evet arkadaslar bende nokıa c3 00 var klavyelı klavyesıne cok az su kacmıstı cok az okadar deıl ama ıcınde dagılınca once bosluk olmak uzere bazı tuslarda kafayı yedı ısıkları yanıp sonuyor felan sarj tutan telefon sarj tutmuyor sac kurutma makınesıyle kuruttum bu seferde ısıkları yanıp sonmeye fln basladı kafayı yedı anlıyacagınız ya napablıırım telefoncu halledermı noldu telefonuma daha alalı 4ay oldu 350 tlde para saymıstım
GArantiye versen, sana çok fazla para ödeditrler. Mecburen yenisini almak zorundasın.
çok hata yapıp telefonu öldürmüşsün fön makinesi büyük hata olmuş, telefonu parçalarına ayırıp pirinç kavonuzuna koysan ve 2-3 gün beklesen büyük ihtimal telefona bişey olmazdı, fön makinesi toksitleme yapıyor geçmiş olsun
Su değer değmez bataryasını çıkaracaktın.Devrelerden elektrik geçince telefon kafayı yiyor.Bu arada garantin iptal olmuştur haberin olsun.
aynısı benim telefonuma da olmuştu.garantisi dolmuştu.110 TL'ye tamir ettirdim.arkadaşların da dediği gibi saç kurutma makinesi sıcak şok uyguladığı için devrelere zarar veriyor aklında bulunsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme