Şimdi Ara

nokia c3-00 suya düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni aldığım nokia 3 ü suya düşürdüm.servisten kullanıcı hatası diyerek geri gönderdiler.teknik destek konusunda bana ardım edebilecekler varsa çok sevinirim.tamir ücreti ne kadar mal olur mesela ?

• Merhabalar benim cihazım da suya düşmüştü kısa sürede cevap verip onarımını yaptılar.
    Ben tavsiye edeyim gerisi size kalmış.
    www.bymotsan.com dan irtibat kısmına gir,n
  • internetten baktım 300 tl civarı bir fiyatı var,suya düştüğünden dolayı hemen hemen parçaların tamamına yakını zarar görmüştür,tamiri epeyce tuzluya gelip,tamirinde randıman vereceği şaibelidir yani sıvı teması görmüş telefonların yüzde 90 ı bir daha iflah olmuyor.2 seçenek var,ya yarısına yakın bir rakama tamir ettireceksin yada at gitsin.Benim fikrimi sorarsan asla masraf etme derim eskiden telefoncuydum sıvı temaslı telefonlar yamalı bohça bohçaya dönüyor bir yerini yapıyorsun başka yeri bozuluyor,onu yapıyorsun başka yeri bozuluyor,aç kapa aç kapa vidalar yalama oluyor tırnaklar kırılıyor telefonun bütün tadı kaçıyor moralin berbat oluyor yinede seçim senin
  • teşekkürler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_ultras

teşekkürler ;)

ayrıca aklınızda bulunsun arkadaşlar, herhangi bir mobil cihaz ( cep telefonu, notebook/netbook vs. ) sıvı temasını farkettiğiniz anda enerjiden kesmelisiniz.
    ( mesela suya düştü, hemen sudan çıkarın ve cihazı pilden ayırın ) ve en yakın servise götürün. bu yöntem kurtarıcı olabiliyor. hatta küçük bir ipucu, bu süreçte cihazı bir poşet pilavlık pirinç içerisinde tutarsanız kısmen nemini rutubetini alacaktır ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia C3-01 WLAN sorunum var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.