Şimdi Ara

Nokia c3 mü Samsung S3353 mü ??ACİL ! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
24.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğru diyosun:d bu samsungun ki normal tuş değil değil mi boya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_player18

quote:

Orijinalden alıntı: abdullah_

Bugun gittim Samsung S3353'ü aldım arkadaşlar kamerası gerçekten pek iyi değilmiş ama benim için önemli olan klavye ve wifiydi gayet güzel tüm yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Güle güle kullan.

Çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pasyrian

arkadaşlar ben de bu telefondan almayı düşünüyorum yalnız beyaz alacam acaba tuşlar silinir mi gerçekten deneyen gören arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

ben beyazını aldım hiç öyle aşınacak gibi durmuyor deneyip görmek lazım, telefon daha yeni çıktığı için aşınacak kadar kullanıpta yorum yapacak birini bulamassın zaten hocam.
  • evet haklısın =) boya gibi mi nasıl yani
  • boya gibi değil kabartma gibi duruyor ama bilemiyorum zamanla aşınır mı, e63 var bitanede bende 1 yıl oldu alalı daha hiçbir aşınma olmadı hep nokia kullandım bu ilk Samsung telefonum Samsungların kalitesi nasıl olur hiç denemedim pek aşınacak gibi durmuyor ama.
  • kullanip gormek lazim o zaman hocam bu kadar titizseniz :)
  • evet arkadaşlar teşekkürler
  • arkadaşlar bende bu telefondan almayı dusunuyorum ama aklıma takılan birşey var. hersey bi yana benim için onemli olan iş maillerimi tanımlamak. Exchange maillerini tanımlayabiliyormuyuz bu telefona ve en onemlisi push mail ozelliği var mı bu samsung telefonun. acil bilgi verirseniz çok sevinirim. push varsa bi denerseniz sevinirim. tsekkurler simdiden...
  • Hocam Kimseye Bakma c3 sorunlu bi telefon ve sar değeri normalden çok yüksek 1.090 sar degeri var samsung 0.7
    samsungun dezavantajları usb den 500 kb hızla telefona dosya atıyor ve her attıgın videoları mp3 leri çalıştırmıyor yani imtoo converter ile cevirdiğm videoyu attım izleyemedim birde raks r667 ile çekilmiş 640x480 30 fps videoyu izleyemedim resim gösterme konusunda biraz yavaş kalıyor sana temin ederim ki bu iki telefona arasında samsung tercih edilir. bence bunların dışına cıkmalısın lg c305 bu iki telefonuda duman eder bundan 2 hafta once lg gw300 telefon aldım q klavye o kadar rahatki kısayollar o kadar rahat ki tuşlara kolay basılıyor ve menü hızı foto video mp3 gösterme hızı harika fotograf zoomlarken inanamayacaksınız ve o telefon 220 liraydı sadece wifi yoktu eğer özellik istiyorsanız öyle bi telefon alıcaksınız ki o telefon size bütün özellikleri üst seviyede kullandıracak örneğin bluetooth lu telefon alıyorsun dosya yollamada sıkıntı cekiyorsun ne anladım ben bu işten eger sen o özelliklerde telefon arıyorsan LG C305 senin aradıgın telefondur samsung s3353 ve nokia c3 özelliklerine sahip sar degeri düşük ve 2 sindende çok daha hızlı bir telefon zaten sybm işletim sistemini biliyorsunuz yavaş kalıyor samsungunda kendi işletim sistemi hızı yetersiz lg standart işletim sistemi çok hızlı ve lg hafıza kartında dolasırken takılmıyor sorun yaşamıyacağınıza eminim.

Saygılar..

• ARKADAŞLAR S3353 E NASIL UYGULAMA YÜKLENİYOR, UYGULAMA MAĞAZASI YOKMU.... OYUN, TEMA, EĞLENCE VS. YÜKLEMEK İÇİN
  • HERKEZE MERHABA. Sırf bu konu üzerine Sizleri birinci elden Aydınlatmak için Siteye Üye oldum.

Öncelikle Ben KVK firmasında Çalışmaktayım. ve Günde Yüzlerce Samsung 3353 chat modelini firmalara ve bayilere çıkmaktayız.
    Telefon Rakip firma ve modellerine göre Sınıfının En ucuzudur. Kurumsal olarak Turkcell daha önce şirket çalışanlarına Black Barry gönderiyordu. Maliyet açısından bu çok yukarıda olduğu için uzun çalışmalar sonucu Samsung ile anlaşma yapıldı. Samsung 3353 de Kamera biraz vasat. Bunun dışında zarif neredeyse black barry ayarında wifi-radio-multimedia vs vs içerisinde ücretsiz tam sürümü bulunmakta.Bende de siyah renginden var. tuşları çok mesaj atmakla silinecek gibi basit değil.bunun yanı sıra 8 gb micro SDkart desteklemekte.99 gr ağırlığında piyasada siyah-beyaz ve gold şampanya rengi bulunmaktadır. ortalama fiyasaya 280 tl ile 330 tl arasında satılmaktadır.

Ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. amacım internete wifi ile bağlanmak sürekli e posta atmak ve X firmanın reklam olmasın 10.000 mesaj hakkını rahatlıkla doldurmak için iyi bir telefon . mesaj atmada nokiadan daha hızlı kullanımı kolay. tuş takımı hafif kabartmalı. iri parmaklı birisi nokiada bir tuşa basarken diğerinede basabiliyor ama samsungun bu modelinde bu söz konusu değil. çünkü 1.93 boyum basketbol oynuyorum ellerim yeterince büyük :)

memlun kalacaksınız telefon dünyasına yetişmek zor. bu nedenle çok daha büyük paralar verip en iyisini almaya çalışmayın. en iyisi diye birşey yok. Her zaman dahada yenisi çıkıyor.

• bende teknosadan beyazını aldım. gerçekten çok güzel bir telefon. donanım haberin videosunda;facebooka fotoğraf yükleme özelliği yok diyor ama ben yükledim fotoğraf. gerçekten tam bir internet ve mesaj telefonu, şarjı çok iyi, kullanımı kolay, ben e71 kullanmıştım tabi ki o daha özellikli ve sağlam bir telefon ama ben bunu daha .çok beğendim nedense... kesinlikle alın
  • arkadaşlar akıllı ekrandaki kişilere nasıl fotoğraf ekleniyor bi türlü beceremedim ??? telefonunu kutusunda yer alan fotoğrafında kişilerin fotoğrafları var... lütfen yardımcı olun.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: temspc

HERKEZE MERHABA. Sırf bu konu üzerine Sizleri birinci elden Aydınlatmak için Siteye Üye oldum.

Öncelikle Ben KVK firmasında Çalışmaktayım. ve Günde Yüzlerce Samsung 3353 chat modelini firmalara ve bayilere çıkmaktayız.
    Telefon Rakip firma ve modellerine göre Sınıfının En ucuzudur. Kurumsal olarak Turkcell daha önce şirket çalışanlarına Black Barry gönderiyordu. Maliyet açısından bu çok yukarıda olduğu için uzun çalışmalar sonucu Samsung ile anlaşma yapıldı. Samsung 3353 de Kamera biraz vasat. Bunun dışında zarif neredeyse black barry ayarında wifi-radio-multimedia vs vs içerisinde ücretsiz tam sürümü bulunmakta.Bende de siyah renginden var. tuşları çok mesaj atmakla silinecek gibi basit değil.bunun yanı sıra 8 gb micro SDkart desteklemekte.99 gr ağırlığında piyasada siyah-beyaz ve gold şampanya rengi bulunmaktadır. ortalama fiyasaya 280 tl ile 330 tl arasında satılmaktadır.

Ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. amacım internete wifi ile bağlanmak sürekli e posta atmak ve X firmanın reklam olmasın 10.000 mesaj hakkını rahatlıkla doldurmak için iyi bir telefon . mesaj atmada nokiadan daha hızlı kullanımı kolay. tuş takımı hafif kabartmalı. iri parmaklı birisi nokiada bir tuşa basarken diğerinede basabiliyor ama samsungun bu modelinde bu söz konusu değil. çünkü 1.93 boyum basketbol oynuyorum ellerim yeterince büyük :)

memlun kalacaksınız telefon dünyasına yetişmek zor. bu nedenle çok daha büyük paralar verip en iyisini almaya çalışmayın. en iyisi diye birşey yok. Her zaman dahada yenisi çıkıyor.

cok güzel bir yorum olmus iki telefon arasinda kalan arkadaslara

• arkadaşım fotografları 800*600 çekersen tabi vesat gözükür kamera ayarlarından 1600*1200 yapıpta çekermisin :) aynı telefondan bendede var yakın profillerde 2mp olmasına ragmen tatmin etmesede güzel gösteriyo fakat video çekimlerinde tam bi rezalet çok bulanık diyceklerim bu kadar bende bikaç foto çeker eklerim foruma..
  • bende 3353 kullanıcıyısım arkadaşlar cihazı alalı 2 hafta oldu geçenlerde sihazdan konuşma esnasında parazit sesi geldiğinden bayiye geri iade ettim yeni sıfır cihaz verdi tekrar aynı sorunu yaşıyorum konuşurken parazit sesis geliyo uzunca bi sinyal arkasından tel. kapanıyo ve tekrar aramada ses gidiyo ancak 3.aramada ancak konuşma yapabiliyorum, bu sorunu yaşayan varmı bugün iade edicem tekrar c3 almayı düşünüyorum bikere huy kaptım bu telden önerilerini bekliyorum . :)
  • Arkadaşlar telefonu yeni aldım.Şu an için çok memnun kaldım.Çevremdekilere de aldırdım kampanyalı fiyattan. Yalnız gel görki garanti bankasının cep şubesini kullanamadım.Nasıl yapılacağını bilen ve yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: temspc

HERKEZE MERHABA. Sırf bu konu üzerine Sizleri birinci elden Aydınlatmak için Siteye Üye oldum.

cihaz güzel ancak bir iş telefonu olabilecek vasıflara sahip olduğunu sanmıyorum. daha çok multimedya telefonu bence.
    tabi blackberry de pahalı,

nedenine gelirsek kullanımdaki veri boyut sınırlandırmaları:
    5 e-mail adresi tanımlanabiliyor. ancak toplamda tutulacak e-mail sayısı 100 ile sınırlı.
    alınan e-maillerin boyutu 300 kb ile sınırlı, kısa mailler haricinde hiç bir maili tam okuyamazsınız.
    ekli dosya ile gelen mailde dosya boyutu yine sanırım 300 kb ile sınırlı. gönderme de aynı.
    çektiğiniz 2mp resim 500 kb civarında oluyor ama maille gönderemiyorsunuz.
    (ilginçtir aynı resim facebook programcığı ile face'e sorunsuz yükleniyor)
    sonra e-posta denetleme sıklığı minimum 30 dk'ya çekiliyor, bu da jilet gibi iş telefonu olmaktan keser atar.
    (yine ilginçtir facebook ve twitter uygulaması güncelleme sıklığı 5 dkya kadar çekilebiliyor)
    ben sadece e-mail başlıklarının inmesini sağlıyorum tele, önemli bir şey varsa operadan girip bakıyorum.
    gmail de hotmail de mobile girişte başarılı, gmail daha başarılı.
    telefondan gönderemediğim 600kb'lık resmi gmailden gönderebildim.
    javası multitasking desteklemiyor, java programındasınız mesela, msj geldi. programdan çıkmanız lazım.
    bazı modellerinde javayı bekletme olayı vardı, bunda yok malesef.

C3'ü de aldım elime, şahsen bu telefon daha karizmatik.
    kısa bir inceleme yapmıştım, telefonu takip edenler bakabilir.
    en alt kısmında iyisi kötüsü ne gördüysem yazdım.

http://www.zurrani.com/blog/teknoloji/87-samsung-gt-s3353-trevi-cht-335-detay-inceleme.html

ben de lg alternatifine niyetlenmiştim ama bulamadım, inceleyemedim, alıp kullananlara ulaşamadım.
    sonuç olarak bilgilerine ulaşabildiğim bir model tercih ettim. 300 liralık telefon için fiyatını hakediyor.
    hb'de c3 de 300'e inmişti son 60 küsür stok için, nokia sevenler onu da değerlendirebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 1 Haziran 2011; 18:58:11 >

• Telefon yaklaşık beş altı aydır elimde , ben daha çok interneti ile ilgililendim.Çok dikkat çektiğini söylemeliyim siyah rengi mevcut fakat yere düşer düşmez darbe aldı dayanıklı olduğunu söyleyemem.Wifi konusunda bence gayet başarılı arkadaşlarım girmek için beklerken ben googleda facebookda geziyor oluyorum . Rahatsız eden konu bazen yetersiz bellek diye bir uyarı alıyorum (her ne kadar yenileyince gitsede rahatsız ediyor).En güzel kısmı masaüstünü istediğiniz gibi şekillendirmeniz akıllı anasayfası var(geçiş efekleri var ama hiç kullanmadım) , kısa yolları istedğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz . Kamerasını eliştiren arkadaşlar içinde şunu söyliyebilirim fark ettiğiniz gibi telefon tutuyoruz elimizde . Herhangi bir performans beklememiştim zaten kameradan.Geri dönüşüm kutusu var.Akıllı ana sayfasına google , msn , facebook, yahoo vs gibi iletişim araçlarına anında ulaşım sağlayabiliyorsunuz.Müzik arka planda çalarken menülerde gezebiliyorsunuz. Beni en çok rahatsız eden java açık iken arka plana geçememem illa kapatmam gerekiyor uygulamayı.Touch pad olması büyük bir avantaj menü ve internetde büyük kolaylık sağlıyor alırken facebook chat de mevcut demişlerdi ama chati falan yok extradan program yükleyebilirsiniz tabi.Açıkcası ben memlunum uzun süre telefonumu değiştirmeyide düşünmüyorum . Çoğu arkadaşımı etkilediğinide söyleyebilirim, E72sini satıp alan arkadaşım var :) daha ne diyebilirim bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.