bende almayı düşünüyorum. hiçbir yerde kullanıcı tavsiyesi ve yorumu yok. arkadaşlar malzeme kalitesi çok iyi demişler. ama ben elime aldığımda çok hafif geldi. ve sanki plastik oyuncak bir telefonmuş gibi geldi. ekranı hoş sanırım lcd ekran. optik tuşu güzel. rica ettim biraz kullandım. ama klavye sanki biraz rahat değil gibi. ben sık mesajlaşırım. kullanan arkadaşlar klavye hakkında yorum yapabilir mi? birde kamerası çok mu kötü? bilgisayarda görüntü kalitesi ne derecede oluyor? bir iki çekilmiş foto koyabilir misiniz?
C3 güzel değil dostum plastiği kalitesiz duruyo sanki ici boş gibi hafif, bunun yerine e63 bile daha iyi olur , alabilirsen e72 al :)
nerdeee e72 hayalim :P samsungun telefonunu merak ediyorum ben 1 ay falan oldu piyasaya çıkalı. vardır elbet bu süre içerisinde kullanan forum sakinleri. bir yorum rica etsek :)
quote:
Orijinalden alıntı: abdullah_
quote:
kilit özelligini denemedim ama samsungun modellerinde varsa, bu modelde de olabilir.. bu arada telefonun 3 rengide cok sık
Rica etsem kilit özelliğine bakıp bana tekrar haber verebilir misiniz ? Renk olarak beyazını düşünüyorum ama renk aşınması olupta altından siyah renk görünür mü diye korkuyorum daha önceden başka bir telefonda başıma geldi o yüzden siyah mı almalıyım sizdeki hangi rengi ??
gold renk var ve gayet sık duruyor
@captor tuş takımı kullanışlılığı nasıl acaba? bana biraz zor gibi geldi e63 e nazaran?
quote:
Orijinalden alıntı: agritux
@captor tuş takımı kullanışlılığı nasıl acaba? bana biraz zor gibi geldi e63 e nazaran?
ben böyle klavyeli telefonları hiç kullanamam ama e63 e71 e72 c3 falan hepsini denedim.. kardeşim , bu telefonun klavyesinden oldukca memnun.. ilk defa klavyeli kullanıyor ve takır takır yazıyor :)
bu yorum beni birazda olsa bu telefona yöneltti. teşekkürler.
Bugun gittim Samsung S3353'ü aldım arkadaşlar kamerası gerçekten pek iyi değilmiş ama benim için önemli olan klavye ve wifiydi gayet güzel tüm yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
abdullah_ rica etsem de biraz kullan kurcala biraz yorum yapsan? kullanan birinin yorumlarına ihtiyacım var :)
telefonu alalı 1-2 saat oldu biraz kurcaladım klavyesını sormussun bence gayet rahat kullanımı şimdiden hızlı yazmaya başladım wifisini denedim hemen baglandı hiç sorun yaşamadan baglandım internete aklına takılan bir şey varsa sorabılırsın ama tavsiye ederim fiyatına göre gerçekten güzel telefon.
mesela kamera ile çekilmiş yakın profilden bir insan ve mekan resmi , uzak profilden çekilmiş insan ve mekan resmi yükleyebilir misin :) müzik kalitesi nasıl kulaklık çıkışında? aslında çok soru var aklımda :) teknosadaki adama sordum işletim sistemi ne dedim yok dedi. nasıl yani dedim. nasıl çalışıyor bu :D yani anlayacağın benim görüştüğüm teknosadaki adam hiç bir şey bilmiyor. hiçbir soruma cevap veremiyor. bende sizlerden medet umuyorum :)
gece çekimi çok kötü yarın sabah çekim yapıp yükleyeyim, müzik kalitesi hoparlör arkada olmasına ragmen harika çıkarıyor yanı benim için yeterli kulaklıkla zaten süper yani şaun itibariyle memnunum.
burdayım dostum verdiğim sözü tutarım merak etme, sadece resimleri pc ye atmayı beceremedim birsürü bluetooth aygıtı buluyor ama benim bilgisayarınkini bir türlü görmüyor çözmeye çalışıyorum resimler hazır.
Sorunu halletim resimler burda bakabilirsiniz arkadaşlar .
Bende bu telefondan aldım ama orta tuş sorun çıkarmaya başladı hassasiyetini ayarlamama rağmen aşağı yukarı çok hızlı hareket ediyor kendi kendine sende problem var mı?
Hayır hiç bir problem yaşamadım ama daha dün aldım telefonu ilerde sorun çıkarır mı bilemem.