanmadiginizi dusunursek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MK* M kullanıcısına yanıt
    cevap için çok teşekkür ederim. tabi ki 12 saat araba kullanmıyorum ama sürekli eve getir götür ile uğraşmak istemiyordum. sürekli araba da şarjda dursun diye düşünmüştüm ama dediğiniz gibi pek mümkün değil. en azından şarjı bittiğinde araç şarjı ile şarj olurken müzik çalması bile yeterli. şarj olduktan sonra şarjdan çıkartılır. tekrar teşekkür ederim cevabınız için.
  • bh 111 almayı düşünüyorum .bi sorum olacak izninizle.bu sonuçta nokia kulaklıgı samsungla uyum içinde çalışıyor mu.açma kapama tuşları olsun şarkılardaki ileri geri tuşları tam fonksiyonel olarak çalışıyor mu?üzerinde ses artırma azaltma özelligi var mı?birde 2 telefona bağlanma destegi var mı bunda?
  • matematiqci kullanıcısına yanıt
    telefonlarla esleniyor bu konuda sorun yok ama tuslar hakkinda bir sey diyemem

en fazla 1 cihazla esleyebilirsiniz

• nasıl bişey diyemezsin hocam ileri geri tuşları falan samsung androidlerde çalışmıyor mu?
  • matematiqci kullanıcısına yanıt
    evde android cihaz yok, arkadas ortaminda ise kurcalamak icin nedenim yok

• Bende BH-214 var. 4 adet android cihazde denedim android cihazla eşleşiyor, tuşları da kullanabiliyorsun (önceki sonraki dur çal) arama da yapabiliyorsun.
    Laptopa da bağladım kulaklık olarak.

Cihazın çıkışları normal stereo jack olduğundan otolarında aux girişi olanlar uygun kablo ile bağlayıp eşleştirebilirler ve otolarında BT ile müzik dinleyebilirler.
  • Bende de bh 214 var andoid 4.0 aurora yüklü ideos x5 te kullanıyorum. Media tuşları çalışmıyor. Sadece ses tuşları çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ELECTROMAGNETİC-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -ELECTROMAGNETİC-

cevabın için teşekkürler dostum fakat şöyle bir gerçek var ki bh-111'i alalı 8 ay oldu

evet dostum zaten aldığını yazmıssın. ben yeni aldım .cihazı araştırmak için yorumlara bakınca gördüm .araştıranları bilgilendirme babında yazdım.
    bu bilgiler alacak kişiler için çok değerli .umarım faydalı olabiliriz.

bu iki modelin karşılaştırılmasında ,emin ol en aydınlatıcı bilgiler bu konuda verilmiş :D
    iyi ki yazmışsınız

• be de yeni bh111 aldım umarım memnun kalırım
  • Hangisi daha iyi ve hangisi üst model bunlardan acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Hangisi daha iyi ve hangisi üst model bunlardan acaba

yalnis hatirliyor olabilirim ama bh-111 daha iyidi sanirim

• quote:

quote:

tşk ederim ben de öyle tahmin ettim de ikisi arasındaki farkı tam bulamadım. fiyat olarak neredeyse yarı yarıya. o kadar ne farkı var acaba bir birinden
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben bu cihazı yeni aldım fakat bir türlü eşleştirme yapamıyorum dvbluetooth diye çıkıyor aramada başta bh111 diye çıkıyordu halbuki yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: black_fps

quote:

quote:

arkadaşlar ben bu cihazı yeni aldım fakat bir türlü eşleştirme yapamıyorum dvbluetooth diye çıkıyor aramada başta bh111 diye çıkıyordu halbuki yardımcı olursanız sevinirim

hocam bana da bugun ulasti ben de zorlandim esleme yapmaya yalniz ben ikinci eslesmesyi denerken zorlandim internetten kullanim kilavuzunu indirdim her sey yaziyor onda
    ben eslestirme temizleme yaptim senin sorunla ayni sorun var eslestirme temizleme icin cihazi kapat sonra 10 sn kadar basili tut sonra yesil isik hizli hizli yanmaya baslayacak simdi eslestirme yapabilirsin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.